PTiCA Vloženo 20. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Ahoj, kouknu na darkmode a zkusim neco pripravit. Snad vam bude vyhovovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 před 20 hodinami, brrrrm napsal: Treba klikať na tú žltú guličku vedľa názvu témy a tá ťa hodí na prvý neprečítaný príspevok... Dříve toto fungovalo i na PC, bohužel po změně už nefunguje :( PS. A emoji stále nejdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Mne to na PC funguje aj teraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 @Martab emoi řeším stiskem kláves Win + . ( U Win 10 , nevím jestli to jde u ostatních systémů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 PC/notebook pouzivam malokedy, este som neskusal. Smajliky uz nie su v mode Chyba mi nad prispevkami tlacidlo "oznacit ako precitane". Ked viem ze danu sekciu len chcem oznacit, musim ist az dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 ?? O tej klávesovej skratke som nevedel, ale "origo" smajlíci z fóra boli teda krajší! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Před hodinou, Libac napsal: @Martab emoi řeším stiskem kláves Win + . ( U Win 10 , nevím jestli to jde u ostatních systémů ) Windows nepoužívám, na Ubuntu nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 (editace) Mi taky forove smajliky nejdou. Mi jdou jenom teto co mam nahrane v mobilu. Żadné jiné nejdou Edit Mam Win 10 a mozilla firefox Editováno: 21. Září 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 před 9 hodinami, Martab napsal: Dříve toto fungovalo i na PC, bohužel po změně už nefunguje Mně to na mobilu i PC funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Tak nevím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Cele zle. Tiez mi nejdu. Rychlost zalostna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Copak smajlíci, ale vyhledávání moc nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 21. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Znovu preindexuju vysledky. Bude to cca hodinku rozhozene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) @Libac Funguje len pri W10. Iné nie. Teda nepodarilo sa . Na to, že smajlíci nejdú som si za viac ako rok už zvykol. Editováno: 22. Září 2020, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 před 11 hodinami, Martab napsal: Tak nevím :/ Smajlíci nefungují teprve 2 roky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) 1. Vyhledávání mi šlo špatně vždy, hlavně když jsem chtěl "fokusovat" konkrétní model a tedy chtěl hledat třeba v sekci Fabia. 2. Neumím možnosti fora moc využít, ale dřív jsem používal "já" :) -> Profil a kouknul na vývoj témat, kde jsem něco plodil. Teď tam mám pouhý jeden záznam, s tímhle postem dva. Historie je teda asi v pr... 3. Dříve čtená temata měla fíčuru, že při dalším kliknutí na název jsem se dostal pod žlutou čáru k nepřečteným, to je taky fuč (z doby před redesignem). Btw a nefunguje mi to ani teď po novu, namátkou jsem četl víckrát OKI OIII RS nebo project Euphoric, vždycky mě to hodilo na 1. post. edit: @Martab Mám to stejně, ale mám taky Adblock a Ghostery, ty rády bráněj v loadu elementů, o kterých si myslej, že to jsou popupy, vysouvací reklamy nebo nevím co... Editováno: 22. Září 2020, autor: bouchy 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Jako každým dalším updatem stojí tento za hovno a je to znát i na fluktuaci lidí. De facto už zde nemám pro koho přispívat. Jen tak dál! