PTiCA Vloženo 1. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Zpravy jsou opravene a rychlost nacitani se mi taky zda v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Co znamena chyba 200??? Dnes ju mam akosi casto...a dokonca este ani nemusi prejst nahravanie do konca. V dvoch roznych temach, LG G3 32GB, Android 6, Opera v najnovsej verzii a pripojenie cez WiFi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Muzes zkusit jiny prohlizec? Napriklad Chrome? Jen abych vedel ze to neni chybou prohlizece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Operu mam synchronizovanu a nastavenu, Chrome nepouzivam ani v ntb. Ale ako tak pozeram, tak budem jediny. Nik iny sa nestazoval. Ide hlavne o to, co ta chyba 200 znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Zkousel jsem nahravani fotek a chyba se mi ukazuje kdyz ma fotka vice jak 2.5MB. Zkusim poresit velikost nahravaneho obrazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 no ak to nahrávam cez mobil, tak nemám ako veľmi meniť rozmery fotky. samozrejme, sú na to programy a aplikácie, ale ak chcem upnúť 10-15 fotiek (príklad), a každú otvárať, orezávať a podobne, to sa mi teda nechce ak môžeš, skús aspoň na 5MB zväčšiť objem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 @wirer Projdu a upravim. Jinak jsem dneska spustil skodahome.cz na HTTPS. Kdyz narazite na problem, tak dejte vedet... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 @wirer muzes testnout ten upload? Me se to ted nezobrazuje. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 3,8 MB: 9,2 MB: Zatial vyzera upload fajn. Neviem ci vdaka https, alebo zmena limitov Akurat pri https mam trosku pomalsie nacitavanie, zrejme kvoli reklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ta plovouci reklama na Přerost a Švorc auto je teda hooooodně otravná tady na foru Leze opakovaně všude, ještě popojíždí, škáče do fotek. Nešlo by s tím něco udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Bude i certifikát když už je https? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 před 10 hodinami, senky napsal: Ta plovouci reklama na Přerost a Švorc auto je teda hooooodně otravná tady na foru Leze opakovaně všude, ještě popojíždí, škáče do fotek. Nešlo by s tím něco udělat ? nainstaluj si do prohlížeče adblock, či jiný blokovač reklam a budeš mít pokoj nejenom tady 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 4. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 před 3 hodinami, LiveBomb napsal: Bude i certifikát když už je https? :-) Zobrazoval se ti web bez certifikatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 HTTPSko je bez ověřeného certifikátu. Nemám v prohlížeči zelený proužek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 4. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Pokud je u adresy ikonka zámku, ale není zeleně podsvícený, znamená to, že přenos je zabezpečený a prohlížeč si vše ověřil. Zelený proužek je další úroven certifikátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 (editace) Približne odkedy je zavedené https, tak pri každom spustení prehliadača sa musím nanovo prihlasovať na fórum. Nepomáha ani voľba pamätať prihlásenie. Deje sa mi to na troch rôznych kompoch (každý komp iný provider), na všetkých používam Firefox. Deje sa to ešte niekomu? Neviem, či to má súvis s https, ale bežne chodím aj na iné fóra, kde už to https nejaký mesiac funguje a tam je všetko ok. Asi to bude mať súvislosť s niečím iným. Editováno: 4. Červen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 @PTiCA: Chystáš se co nejdříve aktualizovat na IPS 4.2? Je venku poslední beta test. Já jen, že na IPS 4.2 byl „kompletně“ přetvořen TapaTalk a jeho nahrazením se řeší docela dost problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 5. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Urcite prechod na verzi 4.2 chystam ale pokud vim tak je zatim prvni betaverze. Predpokladam ze finalni verze bude dostupna nekdy v zari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 @Malta jo dík za radu, adblock pomohl, už nevidim zadnou. Reklamy mi nevadi ale tahle je hodne otravna. na mensim monitoru strasny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Je jedno na jakém monitoru to je, čím větší monitor, tím větší reklama [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Ahoj, dá se nějak vypnout to šedé nebo jaké pozadí ? Při vkládání inzerátu se díky tomu neukazuje do jakých píšeš okének /když je to napsáno černě na tmavém pozadí/ a nebo to mám jen já ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Muzes poslat screenshot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Nevím jak to je možné, ale teď už to v inzerátech není, jen v klasickém fóru - tohle podbarvení není dobré, zakrývá a splývá v tom spousta věcí podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Nemoze to byt nasledok niektorej reklamy? Tiez sa mi to tak zobrazuje, ale nie stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Ano, mám také tmavě šedé pozadí a dost mi to vadí, některé nápisy rubrik v černé barvě se tam ztrácí. Myslel jsem, že je to nějaký Váš Up-date, ale jestli ano, tak to není dobré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.