Kosak89 Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Zdravim panove, podelim se taky o zkusenosti s vyrobou. Zacatkem kvetna objednan Kodiaq Active Plus 1.4 TSI AP, Seda Quartz, navic vyhrivane predni sedadla. 16.6. mi bylo sdeleno, ze termin dodani nekdy 10-11 mesic 2017. Minuly tyden jsem zacal urgovat na konkretni termin a v pondeli mi bylo oznameno Unor 2018. Moji reakci netreba popisovat, po slibech prodejce, bych se mel do patku dozvedet, proc se to tak zmenilo a co se deje, pry to budou urgovat primo u vyrobce, tak jsem zvedavy. Nicmene, jestli to bude pravda, tak uz jsem jim oznamil, ze objednavku rusim a jdu resit jiny auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 (editace) Tak to mě se naštěstí drží štěstí, od května mám pořád termín 1-2 týden v září. Naposledy kontrolováno cca 2 dny zpátky a pořád to sedí, tak doufám, že to vyjde, jinak jsem bez auta :-D Auto viz můj podpis (style + packet style). Editováno: 26. Červenec 2017, autor: Weithfisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 V červnu dodáno cca 10 000 kusů Kokodáku, trochu víc jak polovina ovšem v Číně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evamarcekova@yahoo.com Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Je to s tou dodacou lehotou katastrofalne. Inak ja som videla za cely cas co je Kodiaq v predaji vseho vsudy spolu asi 10 kusov. Zatial nie je moc vidno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 (editace) termín dodání v letošním roce záleží počtu vozu, které bylo prodejci přiděleno. Pokud má vyprodáno, tak termíny až příští rok. Pokud ne, tak dodání ještě letos. Editováno: 1. Srpen 2017, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1234 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 So všetkým čo je tu napísané súhlasím. Len nerozumiem keď viem ako Škoda auto pre SR koľko áut mi výrobca dodá. Výrobca zas vie v akých intervaloch tieto autá vyrába a je schopný ich dodať. Všetky objednávky zrejme idú cez centrálu Škody tak jednoducho podľa dátumu objednávky viem urobiť poradovník s dátumom dodania. Samozrejme za predpokladu že nevyskočia nejaké problémy. Ale stále sa viem pohybovať v určitom termíne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrainLess72 Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 To máš jednoduchý, naprogramovat a zveřejnit to například na webovkách by zase nebyl takový problém, ovšem docela škodovku chápu proč to neudělá. Potřebuje trochu volnosti v tom logistickým pekle co si vytvořila. Těch kombinací co lze naobjednat, zmatky při výrobě který způsobí výpadky dodávek, stávky atd. Navíc je tím krytý prodejce který prostě ví že auto není schopen dodat, slíbý termín v kterém si myslí že to dá ( kšeft je kšeft ) no a zákazník čeká a čeká .. Btw. k tématu, mám objednáno počátek května Ambition ( protože mi bylo řečeno že pokud objednám Style bude to jistě březen 2018) , spousta blbostí přidáno, 2.0TDI, DSG dodání počátkem září tak uvídíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 OT: vzdycky miluju, kdyz si nekdo mysli , ze "neco naprogramovat by nebyl takovy problem" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrainLess72 Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 OT^2: Ne mas pravdu je to tezka rocket science, ktera vyzaduje komplexni tym analytiku, projektovych manazeru, test leadu a jednoho prihlouplyho programatora ktery to zboucha za 2 dopoledne ;-), samozrejme v JZD by to byl projekt na 3 roky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1234 Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Tak mám termín 10 týždeň 2018. A k tomu plánovanou. Určite to ide. Už je tu kopec ľudí na fóre ktorí si auto objednali dostali termín a v termíne aj auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 před 18 minutami, BrainLess72 napsal: OT^2: Ne mas pravdu je to tezka rocket science, ktera vyzaduje komplexni tym analytiku, projektovych manazeru, test leadu a jednoho prihlouplyho programatora ktery to zboucha za 2 dopoledne ;-), samozrejme v JZD by to byl projekt na 3 roky :-) Ono to naprogramování je jedna věc ... ta vždy zdánlivě vypadá easy. Jenže celá komplexita onoho logistického procesu, který za zaplánováním auta do výroby stojí, je trošku vyšší level, než ty si dovedeš vůbec představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evamarcekova@yahoo.com Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Volala som ohladne nasho objednaneho