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) @bouchy Ad 1. tiež som bojoval s vyhľadávaním, ale keď som objavil jednoduché voľby hľadania: témy, toto fórum, táto téma... a keď si výsledky zoradím podľa času (na fórach nenávidím výsledky podľa relevancie), furt mi vypľuvne požadované výsledky z požadovaných tém... Ad 2. Jednoduchšie to máš asi kliknutím na "Neprečítaný obsah", kde si vieš vytvoriť "stream" podľa svojich požiadaviek. Buď si ho daj uložiť alebo výsledný link si hoď do záložiek (ja mám uložený tento link). Po kliknutí ti furt vypľuvne nové príspeky podľa požiadaviek. Áno, aj mne sa updatom výsledky resetli.. Ad 3. už som pár príspevkov vyššie spomínal klik na žltú guličku/hviezdičku vedľa názvu témy = skok na prvý neprečítaný príspevok........ alebo v neprečítaných príspevkoch (v streame podľa bodu 2.) klik na počet odpovedí = skok na posledný príspevok témy, @_Denis_ nemyslím si, že update je príčinou odchodu ľudí. Všetky tieto fóra postupne zanikajú, internetové diskusie sa podľa mňa presúvajú do fejsbukových skupín. Starí užívatelia majú iné záujmy a pre mladých je jednoduchšie riešiť veci cez FB... btw.. mne sa aktuálny redizajn páči! Editováno: 22. Září 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) Mala naplast je to, ze v samsung browseri je forum ako tak citatelne. Je na Google play. Ma aj tmavy rezim (nemyslim inverziu farieb) Editováno: 22. Září 2020, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 před 9 hodinami, brrrrm napsal: @bouchy Ad 1. tiež som bojoval s vyhľadávaním, ale keď som objavil jednoduché voľby hľadania: témy, toto fórum, táto téma... a keď si výsledky zoradím podľa času (na fórach nenávidím výsledky podľa relevancie), furt mi vypľuvne požadované výsledky z požadovaných tém... Ad 2. Jednoduchšie to máš asi kliknutím na "Neprečítaný obsah", kde si vieš vytvoriť "stream" podľa svojich požiadaviek. Buď si ho daj uložiť alebo výsledný link si hoď do záložiek (ja mám uložený tento link). Po kliknutí ti furt vypľuvne nové príspeky podľa požiadaviek. Áno, aj mne sa updatom výsledky resetli.. Ad 3. už som pár príspevkov vyššie spomínal klik na žltú guličku/hviezdičku vedľa názvu témy = skok na prvý neprečítaný príspevok........ alebo v neprečítaných príspevkoch (v streame podľa bodu 2.) klik na počet odpovedí = skok na posledný príspevok témy, @_Denis_ nemyslím si, že update je príčinou odchodu ľudí. Všetky tieto fóra postupne zanikajú, internetové diskusie sa podľa mňa presúvajú do fejsbukových skupín. Starí užívatelia majú iné záujmy a pre mladých je jednoduchšie riešiť veci cez FB... btw.. mne sa aktuálny redizajn páči! Ad.1 - Takto zde vyhledávání funguje již několik let a najde mně vždy všechno, co potřebuji. Troufám si říct, že k moderování je naprosto nezbytné. Ad.2 - Stream mám také vytvořen již několik let. Ad.3 - Kliknutím na název tématu se neotevřel první nepřečtený příspěvek již také několik let po nějakém upgrade fora. Minimálně tedy v prohlížeči na PC. Nějak jsem si nevšimnul, že by viditelně ubývalo lidí, někdo odejde, jiní přicházejí. Jasně, ti staří mazáci už dávno vyrostli z tunění jedničkových Fabií a Octavií, mají rodiny, baráky a jiné starosti a dost často už ani škodovky ne. Tak to prostě je, stačí se podívat na OC, kde byla značná část těchto lidí. A razantně doma upravovat a opravovat moderní auta už také nejde tak relativně snadno. Já ty razantní upgrady a aktualizace obecně nemám rád nikde, obvykle to z uživatelského hlediska přináší jen samé problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Pridal jsem podporu pro darkmode. Aktualne se darkmode aktivuje podle nastaveni zarizeni. Pokud narazite na nejaky problem s zobrazenim nebo barvama, tak dejte vedet... 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Jak to myslíš "aktivuje podle nastavení zařízení"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Mnohé zariadenia majú v nastaveniach možnosť prepínať svetlý režim, tmavý režim.. prípadne automaticky prepínajú podľa času. Hlásim, že tento tmavý režim ŠH mi funguje v PC na Windows 10 aj na Androide cez Chrome.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Zalezi jake mas zarizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.