Stanson Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Je to bez dph a komplet, kotouc nesundas bez demontaze trmenu a tim padem desticek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvy Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Takže s výměnou destiček by to mělo být skoro stejná cena jestli to chápu správně. No nic, objednal jsem materiál, cena celkem vč. dopravného 2172Kč vč. DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Nevim zda ti vezmou material v kazdem servisu, ja jim rekl, ze ty jejich nechci, protoze tak rychle zrezle a hucici kotouče jsem jeste nemel a nemeli s tim problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Ahoj, můj sup má taky KO zadní brzdy. Koukám je to tradiční problém. Zvažuju dát tam vrtaný kotouče, které by mohly destičky rovnoměrně odírat. Měl to někdo na autě? Někde jsem četl, že brzdy jsou pak hlučné, souhlasí to? Je to slyšet uvnitř vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Pokud ti nevadí, že ti je otrou 4x rychleji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Při mém nájezdu 10kkm ročně je to asi jedno. Spíš mě zajímá ten hluk. Teď zadek hučí protože brzdy jsou KO, tak abych tam nedal nové které budou hučet stejně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Nové nehuci, hučí až se trošku opotřebí a odjedou. Za mě nejhorší investice co jsem kdy udělal a to jsem tenkrát volil "prémiové" brembo sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Premiove ale mozna tak papirove ? brembo uz neni co driv. Kdyz uz vrtany tak zimmermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Brembo patří u našich dodavatelů dílů mezi nejlevnější desky,tak asi tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra112 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Zdravím chalani tak už aj mňa čaká prvá výmena bŕzd po 110t km. Prečítal som cele vlákno a chcem sa spýtať.Čo je lepšie: dať kotúče a deštičky od jednej značky alebo dať kombináciu značiek?Môj mechanik tvrdi aby som dal všetko od jednej značky.Mne sa pozdáva kombinácia kotúče ATE a deštičky Textary. Ako ste spokojný s kombináciu nebudú hučať?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Když už kompletně, tak určitě jedna značka, proč kombinovat. Pokud Ti někdo ale napíše, že na Tebou uvedenou kombinaci najel také 110 tisíc, tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 110tis km? Môj S3 ma 24tis km a zadné už trochu hucia a majú polovičnú hrubku oproti predku. 140kw, 4x4. Skúsim reklamovať. Tvojich 110 je fajn nájazd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra112 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Před hodinou, Shaarky napsal: Když už kompletně, tak určitě jedna značka, proč kombinovat. Pokud Ti někdo ale napíše, že na Tebou uvedenou kombinaci najel také 110 tisíc, tak proč ne. A ktorú značku by si preferoval alebo más skúsenosť?Ja mam ponuku na komplet aj s prácu do 370eur a značka ATE kotúče +deštičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Já osobně ATE, pokud se nepletu, dodávají možná i přímo Škoda auto, ale tam se to mění. Zkus pohledat, těch variant i zkušeností s různými značky jsou různé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Před hodinou, cobra112 napsal: A ktorú značku by si preferoval alebo más skúsenosť?Ja mam ponuku na komplet aj s prácu do 370eur a značka ATE kotúče +deštičky. Co mas za velikost kotoucu a ta cena je za autorizak ? Ja kupoval kotouce 312 i desky oboje ATE za 4300,- + prace 0,- delal sem si sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Značka je jenom orientační údaj. Není problém ve většině odvětví vyrábět dle šarží a na linku posílat něco úplně jiného než do "aftermarketu". Tím spíš nemá smysl řešit, jestli kotouč i deska bude stejné značky. Už v dobách CD-R disků se řešilo, že Sony prodává disky cizího výrobce nevalné pověsti pod svou známkou, zatímco samo vyrábí výrazně kvalitnější zboží pro někoho jiného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra112 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 před 1 hodinou, ČudlR napsal: Co mas za velikost kotoucu a ta cena je za autorizak ? Ja kupoval kotouce 312 i desky oboje ATE za 4300,- + prace 0,- delal sem si sam Ta cena je neautorizovaný servis a cena je komplet za predne a zadne. Kotúče a desky + práca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Tak to je pak asi vpohode cema za 4 kotouce a dve sady desek + prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) Neviete aké majú mať rozmery predné a zadné kotúče? Keď zadám na eshope presný typ auta, tak mi ponúkne z jednej značky aj 2-3 rozmery... Uvažujem, že dám na predok aj zadok dierovane/vŕtane kotúče Zimmerman Sport Coat Z a doštičky Ate Ceramic Sportline,02/18, 2.0TDI, 140kw, 4x4,DSG7 Editováno: 19. Říjen 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Jen info desky to jsou ullne normalni jen tolik neprasi. S keramikou to nema nic spolecnyho. Jestli chces opravdu dobre brzdit tak k tem zimmermanum dej ferodo ds2500 samozrejme ze musis oboji dobre zajet 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 V poriadku... Nechám si poradiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 před 14 hodinami, titanius napsal: Neviete aké majú mať rozmery predné a zadné kotúče? Keď zadám na eshope presný typ auta, tak mi ponúkne z jednej značky aj 2-3 rozmery... Uvažujem, že dám na predok aj zadok dierovane/vŕtane kotúče Zimmerman Sport Coat Z a doštičky Ate Ceramic Sportline,02/18, 2.0TDI, 140kw, 4x4,DSG7 S vyjimkou 2.0TSI 200 a 206kW je osazeni takto: vpredu 312x25 mm vzadu 300x12 mm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 (editace) Zadné kotúče v priemerne 300mm nemôžem nikde nájsť... Si si istý, že tam idú také? Našiel som len... 272mm 282mm 310mm Editováno: 20. Říjen 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Objednával jsem dle ETKA toto https://www.cc-autodily.cz/brzdovy-kotouc-zadni-2 a stejné rozměry jsou tam uvedené i teď. Takže by to mělo být opravdu správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.