Jardapažout Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září Trochu jsi mě uklidnil. Na Š Citigo, které mělo servisku a nájezd 41 tisíc km jsem po koupi za nějakou dobu zjistil shora popisované kopání do brzd. Vyměnil jsem kotouče a desky - dvakrát. Nepomohlo ani dát kotouče Zimmermanny. Nyní jsem objednaný do Škoda servisu a chci po kontrole přední nápravy nechat vyměnit náboje s ložisky a nové originální brzdy. Tak snad už bude pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Krbec Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Tak po roce je kopani do volantu zpet. Zatim to dela jen pri prudsim brzdeni z vyssi rychlosti, ale myslim, ze se to opet zhorsi jako vzdy. I kdyz me napadlo jestli to tentokrat nedelaji orezle okraje kotoucu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Já jsem si tím (skoro) jistý. Jednou se mně "kopání" do volantu a do pedálu dost výrazně změnilo jen po tom, co jsem škrabákem odrhnul orezlé okraje kotoučů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.