Září 22, 20204 r Aha, takže desktop, Firefox 81 a darkmode funkční. Takže to bere i nastavení W10? Tím líp, mně tmavý režim vyhovuje. ?
Září 23, 20204 r Aj Opera v Androide funguje. Notebook este netestovany, tusim mi vcera nabehol svetly. Musim pozriet nastavenia
Září 23, 20204 r @Malta ak máš Win10, musíš ísť Nastavenia - Prispôsobenie - Farby - Vybrať Farby - zvoliť Tmavé - avšak pozor, celý Windows sa ti zmení na tmavý. Win7 to asi nepodporuje.... Ubuntu poradí @Martab ;)
Září 23, 20204 r aha, toho jsem se bál ... myslel jsem že to bude mít přímo šh, jak to bylo v minulosti, že byly možnosti vzhledu přímo tam
Září 23, 20204 r Windows 10: https://www.cnet.com/how-to/windows-10-dark-mode-is-here-turn-it-on-now/ Ubuntu: https://www.howtogeek.com/669755/how-to-enable-dark-mode-on-ubuntu-20.04-lts/ Windows 7 a starší to bohužel neumí. Ale mělo by to jít nastavit přímo v Chrome, mělo by to být buď po zadání do adresního řásku: chrome://flags nebo v nastavení https://support.google.com/chrome/answer/9275525?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=cs
Září 23, 20204 r Potvrdzujem funkčnosť tmavej témy na Windows 7 + Chrome cez vyššie spomínaný postup.
Září 24, 20204 r Autor Zítra 25.9 od 7 hodin plánujeme odstávku fóra z důvodu převodu na novější server. Nevím jak dlouho to bude trvat ale předpokládám že cca 2 hodinky bude fórum nedostupné.
Září 25, 20204 r oprava, citace tam je, editace není (ale mám pocit, že jsem tam míval ještě jedno tlačítko, jen si nemohu vybavit jaké)
Září 26, 20204 r V 22. 9. 2020 na 19:19, PTiCA napsal: Pridal jsem podporu pro darkmode. Aktualne se darkmode aktivuje podle nastaveni zarizeni. Pokud narazite na nejaky problem s zobrazenim nebo barvama, tak dejte vedet... Já mám problém, Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge (nastavena volba tématu dle systému, ale i tmavé téma zobrazuje stejně): Je to hrůza, ty bílé plochy po stranách diskuze. Co s tím? Když kliknu do oblasti bílé barvy, otevře to další záložku s reklamou. Žádný blokovač reklamy nainstalovaný nemám, tak nevím, proč to místo reklamy zobrazuje jen bílou barvu. Upraveno Září 26, 20204 r od osobne
Září 26, 20204 r Ve stejné konfiguraci ( Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge) se to u mě neprojevuje.
Září 26, 20204 r Už jsem v prohlížeči vymazal i všechny dočasné soubory, historii a cokies, nepomohlo to. Na jiných webech to mám OK. Upraveno Září 26, 20204 r od osobne
Září 26, 20204 r ak niekto v tmavom rezime vlozi skopirovany text , objavi sa obcas biele pozadie no aj biele pismo. niekedy je to pismo ok, inokedy sa neda citat
Září 26, 20204 r Autor před 7 hodinami, _Denis_ napsal: To @PTiCA Co jsou to prosím tě ty "albumy"? (správně se píše "alba") Fixnuto. Snad vsude před 6 hodinami, osobne napsal: Já mám problém, Win10 s aktivovaným tmavým režimem, prohlížeč Edge (nastavena volba tématu dle systému, ale i tmavé téma zobrazuje stejně): Je to hrůza, ty bílé plochy po stranách diskuze. Co s tím? Když kliknu do oblasti bílé barvy, otevře to další záložku s reklamou. Žádný blokovač reklamy nainstalovaný nemám, tak nevím, proč to místo reklamy zobrazuje jen bílou barvu. To vypada ze se nenacetl obrazek pro reklamu. Mohl bych nastavit jinou barvu ale tim bych mohl omezit zobrazeni reklamy. Neni lepsi si koupit clenstvi za 100,-/rok a mit forum bez reklam? před 5 hodinami, wirer napsal: ak niekto v tmavom rezime vlozi skopirovany text , objavi sa obcas biele pozadie no aj biele pismo. niekedy je to pismo ok, inokedy sa neda citat Pokud nekdo v editaci oznaci text jinou barvou nejsem schopen efektivne tyto veci resit. To je bohuzel nevyhoda darkmodu...
Září 26, 20204 r Kdyby byl podporován tapatalk, tak sem nelezu přes prohlížeč vůbec. Raději reklamy, než platit 100 Kč. No smířím se s bílou plochou místo reklamy asi. Upraveno Září 26, 20204 r od osobne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.