Únor 8, 20187 r před 23 minutami, acesky napsal: Ahoj, rozmrazovač skel ve spreji jsem stříkal za zrcátko v jeho vrchní části. Spotreboval jsem asi půlku spreje. Možná by stačilo měně ... nevím. Když si představíš jak pomalu se rozpouští led na namrzlém skle auta s pomocí tohoto spreje, tak ta půlka možná bude akorát. Ace Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Tak už je to dobrý.... Trochu se oteplilo... Ale celkem mě to vyděsilo Už jsem viděl, jak kupuju nový... Takže v mrazu radši moc nesklápět
Únor 8, 20187 r před 6 minutami, Martin Rigo napsal: Tak už je to dobrý.... Trochu se oteplilo... Ale celkem mě to vyděsilo Už jsem viděl, jak kupuju nový... Takže v mrazu radši moc nesklápět Dokážu si představit jak se Ti ulevilo Ten sprej ale není od věci vozit s sebou Ace
Listopad 10, 20231 r Ahoj, prosím jak se vypojují kontakty pro výhřev zrcátka? Stačí jenom povysunout růžové plasty ven nebo je v tom nějaký háček? Tahám, páčím, ale kontakt se posune o pár mm a pak se zasekne, dál nejde. Je to tam nějak zerezlé, anebo musím prvně vytrhnout napájecí dráty a pak zbytek? Obávám se, že pokud budu zabírat ještě víc, tak se utrhnou kontakty od samotného zrcátka. Proč se ptám - pravé zrcátko nevyhřívá, diag hlásí viz výpis níže. Jinak jsem zkoušel změřit napětí přímo na zrcátku (tam, kam se dostanu bez demontáže svorkovnic) a při zapnutí výhřevu tam je cca 5V. To je v pořádku, zde nemá být 12V? 1 nalezena chyba: 00920 - vytapene vnejsi zrcatko: (Z4/Z5) 012 - chyba v elektr. obvodu info o závadì: Stav závad: 01101100 Priorita závad: 3 Frekvence závad: 1 Poèítadlo resetù: 4 Kilometry: 334685 km Indikace èasu: 0 EDIT: Tak nakonec bylo potřeba dlouho páčit. Kontakty nějak zatuhly. Upraveno Listopad 11, 20231 r od Tomas F
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.