janci47 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ešte si počkať na rozdiely medzi SK a CZ verziou. Aby nebol háčik v tom, že tak síce bude znížená cena, ale v danej výbave nebude niečo, čo bude väčšina ľudí chcieť ALE bude to podmienené niečim ďalším. Inak by som to zlacnenie nepochopil, ale nechám sa prekvapiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ted jsem si procetl vybavu L&K a nevidim tam Infotainment Columbus, ani v tom Paket Rear......tak otazka, jestli bude jeste nejaky radoby "Media Command Paket" nebo bude pouze jako jednotliva polozka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Od výbavy Style je Amundsen,takže bude i v L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ano, to je pravda, ale ja mel na mysli "Infotainment Columbus 9,2" s navigací"...jak to bude v tomto pripade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Tady ještě: https://www.auto.cz/modernizovana-skoda-superb-odhaluje-ceske-ceny-konci-zakladni-active-na-plug-in-hybrid-si-pockame-129414 Tak uvidíme, za mě zatím dobré, jen by to chtělo nakopnout prodeje ještě nějakou tou slevou na TDI motory a bude to fajn kup pro ty, co nechtějí žádanější SUV auta :-) Editováno: 28. Květen 2019, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 na Slovensku to vidia takto:https://auto.sk/clanok/2237-novy-superb-bude-v-cechach-lacnejsi-a-lepsie-vybaveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lety12 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Pánové, lze někde najít kompletní výpis výbav u jednotlivých stupňů? zatím vidím pouze ceny, avšak nedokážu si porovnat výbavu s před fl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 posli meail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda92 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) ... Editováno: 28. Květen 2019, autor: kahuda92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) @kahuda92 nedávej sem část z prodejního programu, na to už tady jeden člen dojel. Columbus půjde objednat zvlášť Editováno: 28. Květen 2019, autor: Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ahoj mate nekdo podrobnosti o standardnich vybavach a priplatcich? Diky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ve stříbrné bude hezký, je ten zadní stěrač nutný, nebude to kazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 před 8 hodinami, Aleš_BX napsal: tak dnes objednáno, výroba 34 KT nejprve jsme objednal četný interiér i strop, nakonec změnil na hnědý a béžová strop.. no trvalo to objednání dost dlouho a překvapilo mě, jak málo lze do L&K doobjednat, až mám obavu, že mi tam bude něco chybět Pěkný. A slevu poskytli? Jinak konec srpna nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 dík. No, já jen, co mám očekávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 (editace) Rychlost výroby je obecně docela pěkná, je to samozřejmě tím, že je po tomto segmentu vozidel menší poptávka. Teď sice očekávám, že se čekací doba trochu prodlouží, neboť to se po výraznějším faceliftu děje vždy, nicméně i tak se to časem ustálí a zase se budou objevovat takové rychlovky, jako např. pouhých 5 týdnů čekání apod., jak se stalo některým členům zde ve fóru :-) Editováno: 29. Květen 2019, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Na to jsem právě narážel, že tu bylo něco 6-ti týdnech. Jinak oproti SUV je to celkem dobrý, ale pořád mám v živé paměti těch svých 6 měsíců. U iV to bude určitě také dlouho, tak se budu muset zase obrnit trpělivostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 U mna necele 4 tyzdne od objednania....predpokladam,ze sa to teraz trosku natiahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Tak CZE konfigurátor s modely MR2020, včetně Superb FL spuštěný, bez technických dat. Staré CC se zavře do konce tohoto týdne, tam je pořád MR2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 V základu jen 16” kola. Tím se v pr článku nechlubili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Tak jsem si udělal konfiguraci a fl by mě vyšel o 9tis. levněji, shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 tak dnes objednáno, výroba 34 KT nejprve jsme objednal četný interiér i strop, nakonec změnil na hnědý a béžová strop.. no trvalo to objednání dost dlouho a překvapilo mě, jak málo lze do L&K doobjednat, až mám obavu, že mi tam bude něco chybět Aleši, tak gratulace k novému vozu. Vidím tedy, že už jsi to nevydržel a objednal 140kW naftu společně s DSG, na které konečně také došlo. Myslím, že když už jsme se nedočkali u tvých Octavií, tento Superb by si určitě své vlastní téma zasloužil. Ať je na co koukat :-)). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Ahoj, me jeste vic, tak jsem rad ze jsem pockal? Je tam fakt hodne veci v zakladu elkacka, to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Tak jsem si prosel nove vybavy a je to dost hruza. Style nove se sedmnactkama, Ambition jeste o palec mensi, cela rada vybav je osekanych. LaK nema v zakladu spoustu veci. Pokud tedy opet neni nasekanych hodne chyb v CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 A je tam adaptivní nebo prediktivní tempomat, jako má Arteon? Noviny psaly o prediktivním, ale v konfigurátoru jsem jej nenašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 před 8 hodinami, bojler napsal: Tak jsem si prosel nove vybavy a je to dost hruza. Style nove se sedmnactkama, Ambition jeste o palec mensi, cela rada vybav je osekanych. LaK nema v zakladu spoustu veci. Pokud tedy opet neni nasekanych hodne chyb v CC. Ahoj, co tam treba neni u lk abych vedel? Docela me prekvapilo ze kdyz nedam ovladani sedadla spolujezdce ze zadu tak ma sedadlo pamet. Mozna to tak bylo i driv ale neskutecne me prave sedadlo bez pameti stve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.