osobne Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Blues http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/autoradio-blues-pro-vozy-octavia-a-yeti-1z0057156x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Ja si tam daval tohle autoradio jako pouzite az dodatecne, koupil jsem totiz auto bez autoradia. Mozna to je take tim, ze mas Yeti MR2014 a ja Yeti MR2017? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Musim konstatovat, ze asistent rozjezdu do kopce aktivovany pres Caristu mi funguje perfektne. Jako priplatkovou vybavu bych si to nekoupil, urcite by za to skodovka chtela nekolik tisic, ale kdyz to mam takhle zdarma, tak se mi to libi. Jsem myslel, ze to v Yeti Active ani nebude a ono to tam je, staci jen aktivovat. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Jakou verzi Caristy máš a co všechno jsi přesně aktivoval. Mě se to na několikrát nepovedlo. Pokaždé auto hlásí závadu ABS, která nezmizí ani po startu auta a ujetí několika km. Asistent při tom nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Spoiler 3.7 beta 19 a aktivoval jsem pouze v položce Hill hold assist (if equipped). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Díky vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Věděl byste někdo, kde by mi v Plzni nakódovali tažené zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 A nehlaste se všichni...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Zajeď si do Strakonic k Ferdovi25 (Jirkovi), máš to kousek a nakóduje ti zároveň řadu dalších věcí. Nám tažné na Yetiho dozapojil a nakódoval a k tomu mnoho dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Slušností je poděkovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3434 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Děkuji, pane kolego... Každý den tu nejsem, proto se omlouvám, že se nepřihlašuji každou hodinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 V pohoděěěěěěěěěěěěěěěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 31. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) Jen pro info, v aplikaci Carista je nyní možnost deaktivace SSS (Start Stop systém), alespoň to funguje u mého Yeti MR 2017. Editováno: 8. Duben 2018, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Zdravím pánové, chtěl jsem se zeptat. chtěl jsem si aktivovat protočení ručiček na yetim r.v.2015 a diag mi napsala že kanál není dotupný? Jinak všechny serepetičky jsem úspěšně aktivoval. Přitom u okty r.v.2009 mi to šlo a to má minimální výbavu. Nemá ani maxidot. Yeti má skoro full výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Tím to není, udělám, nebo k úpravě výkonu zdarma/ i s dalším kódováním/. Bez Caristy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Díky za nabídku, ale o úpravě motoru neuvažuju. A to protočení ručiček je jedinné co mi nejde. A upřímě řikám, že to zas tak nutně nepotřebuju k životu. Jenom mě zajímalo kde je chyba. A evidentně bude mezi sedadlem a pc ? Nedělal jsem to Caristou. Mám VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 V tvém autě o je "Indicator celebration" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Předpokládám, že selhalo. o úpravě motoru neuvažuju ..........to je škoda, je k úpravě jako stvořený. Neolítaný a s potenciálem verze 125 kW. Mám na Yetinu dobré vzpomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 ferda25: Díky za radu, zkusím až přijdu z práce a dám vědět. Já to zkoušel takhle: modul 17 - přístrojová deska 10 - adaptace a tam mi to nabízí "inscenace" ale pak mi to napíše "kanál není přístupný". Mám vcds v češtině. motorpower: možná bych do toho i šel, ale teď nejsou penízky na takové úpravy. Jak mi řekla manželka: Nejdřív nová koupelna a wc a pak si kup co chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 14. Červen 2019 Sdílet Vloženo 14. Červen 2019 Je to rozumná a racionální žena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Tak velký dík ferdovi25, ručičky se už protáčejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gleo Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 V 28. 2. 2018 na 13:25, ladinek123 napsal: No potřebují aktivovat v rádiu AUX,Mám v autě 10 tablet a nemám ho kam připojit. Podarilo sa aktivovat to AUX na Blues? Mam rovnaky problem na Octavii2012 s najnovšou verziou Caristy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Chlapi, nemáte tip, kde na severní moravě nechat nakódovat nějaké skryté funkce na Yetim (výstražné blikače při brždění, protočení ručiček při startování, překódování na LED žárovky, nakódování na obě zadní mlhovky..) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gleo Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 V 4. 7. 2019 na 13:05, ladinek123 napsal: Ne žádná verze se nechytá. Nakoniec sa mi to podarilo s beta verziou Caristy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.