LukášCBR Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Nechtěl jsem vyprovokovat tuto diskuzi navážející se do adminů. Šlo mi jen o to, abych sdělil aktuální problém TT. Ještě doplním - iOS 11.2.6, TT 7.2.1 (1993) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 před 26 minutami, PTiCA napsal: Toto neni nase chyba ale chyba Tapatalku. Hloupost. Už několikrát jsem Ti psal, že TT tuto chybu ve spolupráci s IPS opravil. Na všech IPS fórech, které znám, TT funguje úplně bez problému. Jen tady ne. před 18 minutami, CentriFUGA napsal: kritizovat umí každý ... Ano, kritizovat umí každý a já budu rýpat, protože mám pod svou správou pět fór, které běží na totožném systému a kupodivu mi na nich Tapatalk funguje zcela bez problému. Na všech pěti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Takže opět se mi potvrzuje, že my co nemáme výdobytky doby typu fejsbůk a tapacosi jsme šťastný, protože nám stačí normální prohlížeč a místo fejsbůku jít pokecat raději na pivo :-) 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 @Sabiza muzu vedet jakou verzi fora pouzivas? Ja mam k teto verzi aktualni plugin a evidentne po poslednim upgrade TT je nekde problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 (editace) IPS v4.2.8 TT 1.4.6 https://www.tapatalk.com/download_IPBoard.php Nezapomeň, že od 4.2 nejde o plugin, ale aplikaci - plugin je potřeba prvně odstranit a provést úplně čistou instalaci. Na některých fórech se mi stalo, že zůstalo pár souborů na FTP a pak to dělalo bordel. Pokud máš "tmp" adresář, který drží z nějakého důvodu soubory fóra, tak vymazat, případně kompletně sejmout na pár vteřin server, ať si uvědomí, že má vymazat cache soubory i z ramek. Editováno: 15. Březen 2018, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Tak to bude asi ten problem. Aktualne mema jeste verzi 4.1 s pluginem 1.3.6 a k te asi TT nema dalsi podporu. Kouknu se na zmeny v sablonach a udelam update na 4.2.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Jo, bacha na to, změnilo se tam dost věcí a je potřeba to prvně udělat na nějakým test prostředí. Já pak dělal týden na updatech vzhledů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Aktualizoval jsem forum, tapatalk, sablonu a dalsi veci. Pokud narazite na problem nebo nejasnosti. Dejte nam vedet. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Na mobilní verzi se nezobrazuje hodnota času vložení příspěvku (např. %s min) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 opraveno. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 " v sekci <span class="sr-only">ŠKODA Octavia II - </span> Autohifi " Niečo sa zobrazuje navyše, avšak len v niektorých témach. Nie som si istý, či to tak má byť .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 V profilu, koukal jsem, ze to tak ma vic lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Šlo by zase obnovit,aby se zobrazovali poslední témata ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Posledni temata? Jak to myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Napravo byl vždy sloupeček s 5-ti tématy kde byl naposled přidán příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Pri možnosti dať "Like" vyskočí na mňa : Ak je možnosť nejak to upraviť ...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 před 17 hodinami, Galileo2209 napsal: Napravo byl vždy sloupeček s 5-ti tématy kde byl naposled přidán příspěvek Přesně tak - je to myšleno na hlavní stránce fora, teď je tam namísto toho roztažený bazar (respektive "Inzeráty"). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 v sekci <span class="sr-only">ŠKODA Fabia I -</span> Motor 1.4 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Pridany widget s aktualnima tematama před 21 minutami, JanT napsal: v sekci <span class="sr-only">ŠKODA Fabia I -</span> Motor 1.4 16V opraveno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 ve sledovaných tématech mám dvě která se zobrazují takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 opraveno. Jeste nejaka kategorie se vypisuje spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Zatím ne. Ale zmizely úvodní obrázky z profilů (viz obrázek a místo, kam ukazuje červená šipka). Jde to opravit, nebo si tam budeme muset nahrát nový obrázek? Dále, co je to seller statistics (viz obrázek a fialová šipka)? To počítá lajky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Obrazek si nahraj. Seller statistics je neco noveho. Sam jeste nevim o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.