Mahlpo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 V 5. 2. 2020 na 18:42, gabrielroman napsal: To som skušal urobiť CSV subor. Možem ho otvoriť v exceli a toam pozrieť co je aktivne a čo nie. no dá sa ten súbor nahrať späť do riadiacej jednotky? Túto možnosť som nenašiel a pride mi že musím meniť hodnoty jednu po druhej tak ako to bolo. To online kodovanie obnovuje iba dlhé kodovanie? No pýtam sa preto aby som nemusel dlho meniť vsetko späť napr pred STK, ale či to nejde rychlejšie tak povediec ,,jedným klikom,, Musis to ulozit v hex souboru. Muzes ulozit veskere nastaveni a pak nacist urcity modul. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Dakujem vyskúšam. Este ohľadom online kódovania. Ked som dobre pochopil, tak sa používa keď sa pokazí kódovanie, keď sa nainštaluje nová RJ. Je tam este nieco? Alebo som to zle pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 https://www.vwwatercooled.com.au/forums/f197/vcds-vag-com-codes-programmable-options-golf-mk7-84619-post1299619.html#post1299619 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubsl Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Ahoj, mám na vás prosbu, namontoval jsem na své O3 do obrysovek (řasy u BiXenon) LED žárovky W5W (T10) . Poradíte mi prosím kde nastavím, že mám LED, ať mi to nepíše chybu osvětlení? Hledal jsem nějaké návody na briskoda a jediné, co tomu bylo nejbližší, tak nefunguje, viz prtscr. Díky moc za pomoc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 (editace) Zdar, mám specialitku. Halogeny: svítí kromě denních světel současně navíc i potkávací vepředu. (Ovládat ty denní světla lze v infotaimentu zap-vyp i na ručku to reaguje jak má, vzadu je komplet tma, vše je skoro ok) Nevěděl by někdo, jak ty potkávací odebrat ať svítí jen denní? Tak jsem na to přišel, kdyby to někdo řešil, bylo to deaktivováno tímto návodem, muselo se to opačně aktivovat a ještě přepnout v automatických světlech denní světla na automatiku, byť je to auto bez světelného senzoru. Editováno: 22. Únor 2020, autor: eauto1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Ahoj, někdo v Praze a okolí, kdo umí kódováním odstranit sekci Telefon z maxidotu? Plus nakódovat osvětlení nohou? Lampičky a kabely mám. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 V Praze (až nebude jezdit s rolbou) rolbař. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Psal jsem ti zprávu uděláme v praze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 (editace) Zdravím. Takže sa mi nakoniec podarilo nakódovať pár vecí, no nielen to, ale aj zistiť stav jednotky airbagu či bola aktivovana..... + záloha komplet jednotiek či už na ´´hranie sa´´ alebo na obnovu jednotiek. Vypnutie DLR pri zatiahnutí ručnej brzdy Zadné svetlá pri Dennom svietení Tlmenie LED DLR pri smerovkách Zmena počtu cyklov na spustenie ostrekovačov svetlometov Zmena času potrebného na spustenie ostrekovačov svetlometov Staging Množstvo paliva na dotankovanie Vypnutie kontrolky nezapnutých pásov Rýchlosť ventilátora v režime AUTO Zmena citlivosti čidla vlhkosti Sklopenie pravého zrkadla pri zaradenej spiatočke AIRCARE ESC Sport Aktivácia XDS Nastavenie XDS Aktivácia HHC – Hill Hold Control Nastavenie HHC – Hill Hold Control Tuhosť posilňovača riadenia Zvýšená citlivosť plynového pedála Anti – Theft systém – systém ochrany proti krádeži Uzatvorenie okien pri daždi u zamknutého auta Ďalšie veci sú ešte v pláne :) Editováno: 16. Únor 2020, autor: gabrielroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Ahoj nechce sa mi fakt hladat na 105 stránkach. Tak sa spýtam na trase OV, FM, Ostravice niekto kto by mi nakodoval spz za led, pretocenie ruciciek po prípade Snížení intenzity denního svícení předních světlometů při zapnutí blinkrů. Nemám ani caristu ani kabel zatial díky. Editováno: 18. Únor 2020, autor: fildo1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBee Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Ahoj. Je tu někdo, kdy by nakódoval OIII z Brna. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili9 Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Zdar borci hledam navod a pomoc kodovani co se tyce sklapeni zrcatek az po nastartovani. Resil to nekdo a umi pomoci pls? Octavia 3 rs,tsi,6/2017 predem moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 @LukášCBR to tusim nakodoval cez Carista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Ano, lze to spolehlivě skrze Caristu. A mnoho dalšího :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petran Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Nojo, ale bez roztažených zrcátek nesvítí spodní osvětlovací dioda pro vstupní prostor :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickgodx Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Ahojte borci, mam par otazok, snad mi bude vediet niekto poradit. 1. Je mozne u O3 FL 11/2019 Nakodovat svetla tymto stylom? : https://www.youtube.com/watch?v=cFQZeOrxMhU Alebo bolo by mozne ze medzi prebliknutim blinkra sa zapne DRL na tento styl: https://www.youtube.com/watch?v=iZ4POHclqvs Skusil som nasledovne: Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2 Blinken links aktiv beide Phasen Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2 30 Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2 minimize Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3 Blinken links aktiv beide Phasen Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3 30 Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3 minimize Bohuzial bezuspesne. 2. Sede "carbon" pasiky na maxidote: Vopred vdaka za kazdu pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fildo1994 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ahoj mam otázku, skusali sme cez ofiko vcds nastaviť led u ŠPZ a ked sme potvrdili okno tak nam vyskočilo nieco v tomto zmysle “servis neni podporovan v aktivni relaci” Staging nam ale prešiel. Niekto skúsení jako ferda25 nemá skúsenosti prosim ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Kdyžtak upřesní někdo znalejší, ale mělo by stačit přepsat jedno z těch čísel dole "Equipment", "Importer" a ještě cosi tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 On 2/23/2020 at 7:50 PM, Petran said: Nojo, ale bez roztažených zrcátek nesvítí spodní osvětlovací dioda pro vstupní prostor :( svítí a funguje, aspon na MR2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petran Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 (editace) Ano, je to tak, nenapsal jsem to dobře, ze spodu zrcátka se svítí. Ale protože je zrcátko sklopeno, tak to svítí více méně na plech dveří a kus od auta, nikoliv pod práh. ...a v zrcatkach zespodu je taky led. Editováno: 5. Březen 2020, autor: Petran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 @Petran Dej LED a budeš mít světla dostatek i při sklopeném zrcátku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanondik Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Zdravím chci se zeptat zda vám jde u Amundsenu obraz za jízdy nebo to jde jen u Columbuse. Díky a případně někdo okoli Olomoucký kraj kdo kóduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Amundsen neprehraje video... Jedine pres ml a nebo AA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) Dobrý den, má to někdo kódovaný, protože ho v CE 9 nemůžu najít; " Blink turn signals when done closing windows via remote" https://youtu.be/y36AqCpHq04 Dobrý den, již je kódováno. Editováno: 6. Březen 2020, autor: Langusta 2018 Aktualizacja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Kořístka Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahoj. Poradí prosím někdo, jak přes Vag dok'dovat auto světla? Dodělali jsme senzor a nové ovládání s polohou auto, ale fungovalo jen chvilku a teď píše chybu světel. Všude možne jsem se dočel, že je potřeba nakódovat, ale nikde není napsáno kde to ve Vagu najdu :) Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.