Kodiaqa. Zatial nemame pevny termin vyroby, ale auto by sme mali mat do konca roka doma. Tak uvidime. Priblizny termin mame zatial oktober 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 To jsme na tom podobně, ale toto je smutné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igi_79 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Objednane v Prahe 2.8.2017 - predbezny termin KT12 (2018) - auto pre skutocnych nadsencov :-) (vraciam sa k Skodovke po 20 rokoch a troch japoncoch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flama Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Zdravím, jsem zde nový a rád bych taky přispěl zkušeností s objednáním. Kokokvak objednán ve verzi Ambition, (žádné extra sereptičky jako odvětrávané sesle nebo panoramatická střecha) na konci srpna (35.týden) a předběžná doba zadání do výroby je KT49 2017, čili 14týdnů. Narazili jsme na pár prodejců, kteří měli kvóty pro letošek vybrány - takže kdo ho chce do Vánoc tak bylo troufám si říci včera pozdě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Takže 1.4 TSI Style+ objednán 20.3. Vyroben v 35. týdnu (28.8-1.9). Předán od prodejce 5.9. Od května se mě už termín nehýbal co jsem se průběžně ptal prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip77 Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 moje zkušenost - objednáno 3.3. slíbený termín 12/2017, pak termín opraven na 10/2017 a nakonec dodáno 3.8.2017. Takže spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1234 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Ahojte. Aj mne sa zmenil termín z 10/2018 na polovicu októbra 2017. Tak som rád. Ktovie čo sa stalo že posun 5 mesiacov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Info od odborářů: Aby špatným zprávám nebyl konec, společnost Adient bohužel stále nedodává druhou řadu sedaček na Kodiaq. ŠKODA proto musela vyslat do závodu v Solnici podporu expertů. Při této příležitosti zjistila, že už dlouho neviděla tak amatérsky vedený odštěpný závod. Já jsem objednával 21.3.17. Původní termín dodání 49 KT, snížen na 42 KT. V pondělí se zastavím u prodejce, třeba bude mít nějaké lepší info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Mna najviac udivuje rychlost prepravy. Auto bolo vyrobene zaciatkom 34. KT. Na dopravu na vzdialene Slovensko cakam KT: 34 - 35 - 36 - ... Informacia z dneska, ze auto bude mozno dorucene na predajnu niekedy buduci tyzden. Ani po 3 tyzdnoch od vyroby nevedia povedat presny den dorucenia. Z toho mi vychadza, ze stale nie je konkretna doprava, mozno niekde z medziskladu, naplanovana. Takze asi viacero veci nefunguje. Pochopil by som prepravu cca do 2 tyzdnov, ale cakat mesiac na uz vyrobene auto niekde na trase CZ - SR dlhej 260 km, to je unikat. Podla tohto mozem byt asi este rad, ze nie som zakaznik niekde z Turecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TorpedoPluto Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 4 hours ago, oct said: Info od odborářů: Aby špatným zprávám nebyl konec, společnost Adient bohužel stále nedodává druhou řadu sedaček na Kodiaq. ŠKODA proto musela vyslat do závodu v Solnici podporu expertů. Při této příležitosti zjistila, že už dlouho neviděla tak amatérsky vedený odštěpný závod. Já jsem objednával 21.3.17. Původní termín dodání 49 KT, snížen na 42 KT. V pondělí se zastavím u prodejce, třeba bude mít nějaké lepší info. Aký motor a výbavu? Ja mám style 2.0TSI objednané 14.3.17 a tiež by som mal mať výrobu 41KT. Takže uvidíme, snáď to výjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetpilot Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 No ja som cakal na dopravu na SK asi 3 týždne...len neviem ci aj predajca vie presny datum výroby auta...to by vysvetlilo tu dlhu dobu dopravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 (editace) > TorpedoPluto https://forum.skodahome.cz/topic/138916-kodiaq-style-14-tsi-110-kw-dsg-hnědá-magnetic-béžový-interiér/ Editováno: 7. Září 2017, autor: oct Oprava nicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 před 2 hodinami, jetpilot napsal: No ja som cakal na dopravu na SK asi 3 týždne...len neviem ci aj predajca vie presny datum výroby auta...to by vysvetlilo tu dlhu dobu dopravy. Tym dnom som si isty. To mam z ineho zdroja, nez od predajcu. Ako dlho po prichode auta prisiel TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Mozna auto ceka zrovna na ty sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.