Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jsem rád, že nebudu muset chodit bos ;) A toto sevis neodhalil ...

Nový čerpadlo to vyřeší, jestli budeš mít chvilku s diag, tak správná skupina pro tlak benzinu by měla být 106, viz příspěvek http://forum.skodahome.cz/topic/136272-ztráta-výkonu/?do=findComment&comment=2216169

případně skupiny 140, 141. Prostě do vytvoření tlaku na railu to nemohlo nastartovat, ale protože tlak pak nepadal a systém je tedy jistě těsný, další starty byly OK až do delšího odstavení, kdy tlak spadne, což je normální. No a 1-2 natlačení čerpadlem v nádrži (1x dveře + 1x zapalování) nestačilo na první start bez problému ...

Editováno: , autor: rayx
Vloženo (editace)

Jo, ty ceny ... Teď víš, jak ošéfovat první start abys to netrápil, tak máš i čas vybrat podle preference cena vs. rychlost. No 7500 bych za to v AKelly nedal ...

Autorizák snad 312€ bez DPH 19% v Německu, je ale pravda že cena od CC je velmi zajímavá ...

Tady to nemaj skladem, ale za zeptání nic nedáš, je spoustu dalších.

A nebo zde, ale ověřit přesný čísla na výrobku před objednáním.

Vloženo (editace)

Autokely se slevou 4700 včetně DPH, hold objednám z toho CC a počkám, když to mají za půlku. Značka Valeo v kelly 18 tisíc :D

Jinak zde obrázek z VCDS

cerpadlo1.thumb.jpg.1bad58f095e76230acca7922f7aaa812.jpg

Editováno: , autor: Hanys.cz
Vloženo (editace)

Myslím že to bude OK, nepoznáš asi nic až na bezproblémové první starty. Podle toho printscreenu tlaku z VCDS současný čerpadlo je schopný vytvářet požadovaný tlak při volnoběhu, jen ho není schopný vytvořit po delší odstávce při prvním startu a to je asi triko toho regulačního ventilu. Je dobře, že ho vyměníš, jinak bys asi musel brzo opět kupovat novou hadici.

Je možný, že teď při vyšších otáčkách bude dosahovaný tlak (pole 2 ve 106) trochu více menší než požadovaný (pole 1 ve 106) díky opotřebování toho ventilu, který "přebytky" z vysokotlaký větve musel pouštět do nízkotlaku. To by se s novým nemělo stát.

Vloženo

Chlapy problem cislo 2. Jel jsem na sluzebku do svitav. Kousek od svitav v kopecku auto prestalo tahnout. Zadna kontrolka motoru nic, musel jsem rucne podradit, nechtelo vubec do turba. Teplota vylitla na 103 musel jsem zastavit. Znova nastartovat a chyba mozoru auto do servisu. Sel jsem na obed znovu nastartoval a nic. Nicmene tahle chyba(vyfoceno mobilem)

IMG_7585.JPG

Vloženo

Zkusim to pres delphi. Ted jsem odjel 150 km a bez problemu. Na plyn to teagovalo ale nechtelo to jet. Teplota oleje stoupla az na 105 stupnu. A dost nestabilne se choval plyn. Poskakoval.

Vloženo

Uz se mi v zime 2x stalo ze jsem se rozjel se studenym autem a plyn jako by vubec nereagoval. Proste jelo auto jen na 1 stupen, plyn absolutne nereagoval i kdyz jsem mackal kick down. A jelo samo asi 1500 otackach. Musel jsem zhasnout motor znovu nastartovat a vse ok.

Vloženo

Tak jsem se na to ještě podíval a ten kod chyby 00289 je OK, Delphinu nemusíš škádlit. Jde o to, kde je skutečná chyba, pokud je problém v konektoru vedení, nová klapka Ti nepomůže. Nejsem si jist jak moc se nechá klapka rozebrat pro kontrolu / přeletování pinů v konektoru

DSC05178JP_7795221_22811917.thumb.jpg.07b9461405439cd67bd218926f9de528.jpgDSC05181JP_4650182_22811941.thumb.jpg.46ae77cd6bfdb46f3688f19ad3565414.jpg

ale určitě bych překontroloval i protikus na vedení viz starší TPI pro MPI, u TSI je to skoro to samý

Technická produktová informace 2015493_4.pdf

Myslím, že by sis měl založit vlákno Hanys a jeho opravy :t

Vloženo

Ano, je, poslední revize 06F133062T. Jsi šílenec :lol:

Ještě těsnění, do 11.5.2009 dávali 06H133073, pak ho spolu s celým sáním nahradili za 06F133073D.

Vloženo

A da se koupit ta opravna sasa nebo si mam rict v servisu? Zz se s tim bojim kamkoliv jet :-(

Jenze co mam delat. Kdyz uz sem do toho tolik vrazil, casu, penez. Nervu! Preci to ted nevzdam [emoji3][emoji30]

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...