akubus Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Myslím že je to v pohode. Na prvý pohľad by som to ani nerozoznal od 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Taky myslím, že úplně OK. Snad jen že zadní kolo je dost vpadlé, ale to je problém i u 15". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Pako...dobry... a pokličky budou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Asi ne, já je totiž rád ztrácím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 hh... dobře... si je můžeš přidělat těmi páskami... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 To jsem taky potom dělal, ale na pěkných poklicích to kazí dojem, protože ty pásky jdou vidět a z Tesca se mi poklice nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 stříbrné poklice a průhledné pásky jsou myslím ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Tak taky prezuto - nakonec plechace + TS 850 XL 88T + zasterky (!) Jasne, vypada to hnusne, ale ucel sveti prostredky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 (editace) Epo... tak to je síla opravdu, každý, dá mi tady za pravdu... Mě úplně spadnul pysk, žes dal tam černou gumu a černý disk... Potěšilo by mě nejvíce, kdybys nasadil aspoň poklice,... Bude vypadat to jako auta kus, páč takhle? Takhle je to hnus! : : Editováno: 20. Listopad 2015, autor: vorlajz 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Je vidět, že to auto je hlavně dělník do rodiny. Na poklice to nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 V ČR nie je každoročná akcia od Rijna-Brezna zimné komplety grátis ? u nás to beží už X rokov , v 2011 som takto dostal obuté plecháče na Octaviu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) Bene, možná že zimní už mají ti, co jezdí ráno do práce, případně v noci, nebo v horách. A myslím si, že většina lidí už vyjela v teplotách kolem nuly, a to zimní pneu funguje v krizové situaci opravdu lépe než letní. Já jsem hlavně měl na mysli paniku z tzv. povinnosti použí zímní gumy pro leštiče a domácí logistiky ze superhyperkrámů jo tam to má určitě význam. U nás v n.m.v. 500m bylo kolem 0 asi 2x jinak série plusových rekordů. Jinak ti rouzmím, jezdím 20 let do práce v nepřetržitém provozu, myslím že jsem si už cosi najel. Zítra protože cítím konečně zimu budu přezouvat fabii, octavii i felicii otloukánka. Editováno: 21. Listopad 2015, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Vorlajz: hehe, Basnik fora se nezapre :-D Nicmene, omlouvam se velice, nedam na to zadne poklice. To radeji pod motor kryt dam, protoze to auto na jezdeni mam. Nejsem priznivcem velke mody, abych na auta pel ody. Nevybral jsem ani banku, proto plechy - jasny odznak punku!!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 V ČR nie je každoročná akcia od Rijna-Brezna zimné komplety grátis ? u nás to beží už X rokov , v 2011 som takto dostal obuté plecháče na Octaviu .... Nevim, ze by byla. Kazdopadne, ja to auto sice kupoval v zime, ale prebiral uz na letnich (pulka dubna). Zimaky bych byval vzal, kdyby bylo auto v puvodnim terminu (unor), ale za priplatek. Tedka jsem si je kupoval uz ciste za sebe. Ta akce by se tykala stejne jen tech, co prebiraji auto v zime. To nebyl muj pripad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 EPO... dobře ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Zimáče 175/70 R14, poklice Kaufland za 300... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 brrrrr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Podle me to teda nevypada tak hrozne a na zimu to v pohode staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 výhodou je, že to nemusíš mýt... protože už to vypadá špinavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Ahoj mám dotaz ohledně plecháčů, vím že je tam rozměr 6Jx15 5x100 ET38 ,a le pak je tam další označení 7760, musí toto označení být nebo když bude jiné označení tak to na fabiii nedostanu v čem se liší toto označení pro fabii díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 6Jx15 5x100 ET38 tento je pro tebe důležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Myslím, že výrobca KFZ si disky označuje týmito kódmi podľa typu disku a jeho použitia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 to znamená, že tam jdou i disky z jedničkový oktávky ?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Áno, oktávka I. má tie isté parametre, dá sa použiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.