Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@nseries100 Jo to je ono. Ten název je na té stránce v kodu. Ten původní název mi poslali do mejlu když to ještě neměli na stránkách. A v souborech ke stažení je můj návod.

• 4 měsíce později...

Zdravím, mám dotaz. Dnes jsem si ve Fábii 3 výbava Style r.v. 2018 všiml že mi vedou kabely k předním sedadlům. Je možné, že mám vyhřívání předních sedadel , ale nejsou pouze spínače na palubní desce?

Kabely jsou na bag a zámek pásu. A u spolujezdce je navíc čidlo obsazenosti.  Pokud nemáš výhřev z výroby tak tam nejsou pro ně kabely.

Děkuji za odpověď

Upraveno od Maverick
Necituj predchozi prispevek (viz. pravidla fora)!

• 1 rok později...
  • 3 roky později...

Zdravím, cca před 14 dny jsem si dovezl Fabii 3.generace a už jsem si párkrát všiml u sedadla přítelkyně, že se po nějaké době sám přepne výhřev z 2. stupně na 1. Nevíte někdo zda to je nějaká regulace a tudíž běžná vlastnost auta, nebo nějaká závada? Předtím jsem měl dvojkovou fabii a tam byl kolébkový přepínač, takže jak to člověk cvakl tak to i zůstalo :-D.. dík za případné odpovědi. 

A co píšou v manuálu?

Normál, to samé, od výroby.

Odporucam aspon obcas otvorit navod

887675530_Screenshot_20221219_174718_AdobeAcrobat.thumb.jpg.2ebdad6aebc2aaeb664e47ac1ef17c7b.jpg

Navyse tema k vyhrevu sedaciek uz minimalne jedna existuje, chcelo by to spojit do jednej

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.