Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím pánové ... tak nějak mě nebaví koukat na ty obyč pedály :) ve svém autě .. máte někdo nějakou úpravu :) připadně jaké tam pasují ? a hlavně i s tou odkladací plochou na nohy .. děkuji za odpovedi a typy.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Na pedáli jsem se přesně ptal v salonu :D volali kvůli mě i přímo do škodovky kde jim bylo řečeno že ty na Eshopu origo nemohou na citigo doporučit... :( nemá někdo už zkušenost jestli se tam dají v pohodě dát?? připadá mi teda že Fabie má úplně stejné pedály... 

Vloženo

Přímo mi pán volal do škodovky a tam mu tohle řekli no :/ mě taky připadá že nebudou extra vyrábět pedáli pro CITI.. a na vyzkoušení mi je ani nepůjčí, leda že bych si je koupil a stovka to bohužel není. Porovnám je přes svátky s Octavkou a pak to asi risknu.

Vloženo

tak jsem už řešil pedály, fabie má pedály bohužel větší. Nedávno jsem dával sportovní pedály na FI a tak jsem to porovnal s Citi. Nezkoušel jsem je přímo nasadit, možná by šel plyn, ale brzda a spojka je o dost menší.

V katalogu jsem někde viděl sportovní pedály pro Citigo, ale byly divný, jen s takovejma malejma gumovejma špuntama.

• o 3 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...