Publikováno Říjen 16, 20168 r Viděl jsem řadičku pro DSG v Kodiaku a chtěl bych se zeptat místních odborníků zda bude tuto Kodiaq páku možno namontovat do Superbu. Nebo bude tahle nová páku už ve faceliftu SIII a přemontovat to bude jen otázka peněz ? Popřípadě na kolik to odhadujete? Díky
Říjen 16, 20168 r urcite to pujde premontovat,tak jak skoro vsechny dsg paky,za me palec nahoru za paku,vratily se zpatky ke staremu zpusobu paky,tato nova co je ted je sice pekna a legantni ale stary zpusob a ted ten co je v kodiaqu je proste lepsi,aspon za me teda
Říjen 16, 20168 r Autor Řadící páka pro automat má vypadat jak řadící páka pro automat a ne jak kvedlačka pro manuál :-) Mám ve Scoutu "normální" řadičku a když to nebude cenový nesmysl, tak to tady u SIII předělám. Je to o pocitu. Spousta lidí si tu dokódovává kde co, já jen zrušil Start-Stop, ale řadičku asi řešit budu :-)
Leden 19, 20178 r Dotaz pro kutily. Je možné zaměnit hlavici DSG v Superbu za hlavice, co se montují do Audi s tiptronicem? Já vím, že je to zhovadilost, ale mám rád perforovanou kůži a ta v Audi mě nenechává chladným.. Vím, že rámeček manžety je u Audi menší, ale s tím bych si pohrál. Jde mi o uchycení hlavice na páku.. Díky
Únor 19, 20178 r Jinak u nějaký testovací muly používají u S3 volič z Audi. http://www.autorevue.cz/GetThumbNail.aspx?w=612&h=250&q=60&id_file=738316957 a original: https://media.novinky.cz/486/544863-original1-xmycv.jpg
Únor 20, 20178 r To z Audi používají proto, že testují automatickou změnu jízdího režimu, např. přes telefon...myslím, že tady tímhle ukazovali to automatické parkování ovládáne z mobilu. Mě by spíše zajímalo, jestli by se nedal použít volič z Kodiaqa, už jsem v něm seděl a ten volič je pěkný, narozdíl od toho Superbovskýho
Únor 20, 20178 r neni :)) a mě by zajímalo, jestli když budu mít ten novej, jestli to jde vyměnit kus za kus za ten starej :-) nebo jestli je to s něčím spojený a nejde to
Květen 6, 20178 r Ahoj už se někdo pokoušel o výměnu té hlavice? Nevíte jestli to lze? Rád bych ji vyměnil nejlépe za hlavici z A4 ta stávajicí fakt není pěkná.
Listopad 15, 20177 r Zdravím, mě by mimo toho, zda je výměna za páku z Kodiaqa vůbec technicky možná zajímalo ještě i to, zda lze vyměnit pouze hlavici (bez pytle), nebo, jestli existuje i komplet černá páka s pytlem s bílým prošitím. Kdyby někdo věděl...
Leden 2, 20187 r Zdravim pani, tak ako ide to alebo nie? Tiez by som mal zaujem vymenit to za paku z kodiaku....
Leden 5, 20187 r Tak mi dnes konečně v úterý zvaném servisu provedli výměnu původně hlavice za hlavici z kodiaka
Leden 5, 20187 r Trochu mi to pripada teraz nie ako v limuzine,ale ako v traktore...je prilis masivna,taka fakt SUV ckova
Leden 5, 20187 r Za mne,vypadá lépe než ta co vypadala jako manuál, ale já ji měnil hlavně z důvodu že snad z téhle se nebude loupat chrom. Vše jsem řešil přes autorizák,pro případ problému na vše je platná záruka . Upraveno Leden 5, 20187 r od AntonioB721
Únor 24, 20187 r V 19. 2. 2017 na 18:31, Martin Bednář napsal: Jinak u nějaký testovací muly používají u S3 volič z Audi. http://www.autorevue.cz/GetThumbNail.aspx?w=612&h=250&q=60&id_file=738316957 a original: https://media.novinky.cz/486/544863-original1-xmycv.jpg Ta první fotka je nejspíš ze superba, máte někdo info zda je možné a jak nasadit tuhle řadící "bulvu" z audi? mám klasické dsg které se posouvá dopředu.a dozadu ( P R N D S) ale audi tuhle bulvu používá spíše jako knipl, takže by mě zajímalo jak zde funguje samotná pojistka.
Březen 11, 20187 r Konkretne tuto z Audi na 100% nerozbehas v superbe III... lebo ta z audi uz je iba džojstik a nie manualna paka... mozno to v superbe III fl bude tiez uz iba džojstik ..
Březen 31, 20187 r V 5. 1. 2018 na 15:05, AntonioB721 napsal: Tak mi dnes konečně v úterý zvaném servisu provedli výměnu původně hlavice za hlavici z kodiaka Ahoj, netušíš co vše ti upravovali? Protože ta z Kodiaqa má mnohem větší rámeček a tím také kůži. Co mě samozřejmě napadlo, vyndat původní rámeček a dát ho na tu Kodiaqackou s tím, e se zkrátí trochu ta kůže...co ale nevím, jestli to pak už nebude moc krátké? Dík za info...když bude někdo vědět.
Březen 31, 20187 r Ahoj,hlavice z kodoaqa je spojena sukynkous rámečkem a tu musíš prohodit za svou stávající, je to rezebíratelné,musí velice jemně odcvaknout je to v postatě jenom bajonetová pojistka,sundáš sukýnku Kodiaka nacvakneš sukýnku s rámečkem ze svého Superba a nasadíš to v podstatě celé. Nic na tom není v servisu z toho měli strach nakonec to bylo hotové za 5 minut
Březen 31, 20187 r aha, takže se rozebírá jenom hlavice od kůže, to se zamění a pak nasadí se na tyč...jsem se nepokoušel to rozdělat u hlavice, zdálo se mi to tam dost napevno..netušíš čím to od sebe oddělovali? Jestli pomocí nějakého nástroje(malý šroubovák) a nebo to jde rukou? Jak nasadit hlavici na tyč už jsem zjistil, tam je to opravdu jednoduché..
Duben 1, 20187 r ak to budete mat cele zmaknute, bolo by super k tomu natocit video a dat to sem ako pomoc ostatnym
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.