Únor 5, 20187 r Honza O.: Presne, dratky jsem si vsimal cca mesic ... po mesice jezdeni ani nevim, ze tam dratky jsou ... Je to o zvyku, myslim ze po chvilce jezdeni si to nebude ani vsimat ......
Únor 5, 20187 r Jojo91: No právě ono pokud se člověk na ty drátky (na to sklo) zakouká a začne to tam zkoumat jako doktor pacienta na operačním sále tak to samozřejmě vidí ale při běžném ježdění i v noci to vidět nejde
Únor 5, 20187 r Sláva, ked by si mal aj nezavisle kurenie, rad ta zbavim skla s kabelazou a klimatronikom a dam ti svoje
Únor 6, 20187 r Ahoj, nevím jestli jsem se dobře popsal svou oční vadu, ale potřebuju spíš řešit to sklo. Jinak na dálku vidím jako rys, ale přes to sklo je to takový lehce rozmázlý, ale bočním okýnkem je to v pohodě. Tudíž jak se co nejelegantněji zbavit skla, aby to řídící jednotka nepoznala a nemusel jsem v servisu řešit přeprogramování.
Březen 4, 20187 r Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:(
Březen 4, 20187 r před 2 hodinami, Losky83 napsal: Mě teda přijde, že to moc nehreje. Teď jak byly mrazy, začalo sklo rozmrazovat až tak po šesti minutách a to je rychlejší oškrábat ručně, stejně tak i LED světla:( Po šesti minutách? To mi přijde dlouho... Světla bych neškrábal a pokud sprej, tak pouze kvalitní.
Březen 4, 20187 r V nizších teplotách jsem to řešil ostřikovači světel. Jakmile bylo -20C, počkal jsem na rozmrazení okna a vyjel. Světla jsem opravdu neřešil. Rozdíl jsem nepoznal.
Březen 11, 20187 r Taky vam prijde, ze celni vyhrivane celni sklo je nejake “mekke”? Po 80tis km mam vic mikrodubek od kaminku jak na A6 za 400.000km...
Březen 11, 20187 r Nestraš. Mikroďubky mě pekelně serou. Zatím neumím posoudit, ale věřìm, že to tak může být.
Březen 17, 20187 r Myslis to v strede? To je cast, ktora nie je vyhrievana. Takisto po krajoch asi 10-15cm dole a smerom hore sa to zuzuje
Březen 19, 20187 r Asi 30 cm zprava i leva je vidět cca 1-2 cm široký proužek, jakoby mastný, je to vidět na foto
Březen 19, 20187 r Je to vidět jen za mokra. No a pak pravý ostřikovač ostřikuje blbě, půlka skla rozmazaná[emoji17]
Březen 19, 20187 r Toho jsem si zatím nevšiml, ten kondenzát je zevnitř ? (!) Pokud ano, kde se ti to tam v takové míře vzalo ?
Březen 24, 20187 r Není to kondenzát. Je to normálně venkovní rosa, jen nevím, proč když je mokro to dělá ty dva pruhy. Jinak to sklo je fakt asi z bláta. Auto dva měsíce staré a už plno ďubek od kamínků...
Březen 24, 20187 r Dnes jsem si na tebe vzpomněl. U nás je ještě ráno mráz a zapínám rozmrazování. Nic podobného se mi tam neobjevilo.
Březen 25, 20187 r Třeba to je nějak mastné, kdo ví. Hlavně že normálně to nic nedělá. Jinak jsem s autem spokojenej.
Listopad 5, 20186 r Mám dotaz ohledně vyhřívaného předního skla. Koupil jsem starší auto, které má tlačítko na ohřev, které funguje a když ho zapnu, tak svítí a cvaká relé, ale nemám v okně, žádné drátky a okno se nevyhřívá. Je možné, že by to byla jen příprava, nebo předešlý majitel nechal okno vyměnit a nedal to s vyhříváním?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.