MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Najde se tu někdo jako já, kdo u předchozích aut měl doklady od auta zastrčené pod páskou co byla na clonítku řidiče? U F3 chybí a rád bych nějaký postřehy jak elegantně dát něco na clonítko, abych tam ty papíry zase mohl vozit Zkoušel jsem se dívat na různý držáky brýlí kde jdou dát i doklady, ale vždycky je to takový bachratý-hnusný. Ale asi to budu muset takto řešit, mám panoramu, takže ani schránku na brýle nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 a nemáš kapsy vzadu na př.opěradlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Myslíš tu velkou v zadní části nebo síťky na bocích? U té velké bych musel pro doklady vystupovat při slniční kontrole, ty boční simply clever síťky, tam je pravda, že můžu odkládat brýle, ale doklady by tam byly moc nápadný. Ty za clonítkem nejsou vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 A co loketka? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tu právě taky nemám Ani v blízké době neplánuju, spíš mě zavazí než pomáhá, ale máš pravdu že na toto by to bylo ideál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Ad1: silnicni kontrolu zazivam prumerne tak 1x 3 roky, takze bych je klidne strcil do kapsy zezadu operadla. Ad2: doklady nosim u sebe, zasadne nenechavam v aute. Proc zlodejum usnadnovat praci. Pokud je ti to fuk, pak Ad1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Pak jedině vzít gumu vod trenek a pásku dodělat. :-) Ale vážně. Co vzít širokou "krejčovskou" gumu, naměřit kolem clonky lehce napružený a pásek si udělat když už škodovka vymyslela chytrý řešení bez něj. Nebo pak jedině clonky z auta co pásek maj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 to ja mam vsechny doklady co se tyce auta ve schrance pod sedadlem, sahnu a mam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Toto by som riešil cez tie zadné kapsy.. dá sa k ním jednoducho dostať natiahnutím ruky.. ľahší prístup je k operadlu spolujazdca. Škoda tej sieťky na bokoch, F1 mala tieto bočné kapsy plné.. tam by to bolo ešte lepšie. Môžeš skúsiť nejaké nenápadné púzdro, aby tie doklady veľmi nebolo vidno. Ale nechávať doklady v aute je pre mňa príliš veľký adrenalín a teda tiež ich stále nosím so sebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 tak mam tam jen ridicak zelenou kartu a maly technicak, kdybych to furt prenasel tak bych mel vetsi stihoman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 ja bych taky doklady v aute nenechaval. Osobne je mam v penezence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 duvod? Myslis ze kdyz se nekdo vloupa do auta ze pujde po dokladech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Malej techničák je zloději k prdu. Řidičák mám v peněžence, ten je přenositelnej na kterýkoliv auto, to bych pak jel jiným a zjistil že řidičák mám doma ve svým Jako momentálně s autem jezdím jen já, ale u předchozích aut jsem občas auto půjčil nebo známému nechal v servisu a jel jeho autem a nemusel jsem řešit situaci že jsem mu zapoměl předat papíry. V peněžence to překáží, kapsu mám pak jakobych tam nosil miliony v bankovkách. Guma z trenek není elegantní řešení Do zadní kapsy možná dosáhnu ale mám ve zvyku spolujezdcovu sedačku mít uplně vzadu a to si vykloubím ruku když tam něco lovím a za svou sedačku nedosáhnu. Skusím to nechat v té přihrádce pod sedačkou, zatím best tip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 před 12 hodinami, MilanHos napsal: Malej techničák je zloději k prdu. Kdyz myslis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 tam vlastne ani nejde co ukrást z Fabie, bud cele auto nebo nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Podle mě je to velká blbost, nechávat doklady v autě. Snad už to nezabere tolik místa v kapse, aby se to nedalo vzít, ale každého věc. Já nosím doklady 90% v tašce a vůbec je nevytahuju a zbytek kapsa. Pokud na tom ale někdo trvá, viděl jsem už na tom stínítku bez pásky nalepenou malou samonalepovací průhlednou složku, která se dá koupit v papírnictví a v ní doklady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Díky ta složka je taky zajimavá. A co vlastně zloděj zmůže s malým techničákem? Dokáže si s ním nějak tu krádeš zlegalizovat? Asi těžko. Nebo ho zastaví policie na základě SPZ, že je auto kradené a po pedložení techničáku mu řeknou v pořádku, nashledanou? Když už to auto ukradne tak může techničák leda vyhodit z okna a poradí si s autem jakoby ten techničák neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Presne tak. Je na case odlozit ladvinku niekam na povalu. Hypsteri tiez nezamykaju ich drahocenne retro bicykle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 MilanHos.. len takú krádež auta môžeš zistiť a nahlásiť aj po niekoľkých hodinách.. a za ten čas ho policajti tiež môžu pri nejakej príležitosti zastaviť a skontrolovať doklady. Náhoda je niekedy blbec... nehovoriac o nejakých debiloch zlodejoch, ktorí pri vlámaní do auta si tie doklady vezmú a vyhodia do najbližšieho koša... a máš iba zbytočné behačky po úradoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2017 A s trochou štěstí ten strážník bude mít kameru na klopci a natočí si jeho řidičák vedlé mého techničáku Ale předpokládám že pod tu sedačku šahat nebude, když bude hledat po celým autě kde má papíry tak vzbudí podezření. Ten řidíčák nechávat v autě není moc dobrý nápad (já nenechávám) ale když mu ten zloděj dá ke kontrole papíry ve složce a mezi papírama bude cizí řidičák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Ehm, trochu míň bych koukal na TV seriály, dnešní zloděj se nechá kontrolovat v kradeným autě Ta složka z papíráku je dobrá ale i šikovná manželka dokáže divy na přání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Neviem ako v CR, ale na Slovensku zakon zakazuje ponechat OEV v aute. Viem ze policajti davali majitelom aut pri kradezi auta pokutu, ked nemali OEV.ostatne doklady je mozne v aute legalne ponechat (pzp, ek, tk...). ja nechavam tieto doklady v kastliku pred spolujazdcom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Co znamenají ty zkratky pzp, ek a tk? V ČR na to zákon není. Otázka jestli to nějak posuzujou pojišťovny. Ještě jsem se ale nedozvěděl hlavní důvod co zloděj s malým TP zmůže. Šulda: myšleno jak, tím že se nechá kontrolovat? Když jsou schopní za bílého dne před svědky a pod kamerami auto ukrást beze stopy, kdy PČR záznamy kamer nepovažujou za průkazné tak je šance že je alespoň zastaví někde že jeli o 5km/h víc než měli Možná bych toto téma nechal přejmenovat na "kam ukrýt doklady v autě a zda vůbec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Jak je někde staví, tak šlapou na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2017 No já nevim, to šlapání na plyn jsem viděl teda hlavně se Simírem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.