Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nemohlo by to být to ložisko, stejně jako u mě?

Az ted jsem si vsiml toho editu u jednoho z tvych puvodnich prispevku. Lozisko by urcite mohlo davat smysl, navic tvuj problem vypadal dost podobne jako ten muj. Diky za informaci, urcite to v servise nahlasim.

V pneu muzou byt praskle "draty". Naraz musel udelat sve. Taky mam na aute kolo, kde je disk ok a pneu prakticky nevyvazitelna. Je na ni 120g a reseni bylo hodit na zadek. Jinak je totiz prakticky nova.

Upraveno od bojler

• 2 roky později...

S dovolením bych oživil tohle vlákno - dneska se mi "povedlo" při zajiždění do podzemní garáže v práci štrejchnout levým zadním o "obrubník", který tam je podél rohu u sjezdu do nižšího patra... Jo, jsem kretén, co si nedával bacha a už byl "skoro na místě" a už mi šrotovalo hlavou něco pracovního... S autem to kapku "hodilo", ale jinak po vizuální stránce kolo vypadá v cajku - pneumatika jen lehce sedřená podobně jako když člověk najede až moc blízko chodníku při podélným parkování, na disku jako takovým žádný viditelnější známky poškození (respektive u jednoho paprsku tam je taková trochu rýha, ale vzhledem k tomu, kolik v ní bylo špíny, tak si dovolím tvrdit, že to není následkem dnešní události). Auto se aspoň v garáži chovalo normálně, pokud se bude chovat normálně i cestou z práce, mám to nějak "řešit"? Půjdu zanedlouho stejně do pneuservisu nechat přezout na zimu, tak možná jen říct chlapům, aby na to koukli, jestli je všechno v cajku? Kdyby to byla přední náprava, tak bych se asi "obával" víc, ale ten zadek si říkám, že pokud to pojede normálně a kolo vypadá OK, tak se asi žádný extra "velký špatný" neděje, ne?

EDIT: Teď jsem si všiml, že to je ve vláknu o Superbech (našel jsem skrze Google), tak pro pořádek, stalo se to s Fabií II FL r.v. 2011, 1,2 TSI hatchback, ale předpokládám, že nějaké obecné doporučení na jebnutí do levýho zadního kola bude podobné... Kdyby to tu vadilo, hodím to jinam ;-)

Upraveno od Pictus

Nemá smysl to řešit. Já jsem stejným způsobem prorazil z boku pneu. Ani nevím jak. Taky to jen tak hodilo a než jsem dojel na parkovací místo na střeše ČM, auto už sedělo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.