Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lidičky mám dotaz, možná by @ferda25 dokázal poradil.

Chtěl jsem si dokodovat US svícení na přední světla s možnosí vypnutí a nastavení intenzity přes Infotaiment, ale hned první dvě položky kodování, kde se funkce povoluje jsem nenalezl:
> Kanal "(3)-Innenlicht Leuchtenkonfiguration-Ambiente_Applikationsleisten_in_Instrumententafel" > Wert auf "verbaut" setzen
> Kanal "(12)-Innenlicht Leuchtenkonfiguration-Ambientemenue mit globalem aus" > Wert auf "aktiv" setzen

Je možné, že mi to můj Columbus MIB1 nepodporuje nebo dělám něco špatně?

Dokázal by někdo poradit?

Upraveno od Devil...

Ahoj, můžete požádat o kódování "Automatické zatváranie okien pri zamknutí aut"

Děkujeme?

Seznam žárovek (v příloze

1161794346_oznaczeniawiate.jpg.23d06b480605304345ee3db6388cfce6.jpg

Zdravím pánové, dva a půl roku proháním O3 Scouta a zatím se mi podařilo dokódovat defacto vše, co jsem chtěl a co jsem si zamanul. Kolega si letos dovezl domů O3 combi FL a chtěl po mně nějaké úpravy (vypnutí start-stop, mezní rychlost u cornerů atd.) Vše jsme zdárně zmákli (nově i přes OBDeleven), jediná věc se kterou válčím je aktivace pravé zadní mlhovky. Žádný z postupů, které znám a které se na tomto i zahraničním fórech objevují, nefunguje (auto je s LED). Přemýšlím, jestli to není tím, že auto má tažné z výroby... Nicméně někde jsem tu zachytil, že u O3FL už druhá mlhovka zapnout nejde. Co nato zdejší frajeři Ferda a spol.? Dá s tím něco dělat, nebo je to bičování mrtvýho koně? Díky za reakce

Upraveno od Hitachi

Pokud mám správné info, tak v O3FL už 2. zadní mlhovka fyzicky není :-( Aspoň u verzí s FullLED, ostatní netuším. 
Chtěl jsem to rovněž u nového auta zprovoznit jako vždy předtím, ale Ferda mě vyvedl z omylu. Bohužel asi další koncernová úspora...

Pravá mlhovka nemá napájené ve světle LEDky, takže to nepůjde nakodovat, jediná varianta objednat z anglické verze celé světlo.

Když se sehneš a podíváš se na  ty mlhovky zespodu tak uvidíš, že na levé straně LEDky jsou a na pravé chybí :) 

ahoj v běžných svítidlech s žárovkou můžete zakódovat druhou zadní mlhovou svítilnu (vpravo)

Je to tak - TOP LED pravé světlo nemá ledky, tudíž jej rozsvítit nelze, jedině UK světlo, jak píše "rosta.rs". Standard svítilny se žárovkou aktivoval lze, jak píše Langusta 2018. :kol-47:

Díky za info pánové, tak se  s tím bude muset kolega smířit. Teď jsem dvojnásob rád za svoji MY17 před FL.

Ahoj, můžete požádat o kódování "Automatické zatváranie okien pri zamknutí aut"

někdo může vložit kódování.?

Netreba kodovat,staci pri zamykani dlho podrzat tlacitko na dialkovom ovladaci a okna sa vsetky zavru.

...tak, tak, ale některým to je málo...

3 godziny temu, Patrik1971 napisał:

Netreba kodovat,staci pri zamykani dlho podrzat tlacitko na dialkovom ovladaci a okna sa vsetky zavru.

Ďakujeme za informácie?

Ano. Chcem zobrazit tlak turba na displeji  , tak som prave zistil ze neviem "citovat" na tomto fore ☹

Upraveno od misocko

V menu klimatizace lze zaskrnout automaticky vyhrev celniho skla, coz funguje jak ma, jen to clovek zjisti pouze z komfortnich spotrebicu, lze to nejakym kodovanim zobrazit na te LEDce u toho tlacitka na vyhrev?

Neco podobneho je i u klimatizace kdyz ma clovek rezim AUTO, vychoze se nezobrazuje sila vetraku na LEDkach, po kodovani uz ale ano..

Diky.

Upraveno od M_ike

Dobrý den milá skupina milovníků Octavia, existují nějaké nové nápady pro kódování, protože jsem pravděpodobně vyčerpal limity možností v tomto tématu. S pozdravem ??

Ahoj, mám čerstvě O3, vyrobenou v 9/2018 a zajímalo by mě, zda je možné po vypnutí motoru nakódovat 12V zásuvku v interiéru tak, aby přestala být pod proudem.Díky za info.

Vždyť za nějakou chvilku po vypnutí motoru sama vypne, to je nevyhovující?

Nene zapalovac zostane aktivny. Mam to odskusane kedy mi svietila celu noc kamera v aute ze som ju zabudol vytiahnut :rolleyes: Jedine co sa po chvilicke vypina je USB

Upraveno od Skyjko

Aby zásuvka byla aktivní jen při zapnutém zapalování,

musí se přendat výstup od pojistky z pozice 40 na pozici 48 a rovněž i pojistku.

Sorry, přehlédl jsem těch 12V, já měl na mysli zásuvku 230V.

Díky za odovědi - je to kvůli kameře, před octou jsem měl Leona ST(rv 2015)a tam se zásuvka po vypnutí motoru vypnula.

Kameru si zapoj klasicky do pojistkové skříně na pozici, kde je po zapnutí zapalování napětí - šterač atp.

Buď pojistková skříň, nebo já ji mám třeba danou do USB rádia.

Místo připojení kabelů v pojistkové skříni

5777c84a135b2_prdpodwideorestrator.png.8336b199f02722499b24602ed0325c35.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.