povlik Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Dobrý den,mám dotaz ohledně 1.2 63kw rapid spaceback.Po nastartování vozu po několika vteřinách něco lehce cvakne v palubce někde vlevo od volantu a pozhasnou světla,takhle to udělá v rozmezí několika sekund vícekrát.Všiml jsem si že to občas udělá i za jízdy,vždy to je spojené s lehkým cvaknutím.Poradíte co to může být?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 mě to dělá také, má to něco společného se spirálou, která ohřívá chladící kapalinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 To by mohlo být, pokud je to jen v zimě. A poopravím tě, je to PTC nebo-li přídavný topný článek. Není to spirála, ohřívající vodu, ale taková automobilová ETAVIRA (jestli tedy nejsem už moc pamětník). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 ... který ovšem benzínové motory nemají.Cvaknutí je relé, které sepnulo, otázkou je co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Asi sepnulo neco s velkym odberem, kdyz to ma vliv na svitivost svetel. Vyhrivani sedacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lut Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Ahoj, úplně to samé auto, stejná motorizace. Jen doplním že mi to udělá vždy cca 3 krát po startu, se zhruba 5 vterinovym rozestupem. Za jízdy jsem to nikdy nepouzoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 mischicka: jsme v sekci Rapidů a ty PTC mají...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 záleží na modelovém roku. 1,2 TSI MR2016 již PTC nemá.. (řešeno v jiném tématu). Starší to měly, ale neví do kterého MR. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 jo, mě to dělá hlavně po startu, nepochopitelně 3 - 5x to cvakne jako od levé strany volantu a bliknou světla. Moc smysl to nedává, protože cvaknutí jsou od sebe v krátkém intervalu... topení pod prdel mám v tu dobu zapnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Dělá mi to taky mr. 2014. Vyhřívané sedadla nemám. Myslel jsem że to dělá PTC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 mělo by to být, ale je to divný, proč by to cvakalo třeba 3x během 10sec, to nedává smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaho Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Zdar, pridam vam aj moje poznatky: ja mám Rapida SB mr.2014 a robi mi to takisto, za týchto podmienok ( sledujem uz 2. zimu ) : -vonku je teplota 6-8°C alebo menej - teplota oleja je menej ako cca. 64°C ( podla MaxiDOT ) interval je obdobny - cvakne to 3x vzdy s cca. 5 sek. oneskorením, potom to prestane... čo to spúšťa neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povlik Vloženo 20. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Má to rapid z roku 2015,to PTC? Kde to najdu? Dá se to vyměnit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 proč to chceš měnit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 povliku, tohle řeš v tématu o topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povlik Vloženo 20. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Neřeším topení ale pobklikavani světel, prý to dělá PTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 asi takhle, až pojedeš za tmy, tak zkus zatáhnout okénko ( které je zatažené ), uslyšíš cvaknutí a stejné probliknutí světel - ovládání a celou elektrovýstroj oken také nebudeš měnit, protože by jsi si ničím nepomohl dál už to snad pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 jedině vyměnit auto, nebo autobaterku. nechápu, proč tohle někdo řeší. já mám rok 2013 a PTC bych nevyměnil ani za nic, po 5 minutách sjede led z předního skla ať je 0 nebo -10. a blikají mně ty světla i při pomalé jízdě, když potočím volantem. pokud jedu třeba konstantní rychlostí např. 30km/h a současně vytáhnu nahoru obě přední zavřená okna, tak nejenže probliknou světla, ale je cítím patrné zpomalení auta :-) najeto 70tis. a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anna Nikolova Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Mě to vždy udělá, když stáhnu okénko.. také už jsem přemýšlela, čím by to mohlo být :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 To dela vsem, ber to jako vlastnost auta, ne chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 také mi světla pohasnou když cvakne ralátko... od doby co je nad nulou nic... dneska jsem jel z odpo a pp zahlásil klesnutí teploty okolí na 4°C a v tu chvíly cvak a světla. za pár okamžiků z topení smrad spáleného plastu .... což jsem si všiml že už je to vlastnost auta to smradlavé topení ... asi špatné materiály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian237 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 V 17. 2. 2017 na 23:25, mischicka napsal: ... který ovšem benzínové motory nemají. Cvaknutí je relé, které sepnulo, otázkou je co. Mám benzín a taky mě to dělá. Nahlásil jsem to jako závadu , tak uvidíme co na to servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.