michal2009 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Zhodit krytky po bokoch (z vonkajsej strany plastovy klip z vnutornej strany krytka).Zlozit plast, ktory je na 3. brzdovom svetle. (je osadeny na plieskoch, cize sa lahko vycvakava).Potom zlozit dolny plast (pri otvoreni kufra ten hore- tak isto je iba nacvakany na karoserii plieskami).Potom vonkajsie strany cize plasty okolo mechanizmu pomaly rozpojit. Vnutorne plasty okolo mechanizmu su na 1 srubu na strane 3. brzdoveho svetla 1 srubu z dolnej strany (pod spodnym plastom, ktory je hore a ten date dole v predchadzajucom kroku. A dalsia 1 sruba je z vnutornej strany v mechanizme. Potom uz len vybrat vnutorne plasty okolo mechanizmu.Ja som vyberal aj koberec kufra (odb. Hecklap) je naklipovany na plastovych klipoch, ktore pekne odskakuju od karoserie, cize ide lahko dole. Je tam iba jedna sruba pod gumou na zatvaranie kufra.Kabelaz je schovana za karoseriou a medzerou pri okne (iba lava strana).Kable su polamane v tom "kolienku" kde idu kable do toho mechanizmu. Ja som odpojil svorkovnice, povytiahol kable aby sa mi lepsie ich spajalo. 1) způsob opravy (viz fotky) Predlzil som kable o cca 10cm a spajal nahrievacimi buzirkami. Potom uz len zaizolovat zalozit kable ZAPOJIT SVORKOVNICE !!!! a plasty v opacnom poradi. Snad presnejsi navod niekomu bude uzitocny ako aj fotografie. 2) způsob opravy klasicky ustřihnout, vložit smršťovací bužírku, napájet nový kabel delší cca o 10 cm, na spoj přetáhnout bužírku a zapalovačem zatavit. Tímto děkuji Matúšovi za možnost zveřejnění návodu pro vás, fóráky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Správný postup je napojit vodiče vždy na jiném místě, tj. nikdy nesmí být na stejném místě více spojů. Tím nevznikne "boule" a ještě se i eliminuje v případě drobného poškození možnost vzájemného kontaktu dvou vodičů. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 ta buzirka se mi libi kde si koupil tyhle pruhledneOdesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Třeba v GMku to budou určitě mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian Vašut Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Dobrej navod. Par fotek jak to vypadalo u me. Dva draty uplne urvany a zbytek polamany. Uz to tam nejaky prase delalo a polamany draty omotal jen el. paskou. Ja udelal vse podle tohoto navodu až na to ze jsem draty pajel pajkou a cinem s kalafunou. Buzirku jsem dal klasickou smršťovaci. Cas opravy asi 2 hodiny i s rozebranim a složením , ale hral jsem si. I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Existuje nieco ako "makcene" kable? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Jak měkčené? Bužírka nových kabelů je měkká až dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 (editace) Takze je to starobou buzirky, ze po case sa zacne lamat? Mal som to rozobrate a ano, je tam mega zhyb, ale aj tak mi to pride, ze po case je ta buzirka proste tvrda... resp. asi je to blud, ale niekde som tu cital, ze pokial sa tam da novsi zvazok tak tie kable us maksie, ale ako pisem nemam to overene :/ Editováno: 27. Prosinec 2017, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 je to nestabilní hmotou izolace - začne s čímsi (zřejmě s gumou průchodky) reagovat, v důsledku čehož se z ní začne opařovat změkčovadlo a tím ztvrdne. Nový drát je opět měkký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Určitě se dají sehnat tzv. gumový kabely. V práci je bereme na shrnovací vedení napájení jeřábů Odolávají ohybům a jsou i nějak odolnější vůči agresivnímu prostředí. Ale kde je bereme, to mam tušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Chcem opravit kabelaz tak sa chcem spytat ked mi uz nejde otvorit twindoor viem ho mechanicky otvorit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 31. Července Sdílet Vloženo 31. Července Od doby, kdy jsem kabely vložil do pancéřového husího krku mám již roky po problému. Nedovolí kabelům ostrý ohyb. Kdyby to škodovka dala od výroby, tak by tato závada vůbec nevznikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 31. Července Sdílet Vloženo 31. Července Muzes dat, prosim, odkaz na pancerovany husi krk? Znam pancerovanou hadici pro vodovodni pripojeni, ale tohle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.