PTiCA Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Narazili jste na stránku nebo problém s ovládáním? Zde je to pravé místo na popis problému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Dne 4.9. jsem dostal 5 trestných bodů a podle nových pravidel se mají automaticky po měsíci vymazat. Bohužel se tak nestalo. Můžu znát důvod?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Taky mě to stálo fůru peněz. Editováno: 5. Říjen 2016, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 před 18 hodinami, ferda25 napsal: Dne 4.9. jsem dostal 5 trestných bodů a podle nových pravidel se mají automaticky po měsíci vymazat. Bohužel se tak nestalo. Můžu znát důvod?? Napomenutí jsi dostal ještě před zavedením nových pravidel fora (7.9.2016), možná to má souvislost, protože tam vidím, že ty body jsou na trvalo, dokud je někdo nezruší. Před upgradem se tehdejší napomenutí (zvané varování) neodebíralo, takže je to možná nějaký relikt starého fora. Odebírat body ti nebudu, předpokládám, že je potřeba, aby to v současném stavu viděl admin. Pak se body odeberou. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Dnes proběhla malá odstávka z důvodu aktualizace fora... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 Stále nefunguje vyhledávání pro třípísmenné výrazy ( ABS, ESP, atd...). Bude to vůbec někdy fungovat? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Nemůžu přidávat žádné fotky,čím to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Další info k problému ZDE. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Pawouku, ten odkaz je nějakej divnej, odkazuje mě na osobní topic nějaké Ondrovo Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To je ovšem správně - vede k debatě o problému, co má Ondra s vkládáním fotek. PS: je to info pro PTiCU. Nemusíš číst a klikat na všechno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 před 1 hodinou, Ondra16V napsal: Nemůžu přidávat žádné fotky,čím to? jaky pouzivas prohlizec? Zkousel jsem se prihlasit pod tvym uctem a pole pro vyber souboru normalne vidim. Z limitu mas jeste vic jak 100MB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Pawouku, jenže ačkoli tě mám vymazaného z přátel, nesleduji tě a ani nechci být na tebou napsané příspěvky, tak se mi to sem všechno hrne a všechno vidím [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 před 16 hodinami, PTiCA napsal: jaky pouzivas prohlizec? Zkousel jsem se prihlasit pod tvym uctem a pole pro vyber souboru normalne vidim. Z limitu mas jeste vic jak 100MB. Teď jsem z toho jelen,už to funguje normálně....Nechápu Jinak mám Google Chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 před 5 hodinami, Stringo napsal: Pawouku, jenže ačkoli tě mám vymazaného z přátel, nesleduji tě a ani nechci být na tebou napsané příspěvky, tak se mi to sem všechno hrne a všechno vidím No jo, to máš blbý. A je to další věc k řešení pro PTiCU - je to nějaká chyba na foru, nebo to dělá Tapatalk? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Dneska jsem tě úplně smazal celého z mého profilu a znovu přidal bez sledování a nepřišlo mi kromě sledovaných vláken nic nového, takže asi vyřešeno a chyba byla nejspíš v tom přesunu přátel do sledovaných (jak se měnilo fórum), které i po vypnutí sledování stejně přátele sledovalo... Udělal jsem to takhle se všemi přáteli a vypadá to tak, že to dalo pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Že by konečně? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Doufám že to sem píšu správně, ale od vydání nového fóra mám problém, že mi FUP na mobilu vychází tak tak. A co jsem tak vysledoval tak stačí tady projít pár témat a hned mi to strhne pár desítek Mb dat A to ikdyž se mobilní verze fóra zobrazuje automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 (editace) Dle části, která byla smazána, bylo Vámi tvrzeno, že nová pravidla začala platit s novým typem fóra...tj. po jeho upgrade na tuto verzi(ta proběhla mnohem dříve než uvedené datum). Na základě toho jsem dostal zákaz přístupu na 8 hodin(dle Vašich tvrzení podle nových pravidel). Když si zde někdo píše nesmysly(viz příspěvek od Motorpower - nebo to mám chápat, že to je k tématu??), tak to zde zůstane a když někdo poukazuje, že zde není něco v pořádku tak se to maže a Vaše původní tvrzení jsou popírána. Nemluvě o tom, že lze poslat odpověď přes soukromou zprávu, který dotyčný nedostane, protože on si již tuto komunikaci na své straně smáznul. O tom, že zpráva nedošla se už nikdo nedozví. Editováno: 28. Říjen 2016, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Ferda25: ručně jsem ti varování a body odebral, dej vědět, zda-li je to teď OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Nyní je stav z hlediska trestných bodů tak jak měl být již 5.10.2016(nejpozději 6.10.2016). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Je tu ještě někdo, komu se dnes forum načítá jaksi pomalu? Myšleno na PC. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 som tu chvílku,ale všetko OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 31. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 U me taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 Hm, teď už to vypadá normálně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Zdravím, mám potíže s přihlášením. cca půl roku jsem tu nebyl, i když jsem nic neměnil a v prohlížeči mám přihlašovací jméno a heslo stále uloženo, nemohl jsem se nyní na svůj účet dostat (PC, notebook, mobil), stále to píše: "Uživatelské jméno, kterou jste zadali se neschoduje se žádným účtem. Zkuste prosím vyplnit Vaši e-mailovou adresu znovu." tak jsem si zaslat link na email pro obnovu hesla, vše proběhne, dostanu se na forum, nastavim si nové heslo a když se odhlásím, už se opět nemohu přihlásit (i s nově nastaveným heslem) a na účet se opět dostanu jen přes zapomenuté heslo. Nevím v čem je problém, dělá mi to na Mozille i Chromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.