_Denis_ Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Může být, je to první věc která člověka napadne.Já mám taky neorigo, ale musím zůstat na staré verzi (tuším 12.2), některé neorigo kabely asi nemusí fungovat správně.Ale jen hádám, možná to někdo zkušeností popře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Problem je v tom ze tym nastaveniam vobec nerozumies a robis to zle a onedlho tu bude koment ze ti nieco nefunguje a rozhasil si si cele auto. Taka moja osobna rada najprv do toho aspon tak tyzden pozeraj, googli si vsetko ohladom tejto tematiky a snaz sa to pochopit a az potom do toho skus sprtat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Jak píše Sinister...ale ještě bych pouvažoval o investici do originálního kabelu...když si spočítáš náklady na "nápravu" a pak ještě drobné za to, že ze sebe člověk udělal blba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Jen ukázka, že zde stačí hledat....citace ze strany 24 je z mého příspěvku: https://forum.skodahome.cz/topic/136040-možnosti-kódování-u-oiii/?do=findComment&comment=2026206 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 pls hoši ako je to s aktiváciou automatického dodatočného zotretia okna po ošpliechaní ostrekovačmi? Skúšal som to aktivovať podla nejakého postupu na F3 ale samozrejme že to nefungovalo..(prípadné sú nejaké podmienky aby to bolo aktívne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Myslíš to, co měla FI po roce 2005? To vážně chce někdo dokódovat? Příjde mi to jako zbytečná fce, navíc, když ty stěrače pak jedou po skoro už suchém skle. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 No ked si ostrekujes okno na mieste tak aj hej ale ked spliecham za jazdy tak vzdy mi vzduch vytlaci vodu este nahor a musim si ju zotriet dodatocne takze takto by to spravil pekne za mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 před 43 minutami, LukášCBR napsal: Myslíš to, co měla FI po roce 2005? To vážně chce někdo dokódovat? Příjde mi to jako zbytečná fce, navíc, když ty stěrače pak jedou po skoro už suchém skle. Máš recht . osobně jsem si to nechával deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Já jsem se po tom pídil už dávno. Návod, který jsem sehnal na předFL nefunguje. FL nastavení už pak nikdo nekomentoval. Leda, že by někdo v mezičase objevil, jak na to. Taky bych byl vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Zajeďte si do autorizáku, tam vám to nastaví. Je to i v návodu k obsluze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 (editace) ... v návodu k obsluze je uvedeno to, že si máme zajet do autorizáku nebo tam je konkrétní postup? Pokud postup, tak ho sem dej, dík. Editováno: 2. Listopad 2017, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Nene, jen že pokud to chceš nastavit, máš zajet do autorizáku. Ale ferda nebo rolbař budou určitě vědět. Zkus jim napsat SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Tak se uklidníme a vrátíme se čistě ke kódování. Ostatní smetí smetly stěrače do koše. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Po výměně panelu přístrojů za vyšší verzi dokážu nastavit kilometry dle původního panelu přístrojů(platí pro všechny VDO panely přístrojů do modelového roku 2017 - včetně). 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 (editace) Původní stav: 107000, panel přístrojů: 5E0920751B, SW: 6300 Po instalaci nastaveny správné kilometry: Editováno: 16. Listopad 2017, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Lze u corneringu nastavit intenzitu svitu nezávisle na mlhovkách? Tedy corner např. 60% a mlhovky 100% ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Nějak nerozumím smyslu otázky, Denisi. Cornering s nižší intenzitou (teda i kdyby to šlo), nemá smysl, protože je třeba do zatáčky vidět. Teda já osobně tak vidím tuto funkci. Pak teda vypnout kornering úplně a mas klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Smysl vysvětlím. Jezdím de facto denně po horách s velmi špatnými podmínkami, hlavně v zimě (mlha, tma, zvěř, špatný povrch..) a proto bych si rád koupil LED (asi žluté) s vysokou intenzitou svitu.Pro Corner bych tím ale nerad oslňoval a Corner chci, proto kdyby to šlo, mlhovky pro použití (nejen) na horách nechám na 100% a pro Corner bych to ztlumil na intenzitu, odpovídající svitu konvenční žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Taky spekuluju nad žlutou LEDkou do mlhovky. Nemám zpětnou vazbu od nikoho, ale myslím si, že FL (pokud tedy řešíš až letos vyrobené auto) mlhovky by oslňovat neměly. Asi me tu někdo opraví. Ale svítí dost dolů a tím pádem nakrátko. Navíc mají clonu na vnější straně žárovky. Já mám teda v mlhovkách LEDky a do zatáček paráda. Jen mám trošku obavu z mlh, resp. mé viditelnosti, jak už chlapi psali v mém vlákně. Dokonce se už dělají dvojbarevné LED, které mění barvu po vypnutí a znovu zapnutí (bílá a žlutá). Ale při korneringu to chytré určitě není. Jediné v permanentním svícení (zapnu tu správnou barvu a jedu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Ano, jas lze nastavit i u mlhovky, resp. u kazdeho svetla, jen to musis dat na jinou dvojpozici, kde si nastavis jas.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 No myslím samozřejmě předFL.. Tam jsou mlhovky dost velké, ale moc nesvítí, nevidím upřímně rozdíl s nimi nebo bez.. H15 pro DRL, parkovačky i dálkovky jsem už (podruhé) objednal, DRL ani parkovačky nikoho oslňovat nebudou a s dálkovkami aspoň snad konečně něco uvidím, no protože to auto svítí tragicky a já bych neviděl ani buldozer naštorc cesty, hledám i další způsoby jak viditelnost ve špatných podmínkách zlepšit H8 LED je hodně, ale pokud nejde měnit intenzitu, budu muset sáhnout po něčem obyčejném. Pokud ano, mohu koupit něco vysoce svítivého a o to mi jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Jen dotaz na pozadí, které LED svita tak ultra dobře? V H7 mám od Helly + 120 %, v H15 stojí všechno nesmysl a svítivost nic moc... I ta LED od Osramu co zvažuju do mlhovek je sice bílá, ale má míň lm než žárovka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Pavel mě sice zabije za OT, ale pokud to někomu pomůže..: https://www.aliexpress.com/item/Popnow-Pair-Auto-Car-Led-Headlight-8C-H15-6000K-White-Beam-80W-8000Lm-Canbus-No-Error/32834186019.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NHuuUD celkem 8000lm, to ti žárovka nedá Do H7 bych si to ale nelajzl, oslňoval bych jako sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 před 1 hodinou, Krenstik napsal: Ano, jas lze nastavit i u mlhovky, resp. u kazdeho svetla, jen to musis dat na jinou dvojpozici, kde si nastavis jas.... A teď mimo OT výše - jakým způsobem? Mohl bys prosím nastínit postup? Kabel mám, ale abych věděl kde hledat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Mlhovky jsou 12 a 13, vypnes corner z B funkce kde sis ho nastavil (byl nastaveny) a das ho na C, zaroven u CD si nastavis intenzitu kterou chces, tj. 0-100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.