reptal Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Zdravím, prosím o radu vynechávají mi stěrače. Mám Fabii r.v. 2002 1.4 44 kw a během jízdy za deště mi chvíli jdou a zničeho nic nejdou a zničeho nic zas jdou přední stěrače,přepínačem můžu lupat do jakékoliv polohy a stěrače se ani nehnou ostřikovače jsou po celou dobu funkční i zadní stěrač také funguje. Vyměnil jsem lucas a pojistky a je to pořád stejné. Nevíte prosím někdo co by to mohlo způsobovat ? Předem děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 A neblikaj ti při tom světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Ne neblikají, vše ostatní funguje jen ty stěrače prostě zapneš jdou a zapneš nejdou a pak zase jdou. Jde mi z toho hlava kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 To vypadá na přidřený osky stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Nojo to by mohlo být, ale kolikrát nejdou ani zapnout přepínáš a nic a naráz jdou. Myslel jsem ten lukas ale bohužel a co motorek ten to být nemůže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 V tom případě by to chtělo eletrikáře aby proměřil kabeláž. Pokud se nezapínaj může bejt problém v páčce, zlomenej kabel, upadlej kontakt. Ale chce to hledat a proměřovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 tak jsem to dnes napojil na VAG a psalo to pojistka motoru stěrače. Tak nevím kde ji hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Umisteni vetsiny pojistek je v manualu... takze tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Mrknu na to dík moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Tady máš sken. http://forum.skodahome.cz/topic/83038-pojistky-sken-kartičky-s-rozmístěním-pojistek/#comment-1846909 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reptal Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 ona to bude spíš tepelná pojistka motoru stěrače, protože ty normální mám vyměněny za nové hned jako první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.