Breyzak Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Během 15 000 km již 5x klimatizace doslova vařila posádku zaživa i když byla vypnutá, všechny výdechy vypnuté a nešlo to nijak vypnout. Nevíte, co by to mohlo být/případně nesetkali jste se s tím také? Motor 2.0 TDI 110 KW, kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 a kolik bylo venku stupňů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 "Klimatizace vaří za živa" Skutečně skvělý název tématu. Toto je technická sekce, žádám tedy o přiměřené pojmenovávání tématu - ostatně to vyžadují pravidla fora. Téma jsem přejmenoval a přesunul do sekce "Eletrika", kam patří. Proč tu závadu nereklamuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 protože by to přejímacího technika uvařilo zaživa a to už by měl na krku zabití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breyzak Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Stalo se to v létě při 32 stupních, i nyní při cca. 2 stupních. Chápu, že si z toho děláte legraci, ale s 3 měsíčním dítětem, kdy potřebujete někam na čas dojet, to až taková legrace není. Ptám se na zkušenosti, zda tento problém nemá někdo další. Problém nejde zvrátit ničím, vypnutím, zapnutím na topení na cca. 24 atupňů, přepnutím na cca. 18 stupňů, přepnutím na automatiku, prostě s tím nešlo ani jednou udělat nic. Při jízdě po dálnici ani moc nejde to řešit otevřeným oknem. Název tématu plně odpovídal tomu, co se skutečně děje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 a kolik ti ukazoval teploměr, mě to u Omegy dělala, když bylo vadné teplotní čidlo a ukazovala min teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 aj mne sa to uz par krat stalo, pomohlo iba zastavit a vypnut motor so zapnutou automatickou prevadzkou climatronicu a po naslednom nastartovani islo vsetko OK. Vyskusal som vsetky moznosti ako pise Breyzak. Nepomohlo ani motor vypnut pri nastaveni climatroniku OFF, dokonca som skusil aj vystupit z auta, zamknut a chvilu pockat. Ja som dalej zistil, ze sa to stane ked vypnem climatronik do OFF cez menu infotainmentu kratko po nastartovani, alebo pri otoceni kluca do prvej polohy (zapalovanie zapnutie). Vadil mi velky hluk ventilatorov a v aute bolo podla mna prijemne (bolo odparkovane v garazi). Mam S3 Combi 1.4 TSI Ambition vyroba 05/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Mne se to stalo jeden raz, ale bolo divne ze len predny vydechy boly horuce, a zadny lebo mam trojzonovu klimu normalne fungoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Čerstvá zkušenost: levá strana chladila, pravá strana topila naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 V 3. 11. 2016 at 6:50, Breyzak napsal: Název tématu plně odpovídal tomu, co se skutečně děje. Tak ještě jednou - název tématu odporoval pravidlům fora i zvyklostem technických sekcí, nehledě k tomu, že až někdo v budoucnu bude mít podobný problém a bude hledat pomocí vyhledávání, tak najde....víš co. Tož tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 S tím jsem se setkal taky, jednou v létě na dálnici topila naplno, srovnalo se to, když jsem na climatronicu nastavil maximální teplotu a asi po 5 minutách ji stáhnul, podruhé asi po dvou měsících vlevo a vzadu fungovala normálně, na pravé straně topila naplno, nepomohlo nic, ovšem druhý den už zase bez problémů. Zajel jsem pak do servisu, přehráli SW v řídící jednotce klimatizace a od té doby (tedy zatím...) pokoj. Mělo to ještě jeden pozitivní efekt - do přehrání SW si ovládání vyhřívání a ventilace sedaček nepamatovalo poslední nastavení, po zapnutí bylo vždy nastavené vyhřívání; od přehrání SW si pamatuje poslední funkci, tzn., že už jsem nemusel nejdřív vypnout vyhřívání a pak zapnout ventilaci, šlo to rovnou do ventilace, resp. teď, co se ochladilo, do vyhřívání, protože teď už ventilaci nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anven Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Stalo sa mi takmer na vlas to isté. Servis skontroloval climatronic a nič nezistil. Pri opakovanej návšteve sa to zopakovalo servisnému technikovi a uveril mojím slovám. MB odpovedala, že o probléme vie a riešiho úpravou softwaru. Po nahradí nového sa problém zatiaľ nezopakoval. Zistil som však, že za mrazivého slnečného počasia Superb slabo kúri. Akoby bol snímač teploty citlivý na svetlo. Pri zamračení všetko funguje normálne. Servis krčí ramenami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Závislost topení na jasno/zataženo jsem nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dankeo Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Vyřešil jste někdo tento problém ?? včera se mi na S3 2,0tsi stalo, že z průduchu ventilace u řidiče šel studený vzduch a druhá polovina u spolujezdce teplý vzduch teplota nastavená pro obě strany stejná, celí den na auto svítilo slunce venkovní teplota dle maxidotu 27,5°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 To bylo asi o něčem jiném, viděl bych to na klapky horký/studený vzduch. Třeba pomůže "základní nastavení". Všichni, co měli problém přes 5 a více lety, tam bych to viděl na špatná čidla, resp bug v SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.