kimmi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ja mám 2004 a mám isofix tiež,no na poťahoch som žiadnu značku nenašiel.Dokonca som ani nevedel načo tie ušká sú keďže som to nepotreboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 mohu se zeptat jak uchytím sedačku s isofixem v zadu v kufru?? nikde tam nic není Bohužel TOP TETHER Fabie první generace nemá. Má ho až FII a Roomster (mám dojem, že ani OII ho nemá). Povinnost pro automobilky platí snad až od roku 2011. Pokud se sedačka dá uchytit i bezpečnostním pásem, tak u většiny typů zase nesmíš použít Isofix. Tzn. buď Isofix+TT nebo jen bezpečností pás. Do FI tedy pouze sedačku s kombinací Isofixu a nohy, který se zapře o podlahu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak ani jedno nemám mám novinku na trhu a to je: Kiddy Cruiserfix Pro kde je "k-fix" tudíš to drží jen v klasickém isofixu a je to bez TT a bez té nohy.. A vše v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Dobrá připomínka, díky. Na tento systém jsem zapoměl. Zde se ale používá zároveň bezpečnostní pás auta, který se zapne "přes dítě". U těch výše jmenovaných systému se pás auta vůbec nepoužívá. Sedačka má vlastní pásy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ano používá se i pás, protože je již od 15-36kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Koupil jsem dět.autosedačku Cosmo SP Isofix GT a potřebuji ji namontovat do F1. ALE,narazil jsem na problém,že upínací podkůvky Isofixu jsou velmi "utopené" mezi sedákem a opěrákem zadní sedačky a já tam nemohu zacvaknou Isofixi od sedačky.Řešil někdo tento problém?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 A ma tam byt ten podsedak? Neb u F1 ten isofix je jakoby na urovni podsedaku a treba v F3 je to nad podsedakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 No když podsedák vymontuju,tak to tam jde v pohodě.Ale je mi to tak nějak divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Podle mě někde děláš chybu. Podsedak tam určitě být musí. To oko by mělo být +/- na úrovni podsedáku, ale trochu utopené za opěrkou. Máš správně usazená sedadla? Nemáš náhodou sedadla z jiného auta? (dávají se např., z octavie) Neděláš něco blbě s dětskou sedačkou? EDIT: A nedáváš tam sedačku se sklopeným opěradlem? Editováno: 7. Únor 2017, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Mám originál sedačky a správně namontované.Ale ty Isofixi jsou utopené tak v úrovní poloviny výšky podsedáku,čili když tam chci zacvaknout Isofixi od dět.sedačky,tak bych musel ten podsedák skutečně brutálně promáčknout v místě Isofixů,aby to správně zacvaklo.U švagra,který má Suzuki SX4 jsme to zkoušeli a šlo to perfektně.Ale on má ty Isofixi v úrovni vrchní části podsedáku. Jo a sedačku tam se sklopeným opěradlem nedávám.Holt jsem asi Jouda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Auto máš od nova? Možná to někdo ohnul směrem dolu. "Brutálně promáčnout" - a jen tan rantl podsedáku, nebo celý podsedák? Fabie tam totiž nemá žádné vybrání, kudy by úchyty prošly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jo tady to je tez videt , ze ty podsedaky byly total zmackane. Proto treba F3 a jine maji v okoli ten plast https://www.google.cz/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.skoda.at%2Fmedia%2FFullWidthSlider_Detail_Image_Component%2F6586-55579-52606-image%2Fdh-900-c7c4f2%2Feffa3373%2F1469685531%2FF14-170.png&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.skoda.at%2Ffabia%2Fder-neue-fabia%2Fsicherheit&docid=rMq_p-M9ORjISM&tbnid=epFHqFHR9mebjM%3A&vet=1&w=900&h=506&bih=648&biw=1366&ved=0ahUKEwjxlrfQsIDSAhWta5oKHUwWC20QxiAIAygB&iact=c&ictx=1#h=506&imgrc=epFHqFHR9mebjM:&vet=1&w=900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Tak dnes jsem se dozvěděl,že existují nějaké plastové montážní klíny,které v těchto případech se nasadí do míst Izofixú,tím vznikne větší prostor mezi sedákem a opěradlem / v místech Izofixu dojde k zmáčknutí podsedáku / a sedačka jde v pohodě zacvaknout.Pokusím se je sehnat,nebo něco takovýho vyrobit a dám vědět,jak jsem dopadl.Jinak jedna paní psala v diskuzi,že při montáži sedačky do jedničkový Fábky se jim povedlo roztrhnout potah sedáku.To bych tedy nechtěl.Díky za rady a ještě se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Toto bys mel ale mit u sedacky v baleni. Treba : http://www.romershop.cz/romer-isofix-nahradni-vlozky-par Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Takže dnes jsem sehnal od známého ty zaváděcí plasty a sedačka je tam.Ale nebylo to nic snadného.Skutečně ta F1 má ty Isofixi hodně "utopené". Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
julesteam Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 ahoj, taky jsem dal do Fabie 1 sedacku s isofixem a byl to teda celkem vomrd to tam zacvaknout jak je to dole. pomohly ti ty vodici plasty? kdyz jsem detskou sedacku odpojil tak sedak byl hodne zmackly v miste zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monika1601 Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Koupila jsem sedačku britax römer dualfix, ale isofix kotvy jsou utopeny pod sedačkou . Napadlo nas řeseni ten podsedak sundat . Je to velky problem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září Sdílet Vloženo 25. Září Viz příspěvky výše. Kdybys před založením tématu napřed hledala, našla bys to tady. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.