wirer Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 MODE je chranene SWaPom, odblokuje to malokto. Navyse potrebujes okrem toho dorobit fyzicke tlacidlo. A s ASR/ESC to nema absolutne nic spolocne. Su to dve absolutne odlisne veci a vobec sa neprepajaju a nedoplnaju Ak chces mat rychly pristup k zmene rezimu ASR/ESC, dorob si fyzicke tlacidlo pred radiacu paku. Lista tlacidiel, par pinov, par kablikov a kodovanie. Vlastne u teba bez kodovania, kedze to uz vraj mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 27. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2023 Chapu ze mode neni to same co asr/esc. Jen popisek pro funkci vyvolaval (pro mne) trochu matouci dojem. Tlaciko mam, jen jsem ho nechtel po kazdem nastartovani znovu mackat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin155 Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 (editace) Bojim se zeptat 🙂 ale koukal jsem na testy a diagnostiku, kdyz vyhodi Emision test status 'Not ready', znamena to ze nemuze provest test, nebo to muze byt chyba (ptam se kvuli STK)? Jeste doplnim, ze vuz stal na miste s pustenym motorem, zahratym na provozni teplotu. Editováno: 29. Prosinec 2023, autor: martin155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonoga Vloženo 31. leden 2024 Sdílet Vloženo 31. leden 2024 Dobrý den, poradíte někdo jak nastavit, aby se zadní top LED z faceliftu při CH/LH stmívala stejně jako například osvětlení nástupního prostoru? Mám VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Březen 2024 Sdílet Vloženo 3. Březen 2024 (editace) V 27. 8. 2020 na 13:14, danielt1 napsal: Jojo, v menu se mi to taky zobrazí, zrcátko se po zařazení začne sklápět, ale místo, plácnu, 20 stupňů se sklopí jen o 2. Takže je to vlastně k ničemu 😕 Vyřešil jsi to nakonec nějak? Mám úplně stejný problém. Zrcátko se pohne pouze o malý kousek. Octavia 3 (09/2017). Editováno: 3. Březen 2024, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 6. Březen 2024 Sdílet Vloženo 6. Březen 2024 Ahoj. Dokáže mu někdo poradit jak vypnout chybové hlášení led žarovek v řasách.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Březen 2024 Sdílet Vloženo 6. Březen 2024 Leuchte16 a 17 nastav type of load na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose alebo nieco podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 30. Březen 2024 Sdílet Vloženo 30. Březen 2024 Ahojte, robil niekto kódovanie zadných svetiel do hmly aby svietili obe hmlovky? Skúšal som to podľa návodu z brisko škoda ale neúspešne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 30. Březen 2024 Sdílet Vloženo 30. Březen 2024 Ani to jít nemůže, protože octávky pro český trh nemají osazené patice v lampě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 30. Březen 2024 Sdílet Vloženo 30. Březen 2024 @srotty, a co octavky z nemecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2024 Sdílet Vloženo 31. Březen 2024 před 12 hodinami, SROTTY napsal: Ani to jít nemůže, protože octávky pro český trh nemají osazené patice v lampě. Tak než něco takového napíšeš, tak si ověř fakta. Zadní lampy, které se dávaly u FL k předním halogenovým světlům, žárovku pro mlhovku mají již osazenou a stačí opravdu jen dokódovat. Top LED světla, ty které se u FL dávaly k full LED předním světlům, opravdu mlhovku osazenou nemají. A ne že by tam nebyla patice, nemá byt na co, ale jsou tam LED moduly a ten tam není a je potřeba použít pravé světlo z angličáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 31. Březen 2024 Sdílet Vloženo 31. Březen 2024 A copak juri23 psal o tom, že má octávku po FL ? Já vycházel z toho, že má před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Březen 2024 Sdílet Vloženo 31. Březen 2024 (editace) Mam OIII pred FL pro cesky trh a druha zadni mlhovka mi dokodovat sla. Z vyroby tam byla jak patice, tak samotna zarovka. Editováno: 31. Březen 2024, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2024 Sdílet Vloženo 31. Březen 2024 před 34 minutami, SROTTY napsal: A copak juri23 psal o tom, že