Listopad 20, 20186 r před 1 hodinou, DavidSK napsal: Na Slovensku ešte pred 7 dňami (PKV) Vyhrievané čelné sklo, údajne vysoký stupeň reštrikcie, nenájdeš ho nikde v ponuke, ani cenníky ani konfigurátor aj dealeri ho majú vypnutý v Ovexe. V maji som objednal vyhrievanie celneho skla bez problemov.
Listopad 21, 20186 r aktualne info od skody 2.0 tsi 140 kw bude homologizovany v 4 2019 nasledne budu plnene objednavky. před 16 hodinami, DavidSK napsal: Na Slovensku ešte pred 7 dňami (PKV) Vyhrievané čelné sklo, údajne vysoký stupeň reštrikcie, nenájdeš ho nikde v ponuke, ani cenníky ani konfigurátor aj dealeri ho majú vypnutý v Ovexe. V maji som objednal vyhrievanie celneho skla bez problemov.
Prosinec 19, 20186 r Kodiaq RS - dle mého dealera čekačka 9-10 měsíců. To je jako teď normální ? Na SIII jsem čekal dva měsíce. Holt jiná doba.
Prosinec 20, 20186 r Čemu se divíš ? Namísto Superbů chtějí často zákazníci právě Kodiaqa a navíc ten se potýká již od začátku výroby s delšími dodacími lhůtami. Do toho přišly ještě ty homologace a je vymalováno...
Prosinec 20, 20186 r Abych pravdu řekl, divím se. V Škodovce na příští rok plánují snižování stavů o 20%. Parkoviště v Milovicích je narvaný k prasknutí. Trh začíná být nasycen a na auto čekáš 9 měsíců. Můžeš mi to vysvětlit ?
Prosinec 20, 20186 r Propuštění pětiny zaměstnanců? Zdroj je jaký? Proto se snaží vyrábět jak se dá, aby to všechno do propuštění stihli vyrobit? Nasycení trhu? Kde? Většina modelů se naopak potýká s dodacími lhůtami.
Prosinec 21, 20186 r před 4 hodinami, michal z napsal: Objednávka zásobování škodovácké jídelny na příští rok -20% oproti letošku. A takto vznikaji nicim nepodlozene famy.
Prosinec 21, 20186 r Autor pokud si dealer včas neobjednal vozy včas do zásoby, tak se prostě musí čekat. Je to novinka a orientují tím směrem. Přesně takhle to loni vypadalo se SportLine.
Prosinec 21, 20186 r před 13 hodinami, michal z napsal: Abych pravdu řekl, divím se. V Škodovce na příští rok plánují snižování stavů o 20%. Parkoviště v Milovicích je narvaný k prasknutí. Trh začíná být nasycen a na auto čekáš 9 měsíců. Můžeš mi to vysvětlit ? Ty seš teda dobrej srandista.
Prosinec 21, 20186 r Tak to se omlouvam, ze sirim famy. Akorat mi hlava nebere 9 mesicu na obycejne auto. Jsem skodovkar a asi si pockam. Teda jestli mi do ty doby nehrabne a nezakoupim poradne auto.
Prosinec 22, 20186 r Setrenie je prikazane od samotnej VAGiny. Vsetky tie e-axle a baterie nieco stoja. K prepustaniu dojde az neskor.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.