bojler Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Mne se objevilo poskozeni teprve pote, co jsem po osmi letech zanedbal jarni udrzbu a kola neumyl. Slo o originalni disky. Hnedozlaty humus byl umyt krasne v mycce po pouziti jakehosi pripravku, rucne dolu nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 před 16 hodinami, bojler napsal: Hnedozlaty humus byl umyt krasne v mycce po pouziti jakehosi pripravku, rucne dolu nesel. Na tohle jsou perfektní přípravky typu BH Korossol, Iron, nebo přímo něco na kola jako BH Auto Wheel. Stačí většinou jen nastříkat, chvíli počkat, spláchnout a je čisto. K tomuto tématu a asi i obecně k tomu případnému ošetření broušených kol na zimu by nejlépe asi mohl říci @soray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Pročetl jsem téma kousek zpět a použití alu v zimě bych se vůbec nebál. Pokud jsou disky nepoškozené a mají nepoškozený lak, nic se jim nestane. Ideální je samozřejmě ošetření nějakou ochranou (vosk na alu, nanokeramika, apod.), pak na čištění většinou stačí voda+šampon. Po každém přezouvání (letní/zimní) čistím důkladně výše uvedeným BH Auto Wheelem, který je proti kyselinovým čističům velmi šetrný a případně nějakým Tar removerem dočistím od asfaltových nečistot. U leštěných a nezalakovaných kol je údržba mnohem náročnější, vyzkoušel jsem si to a už bych do leštěných a zároveň nezalakovaných kol nešel (u auta na běžné ježdění). A na zimu už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 A lestena kola nejsou prelakovana? Je to jen vylesteny kov? U tech co resim skoda uvadi v popisu: Broušená kola Trinity se odlévají jako jeden kus ze slitiny hliníku a v závěrečné fázi se na ně nanáší vrstva ochranného, extrémně tvrdého a žáruvzdorného laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Originál kola budou určitě kompletně zalakovaná vč. leštěných ploch. Pokud si někdo nechá kola odbarvit a vyleštit, je lepší, za cenu mírného snížení lesku, kola zalakovat čirým lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 V 18. 10. 2018 na 22:44, stenly napsal: Poklicky maju priemer 69mm ... tak som si objednal Origa AUdi kedze v tomto rozmere som nevedel ani v číne nájsť skodovacke... A ano dizajn je zaujimavy a sedi aj k Superbu Já mám zimáky taky Audi a vnitřní krytky škoda jsem našel na bazošu, kde borec prodával různé druhy a rozměry. Pokud najdu odkaz, pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Journeyman Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Vždy řeším nákup alu na Alcar.cz Je tam konfigurátor pro představu, jak budou vypadat na autě, zná je každý pneuservis a hlavně dodávají tipové listy pro zapsání do TP. Takže můžeš lehce tunit bez problémů na stk nebo při řešení pojistné události. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 (editace) V 05.10.2018 na 9:01, Plzeňáček napsal: Jen názor - Superbu nebudou slušet žádné neorigo disky. Zatím jsem neviděl jediného, který by se mi alespoň trochu líbil :-) Akoze fakt mu podla teba ani tieto neslusia? Editováno: 28. Listopad 2018, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Podle mě moc povedená kombinace ! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Tyhle jsou dobrý kompromis, určitě nejsou ošklivé, jsou asi nejhezčí co jsem z neorigo viděl, ale originál u mě pořád vyhrávají :))) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 před 12 hodinami, Patrik1971 napsal: Akoze fakt mu podla teba ani tieto neslusia? Krasne to jsou 19" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Akoze...tiez som primarne najviac nastaveny na originaly a zdielam presne rovnaky nazor,ako Plzenacek,ale tieto 19tky Tornado od VW mu fakt neskutocne svedcali.Ale na novotu sa budem snazit si zohnat originaly,uvidime no? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 (editace) Takze budu na zimu na moju novotu predsa tieto moje srdcovky? Editováno: 2. Prosinec 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berta2 Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Mám je taky a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 @Patrik1971 Takže takhle? :-)) Ale radši to nafoukni, na prázdných se jede blbě :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Papuce prezuty (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) Mozno to pomoze niekomu pri rozhodovani. Disky Turbine/Pegasus neodporucam na zimu. Teraz ked je viac snehu, vdaka svojmu dizajnu ho tahaju do seba. Potom je problem sneh z ich vnutra dostat prec a kolesa sa spravaju ako nevyvazene.... Ak to tu uz bolo spomenute, tak prosim vymazat... :-) Editováno: 11. leden 2019, autor: Wlady1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Wlady a turbiny. Hele neni to blbost? proc by ti melo do sebe tahat snih? turbiny spravne namontovane maji zaukol odvadet vzduch ven od kotoucu. Pokud ti mabiraj zvenku snih jak snezna freza, jsou asi opacne namontovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Disky sa daju namontovat naopak??? Jedna strana auta taha do seba sneh. Za posledny tyzden u nas pripadlo vela snehu a ked sa snazim vyhrabat s autom s vysieho snehu tak disky naberaju sheh do seba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Tak beru zpet... zil jsem v domeni, ze se lava a prava strana lisi... nicmwne turbiny jsou jedny, nakze na ridicove strane vyfukuji a na spolujezdcove nasavaj. :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Kazdopadne aute Pegasus slusi velmi, tak at si nasavaji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 pri vacsom mnozstve snehu to urcite ma citelny vplyv na riadenie a preto suhlasim s Wladym... celkovo sa mi tie disky pacia, no bolo by najlepsie keby existovalo prave/lave prevedenie. to by vyriesilo aj problem so snehom aj dizajnovu stranku veci (kedy auto vyzera inak z jednej strany ako z druhej lebo luce idu opacnym smerom) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Aj za mna v ramci 18tok su to na superba najkrajsie kolesa.....Ale trasenie volantu a nemoznost dostat z nich jednoducho sneh ma nastvalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Tak beru zpet... zil jsem v domeni, ze se lava a prava strana lisi... nicmwne turbiny jsou jedny, nakze na ridicove strane vyfukuji a na spolujezdcove nasavaj. :/ Kvuli tomu se takovym kolum vyhybam, jiny smer otaceni a chovaji se jinak, bal bych se tim jezdit vyssi rychlosti i v lete. 1 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Hmmm, len potom nechapem preco podobne kolesa montuju aj na najrychlejsie auta sveta..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.