má octávku po FL ? Já vycházel z toho, že má před FL. A Ty jsi to věděl, že jsi mu napsal, že NE? Já to taky nevěděl, ale naspal jsem jak je to alternativně pro dvě různé verze světel, o kterých to mám ověřené. Tys mu to zbořil generálně: NE. A potichu si myslím, že mlhovku nemají jen TOP LED světla s LED moduly. Ty, které mají pro mlhu žárovku, půjdou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 31. Březen 2024 Sdílet Vloženo 31. Březen 2024 Dvojité zadní mlhové světlo. O3fl. Adaptacja; Sterownik: 09 Central Electrics Imię: Leuchte27NSL RC6 Wartości: Lichtfunktion A 27: Poprzednia wartość: nicht aktiv Nowa wartość: Nebelschlusslicht wenn kein Anhaenger gesteckt Dimmwert AB 27: Poprzednia wartość: 0 Nowa wartość: 100 Lichtansteuerung HD AB 27: Poprzednia wartość: always Nowa wartość: only_if_closed Lasttyp 27: Poprzednia wartość: not active Nowa wartość: 9 - allgemeine Glühlampe 27W, auch H15 PŘÍKLAD PŘEMĚNY OSVĚTLENÍ. MLHA V AUTĚ. V TOVÁRNÍ VERZI JE AKTIVNÍ POUZE LAMPA NA LEVÉ STRANĚ (PRO BRITSKÉ OSTROVY - VPRAVO). DÍKY ÚPRAVĚ JSOU OBĚ SVÍTILNY SVÍTÍCÍ A JE TO V SOULADU SE ZÁKONEM (UZAVŘENÁ SVÍTIDLA MÁ SCHVÁLENÍ "F" A PŘEDPISY POVOLUJÍ DVĚ MLHY, POKUD JSOU UMÍSTĚNY Symetricky). PŘEMĚNA TĚCHTO SVĚTEL NA PŘÍDAVNÉ BRZDOVÉ SVĚTLOBY BY VŠAK BYLO NELEGÁLNÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colek789 Vloženo 10. Duben 2024 Sdílet Vloženo 10. Duben 2024 Ahoj, mám O3 před fl. 2015 L&K. Dokodoval jsem staging, ale ten si žije svým vlastním životem. Někdy jde, někdy vynechá jednou, pak třeba třikrát. Nevěděl by náhodou někdo, čím by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 10. Duben 2024 Sdílet Vloženo 10. Duben 2024 staging funguje jen po uzamknuti a usnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Duben 2024 Sdílet Vloženo 11. Duben 2024 A někdy si myslím, že ani toto není pravidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabik601 Vloženo 17. Duben 2024 Sdílet Vloženo 17. Duben 2024 Kodoval niekto jas zadnych smeroviek po vymene ziaroviek za LED? viem ze sa da viac ziaroviek stlmit jas ale tu konkretne neviem ktory kanal zvolit na obe zadne smerovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 17. Duben 2024 Sdílet Vloženo 17. Duben 2024 Seznam žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 25. Duben 2024 Sdílet Vloženo 25. Duben 2024 Zdravím, mám na O3 už delší dobu pár věcí nakódovaných, ale když jsem si ji nechal kódovat, měl jsem u sebe jen jeden klíč, ten mi teď už odchází a s druhým klíčem mi nakódivané věci na O3 nefungují. Je nějaký postup, jak i 2 klíč synchronizovat s nakódovanou O3?? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Duben 2024 Sdílet Vloženo 26. Duben 2024 A nemáš jen v Infotainmentu tyto funkce pro daný klíč deaktivované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 26. Duben 2024 Sdílet Vloženo 26. Duben 2024 To jsem nikde v infotainmentu nenašel. Každopádně s tím původním mi jdou 4x směrovky, vypnutý start stop, a další blbůstky, ale s druhým klíčem to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 27. Duben 2024 Sdílet Vloženo 27. Duben 2024 (editace) V 6. 3. 2024 na 22:08, wirer napsal: Leuchte16 a 17 nastav type of load na allgemeineLEDmitOpenLoadDiagnose alebo nieco podobne Nemáte někdo přesný postup? Pořád mi to vyhazuje chyby. Vyměnil jsem LED v řasách a vyhazuje mi to chybu prasklé žárovky. Editováno: 27. Duben 2024, autor: Majlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Duben 2024 Sdílet Vloženo 27. Duben 2024 před 21 hodinami, czbob napsal: To jsem nikde v infotainmentu nenašel. Každopádně s tím původním mi jdou 4x směrovky, vypnutý start stop, a další blbůstky, ale s druhým klíčem to nefunguje. No, nemám s tím velké zkušenost. Jen vím, že některé výbavy umí personalizovat některé fce podle klíče. proto mně to napadlo. Z toho co jsi vypsal mně napadlo, jestli máš u toho druhého klíče zapnutí komfortní blikání vůbec. Ovšem za předpokladu, že Tvá výbava vůbec umí personalizovat dle klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.