Sabiza Vloženo 19. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Auta z Německa, která jezdila pouze dálnice, určitě byla garážovaná a jezdili v nich doktoři jsou vždy loterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Chlapi, nikto ste ma nepotešil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 před 28 minutami, Sabiza napsal: Auta z Německa, která jezdila pouze dálnice, určitě byla garážovaná a jezdili v nich doktoři jsou vždy loterie. Tak od tý doby co tam tenhle kšeft přebrali turci je to stejná / horší loterie jako u nás. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Tady v tomto případě bych si tipnul, že je to jedno z mála aut, které má přiznané skutečně ujeté km. Je to ovšem divné, když se dá koupit TDI s poloviční porcí najetých kilometrů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Jo, u tohodle jestli sedí historie tak je asi docela OK, jen ta cena .... Každopadně bych ověřoval a ověřoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Ojeté auto je vždy risk, ale na svém posledním novém vidím, že ani nové neznamená bez problémů, jen je s kým je řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Ono se dá říct, že v dnešní době je každé auto risk. Stačí se podívat na to, jaké problémy mají tady lidi na fóru. Pokud nemá člověk prodlouženou záruku na 5 let nebo X kilometrů, může se jít klouzat. před 3 hodinami, Octavius napsal: Chlapi, nikto ste ma nepotešil.... Budu úplně upřímný. Na ojetou OIII taky koukám, protože facelift udělal s cenami docela zázrak a to větší, než jsem očekával. Pokud hledáš auto, které má lepší výbavu, zkus spíše trochu popřemýšlet, zda nebude lepší, když vezmeš auto, které bylo koupeno v ČR nebo na Slovensku, bude mít kvalitní servisní záznamy, bude mít reálný nájezd. Pokud chceš obětovat vyšší nájezd s tím, že budeš mít vymoženiny, jako je sunset, lepší repráky a další vyfikundace, sáhni raději po naftě... dneska se dá slušná 1.6TDI nebo 2.0TDI sehnat za dobrý peníz a se slušným počtem kilometrů. Auto, které jsi poslal, má docela vysoký nájezd. Hledal bych něco jiného... prostě auto z Německa po pečlivém majiteli, u kterého nemáš jak dokázat, kolik má vlastně za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Článek SM o ojetých OIII. OIII - bazar.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Zajímavé čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenod Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Jsem teď v opačné pozici - mám rok starou OIII 1.6 TDI 66 kW, active+ (přední mlhovky, klima, infotainment Swing 5"), najeto 11t km, za kolik jej nabídnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Ahoj, mám v plánu koupit ojetou O3, nemám vybráno, jen zatím pokukuju a vůbec nevím co za motor. V prvních řadách je hromada 1,6tdi, jen po málu 1,2tsi. Dosud jsem jezdil jen v benzínech, roční nájezd v průměru mám tak 12tis.km. Má pro mě smysl koukat po 1,6 naftě? Nebo raději vybírat z mála TSI? Za předpokladu, že nebude stočený tachometr, je lepší TDI s 200.000 nebo TSI se 100.000km? PS: neřeším, jestli mám jezdit za 5 nebo 7, spíš mi jde o spolehlivost, aby mě to dovezlo kdy a kam budu chtít (tak příštích 50.000km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Zustal bych u benzinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 No, tak s mými kritérii jako jsou kombík s hagusama, český původ s doložitelným nájezdem do 100000km a nějaká slušná výbavička to bude hledání jehly v kupce sena. Ještě že mě netlačí čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dav1d Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Ahoj, co rikate na tuhle octavku? http://www.audi-bmw.cz/detail/?id=1003 Myslite ze za tu cenu v tom nebude nejaky hacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Vždyt to ma 4 roky a skoro 200 tis na hrbu...Takže cena podle mne neni ani nějak zvlašt nízka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 (editace) téměř nulové výbavě? Vždyť je to 2,0 v eleganci. Podle obrázku se mi zdá docela v pohodě edit: na skodaplus začínaj obdobný na 300tis Editováno: 5. Srpen 2017, autor: tomik.cesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Zdravim chci se jen informovat vim ze na to je jeste chvily cas ale mam moznost od kamarada v breznu pristi rok koupit octavii rs je to diesel ale mam o ni fakt zajem libi se mi moc jako model a hlavne vim ze se o auto stara a nehuntuje ho a nebude stoceny.Jen me zajima kolik si myslite ze by byla +-cena?Najeto by mela mit okolo 150 max diky za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Tak se chystám udělat změnu a koupit Octavia III 1.6 77KW automat,najeto 200 tis.Momentálně se dělá velký servis,bude po rozvodech atd.Vypadá jako nová.Je to dobrá volba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 2.2014 cena 200 tis.Výbava docela slušná,je to dovoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Cago jeste se vratim k memu dotazu koupe rsa trochu jsem se vcera s tim kamaradem bavil a rikal mi ze auto porizoval za 570 000 je to rok 2014 najeto bude mit max okolo 120 000km a vybava je udajne maximalni k tomu roku ma k tomu nove zimaky i letni tak kolik si myslite tak cenu?Kdyz bych ji mel odkupovat v Breznu 2018 diky za kazdej postreh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Akorat mi ta porizovaci cena prijde mala kdyz rikal ze to ma maximalni výbavu ale beru to tak ze tomu moc nerozumi mame mit schuzku aby mi to vsechno ukzal a tak ale zajima me cca ta cena kolik by za to moh chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 (editace) 570 tis. za RS? Buď to kupoval ojeté, nebo to není RS. A nebo to je bez DPH Editováno: 29. Srpen 2017, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Jo mel to lehce jety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rans Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Zdravím všechny, už jsem si vyslechl názory všech kamarádů s Audi a BMW, abych si nekupoval Škodovku a teď bych se rád zeptal lidí co fakt mají praktické zkušenosti. Uvažuji nad koupí OIII 1.8tsi 132 kW 7st. Dsg elegance sedan s poměrně slušnou výbavou, jaro 2013 najeto do 100 tis. Abych předestřel určitě hledám automat kvůli přítelkyni. Provoz bude kombinace město a dálnice občas nějaké okresky. Přes minulé léto jsem měl možnost jezdit s combikem 1.4 tsi dsg a to auto mě na automat docela bavilo, takže jsem koukal tím směrem. Dává, ale 1.8 smysl nebo mě to sežere i s trávou z cesty? Trochu jsem o autě početl, ale zajímal mě Váš názor a hlavně osobní zkušenosti vlastníků. Je to dobrá kombinace (motor+dsg)? Na co se připravit - neduhy atd. S čím počítat... oleje, filtry považuji za jasné, ale na co ještě z hlediska servisu připravit... ve sto předpokládám už se pomalu ozve výměna brzd a co třeba tlumiče, něco na motoru, jaké máte zkušenosti? Moc díky za všechny názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acro Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Vynikající auto, mám ho, 2013, Vady? Žádné. Problémy? Žádné. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.