Publikováno Leden 22, 20178 r Ahoj, existuje vůbec nějaká varianta jak v Rapidu 2014 používat CarPlay, aby to bylo za nějaké rozumné peníze? Zatím jsem z toho celkem mrzutý, protože mám Swing a možnosti moc není.. -- na starších Amundsenech a Columbusech to prý nefunguje -- nové do 2014 prý nedám, protože Octavia III a Fabia III jsou prý jiné -- i kdyby buď nacházím velmi drahé nebo s pochybnou minulostí -- je tu ještě možnost v podobě Pioneera a Alpine, jenže: (http://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-da120 vs http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/iLX-700 Alpine nemá bluetooth Pioneer bluetooth má, ale musí se tahat extra handsfree (handsfree od Škody nejde použít) Existují převodníky pro volant, ale nejsem si jist zda bude funkčnost i na ovládání funkcí jako příjem hovoru krom ovládání audia Pioneer neumí CAN Alpine CAN umí ale zase by byla potřeba nějaká redukce za další peníze I když Pioneer má bluetooth tak na Maxidotu už nic neuvidím (jako do teď s handsfree od Škoda) Senzory by měly fungovat jen audio bez vizualizace (to mi vadí za všeho nejméně) Tzn. mé otázky jsou: 1) Řešil už někdo na Rapidu 2014 CarPlay? 2) Na starších Amundsenech a Columbusech skutečně CarPlay nejde? 3) Jaké řešení by bylo nejmenší zlo v kontextu handsfree, maxidotu a senzorů Jsem z tich možností celkem mrzutý. Zatím vede varianta s Pioneerem, která včetně instalace vyjde kolem 16000, ale nejsem o tom stále moc přesvědčen. -- bude mít CarPlay -- senzory budou jen akustické (to mi zase tolik nevadí) -- jakákoliv komunikace rádia/navigace s Maxidotem nula (to mě trošku mrzí, věci jako jméno volajícího nebo signalizace navigace mi budou chybět) -- výsledek redukce pro volant s otazníkem, audio fungovat bude, ale věci jako příjem hovoru nebo listování v seznamu tomu moc nevěřím -- budu mít vše legální, místo nějaké čorky Columbuse, což podporovat nechci Nejaké nápady? Děkuji. Upraveno Leden 22, 20178 r od KarelZikmund
Leden 22, 20178 r Autor 1) neumí CarPlay 2) s funkcemi jako handsfree, maxidot, can, .. bych na tom byl stejně jako s Pioneerem 3) takové věci si do auta nikdy nedám, z principu
Leden 23, 20178 r U cananu nemusis dokulovat dalsi adapter kvuli ovladani volantu a vecem co se ti zobrazuji na radiu. Co stoji ten pioneer. Cinan vyjde cca kolem 5000,-
Leden 23, 20178 r Autor Opakuji, CARPLAY 1) číňan za pět tisíc nebude nikdy umět Carplay (zkuste si tu funkci aspoń dogooglit) 2) bude to buď na Windows CE nebo hodně starém Androidu 2 nebo 4 (i číňan si za aspoň za Android 5 nebo 6 nechá zaplatit) 3) kvalita displejů u těch levných to je kapitola taky sama pro sebe 4) takových jsem viděl více než dost, ostatně pár i prodal a osobně to doopravdy nechci (nikomu to neberu, každý ať si používá co chce, klidně diapozitiv do 2DIN) Upraveno Leden 23, 20178 r od KarelZikmund
Leden 23, 20178 r Autor Jinak protože zde zatím nic kloudného nepadlo jsem se po diskuzi s Hifi24 odhodlal koupit dražší adaptér volantu, který by mohl možná komunikovat obstojně s volantem včetně handsfree i maxidotem: http://www.hifi24.cz/adaptér-pro-ovládání-na-volantu-vw-seat-škoda Zkušenost budu vědět příští týden po namontování.
Březen 22, 20178 r Autor Nakonec jsem Pioneer rychle prodal a koupil druhou varianatu od Alpine. V příloze fotografie aktuální stavu.
Červenec 18, 20178 r Ahoj, rozšířil jsem svou Apple rodinu a napadlo mě to samé. Tedy jsem rád, že už to někdo řešil. Na kolik to ve výsledku vyšlo a co vše bylo potřeba pro funkčnost? A také - jaká ta funkčnost je? Díky, Kuba
Říjen 24, 20186 r https://www.aliexpress.com/item/BODENLA-Green-Light-RCD330-Plus-RCD330G-CarPlay-APP-Desai-6-5-MIB-Car-Radio-Stereo-For/32841708144.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.65f22e0ebJ9mDC máte někdo zkušenost,nebo aspoň "profesní názor " :D ? podle videí na YT by mělo fungovat ovládání na volantu s okamžitou odezvou,parkovací kamera nebo senzory +carplay a za 170 USD přes DHL,což je CLO DPH v ceně si myslim že ujde asi by se musel dokoupit rámeček,protože mi nesedí tvar ... nyní mam swing
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.