Publikováno Leden 13, 20178 r Dobry den prosim vas na sklopnom kluci som si vsimol,ze je tam taky capik alebo srob na kluci da sa to nejako dotiahnut alebo mam ist s tym do servisu.
Leden 13, 20178 r Myslíš ten šroubek po odstranění boční stěny pro výměnu baterie?? Máš problém s ouškem klíče je volné??? Šroubek se dá dotáhnout super malým hvězdicovým klíčkem. Já jsem měnil plastové ouško za kovové, a to se dá provést pouze vyšroubováním toho šroubku a následnou výměnou ouška a zpětným zašroubováním šroubku. Samozrejmě pokud nemáš stržený závit v plastu. průměr klíčku je 2,97 mm a průměr hvězdičky je 1,6 mm. Je to asi klíč TORX 6 má průměr špičky 1,7 mm. TORX 5 má průměr špičky 1,42 mm. Rozměry TORX klíčů zde https://www.naradionline.cz/rozmery-torx-klicu. Upraveno Leden 13, 20178 r od ralff
Leden 13, 20178 r Jojo je to šestka. Já slovensky rozumím dobře, ale pána jsem jaksi nevyluštil co myslí
Leden 19, 20178 r Jo a tazatel indyjones stále mlčí vo co vlastně GO ???? Je to opravdu INDIÁN nebo IND??? NO je to bratr. Upraveno Leden 19, 20178 r od ralff
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.