fobik Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Mám nastavený interval na výměnu oleje co 30 000 km a rad bych aby to bylo 15 000km/1rok. Musí se to dělat přes VAG? Radsi každý rok vymenim olej pro klid duse. Resetovani se dela přes palubni pocitac, ale zajímala by mne ta změna. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Ano, musíš přes VAG, ale není to jedno ? Až uvidíš že do výměny zbývá 1rok a nebo jen 15000km vyměníš olej a nemusíš to štelovat :-) TAky budu měnit po 15.000,- ale ve VAGu jsem si to nechal normálka na 30.000 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 (editace) Tak je to jedno Mam rad ve vsem poradek a presne nastaveni, takze to delam jen pro dobry pocit a abych na to nemusel myslet, jelikož mam ještě druhé auto a tam si to pamatovat musim Spise se mi jednalo, jestli se to neda nejak zmenit přes palubak, coz neje jak vidno Editováno: 18. Říjen 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 18. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Tak jsem zjistil ted po vymene oleje jak jsem resetoval 30 000km interval, tak mi nabehnul uz 15 000km /rok....takze mi to asi kolega v cervenci udelal jak jsem mu rikal, ale zapomnel se zminit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 Zmenu z 30 000 na 15 000 netreba robit cez VAG. Pri manualnom resete cez palubny pocitac sa nastavi automaticky 15000/1rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 To slysim poprve a nikdy se ni to nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 přesně, tohle je blbost... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Melena Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Mesic zpatky jsem menil olej (bylo nastaveno 30000km/1rok). Stacilo dat pres palubni pc reset a bylo .. 15000 km/1rok. Takze zadna blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Pes bude zakopán jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 TO je prostě blbost, na X autech jsem XY krát mazal servisní interval a vždy se tam hodilo to co bylo nastaveno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Nenazýval bych něco, o čem asi nevím vše, blbostí. Pes může být opravdu zakopán jinde. Je to docela známá věc a dřív se o tom psalo hodně nejen na netu ale i v manuálu viz příloha. Nevím jak u novějších modelů ale co sem zažil tak se po manuálním vynulování vždy změnil proměnlivý interval, pokud byl nastaven, na pevný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 ano, ale ne na 15 tisíc, nýbrž těch 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Melena Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 "Tak asi vidim spatne no nebo taky ne ;-)" SuperB 2 z kvetna 2012 Co to muze ovlivnovat verze palubniho softwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 (editace) Já věřím že vidíš dobře a nemyslím si že je to blbost, přesnou odpověď bohužel neznám Edit: Tak rozhodovat bude MR ale asi nejen to, protože jsou tam dvě možnosti, myslel sem si to a koukl sem tak k výrobci. Editováno: 22. Listopad 2016, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 mužu potvrdit měl sem proměnlivý interval 30tkm 2 roky ,po manualnim vynulovaní se změnil na pevný po 15tkm 1 rok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 možná to bude tím, že já mám pevný interval 30000 / 2 roky. Pokud je proměnlivý na 30000 a 2 roky, tak se při resetu změní na 15000 a 1 rok pevný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Tohle zní dost pravděpodobně, protože co já zaregistroval tak to bylo vždy jak píšeš, QG1 se změnil na pevný 15tkm/1rok. Podle mě Bingo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Ako ..... Editováno: 7. Únor 2017, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Najdi si svoje předchozí příspěvky, které byly přesunuty do odpovídajícího tématu. Nelze se ptát na to stejné po celém foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.