JSvoboda Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Mam uz skoro rok na zadku komplet ATE ty jak prijdou cely nastrikany sedou barvou. A jsou stale ok. Auto venku. A casto stoji dlouho. Za mne spokojenost. Za ty prachy... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 před 6 hodinami, ČudlR napsal: Nekdo psal ze ATE za chvilku zhnijou na sracku. Vzpomel jsem si a vyfotil svoje auto. Parkuje trvale venku, kotouce (predek i zadek) jsou na aute cca 3 roky (cca 30t km) auto stalo tyden bez jizdy a kotouce nevypadaj rezaty na sracku 😀 Spredu to ani nikdy neuvidíš :) Zozadu to sfotis jedine na zdvihaku a uvidíš tam kilo hrdze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Tak dneska malý maraton. Podle vin chtěli prodat desky na zadek 3q0698451L a desky 5g0698451A se už neprodávají. Je náhrada v různých variantách AA AH atd... Nechal jsem si je všechny ukázat a řešení dosedací plochy k válečkům je rozdílné ... Nedalo mi to nechal jsem zkontrolovat tpi a znova je to odkázali na 3q0... Zajel jsem jinam a mam to co jsem chtěl.... Tak se nenechte znechutit a trvejte na svém .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Musí byť pliesok jednoducho a potom nie je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Jsem prase... Desky uplne KO... Na zadku najeto 90 tkm... Puvodni desky 5g0698451A a kotouce obyc skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Niektorí tu by s tým dali ešte 50 000km :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 21. Březen 2023 Sdílet Vloženo 21. Březen 2023 Ale jak jsem psal driv... 3q0 odesli po cca 20 tkm... na reklamaci dali podle TPI - 5g0698451A a new kotouce a vydrzeli do konce... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Ma zmysel zadný brzdovy štít riešiť pokiaľ je tam už na kraji hrdza? Ak áno stačí čierna farba alebo tam musí ísť niečo na vyššie teploty? Inak dosky s plieskom 5G0698451A a origo kotúče už rok aj pol a nádherny stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 No hlavne musis nejdriv dat pryc tu rez. Barva na vysoke teploty neni potreba a to ani kdyz lakujes brtdice. Takovou teplotu aby shorela barva na seriovejch brzdach stejne neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 V 5. 8. 2022 na 8:51, dfga napsal: Dnes som bol vo VW. Seat Tarraco mal zaujímavú kombináciu 340mm vpredu vzadu 300. Myslel som, že automaticky sú vzadu 310 (ako ma napr. Passat bitdi). Zaujímavé je, že taká kombinácia ani nejde nakodovat, tak asi bude aj iná ABS jednotka? Inak na Arteone, Tiguane, Tarraco, Ateca všetko vzadu 300mm a shit dosky, nové autá a ryhy v kotucoch. Takže stále dávajú to blato. Mohl bys prosím trošku vysvětlik, jak a kde se to dá nakódovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 V ABS jednotke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Zdravím, včera přezutí na letní a přední kotouče nemám vyfocené ale ty byly krásně hladké ale ten zadek je tisíc a jedna. Úplně odlišný a takový nejetý a divný. Co si myslíte ? Ihned mi bylo řečeno prudit servis a nenechat se odbýt. Na Kodiaqu mě předtím poprvé poslali někam a podruhé jsem byl hnusný a vyměnili a byl klid. Jak jsem byl na servise měsíc zpět, tak říkali že to je v pořádku. Tak nevím. Díky za názory. Máme najeto +- 30 000km za dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Tie kotuce vyzeraju dost zle. Este nejaku tisicovku vydrzia, ale bude to o chvilu na vymenu. Otazne je ako sa k tomu postavi servis, ale predpokladam, ze toto sa uz na zaruku neuhra z dovodu casu a km najazdu. Aspon v mojom pripade to tak bolo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Prdnout tam Brembo Xtra kotouče i destičky a je klid + to bude vypadat velice dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Nedávaj tam žiadne čínske brembo. Daj tam origo kotúč a modifikovane dosky, tie vydržia najviac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 5G0698451A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Uběhlo 8 měsíců s 206kW a Brembo Xtra vypadají jako nové. Slíbil jsem tu fotku po roce, takže v srpnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Hlavne chceme foto z vnútornej strany ako to hnije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Pred 3 lety jsem dal na zadek ATE kotouce i desticky, po 47 000 jsem ted opet vymenil desticky. Kotouc stale 100% Prvni desky vydrzely cca 65, ale kotouc znicily. Na destickach nejsou zadne plechy a vse funguje. Z toho usuzuji, ze smes desticek bude asi mekci, maji o neco mensi vydrz, ale nezerou kotouc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Včera vyměněno na záruku v autorizáku. Stačilo jen zavolat a poslat fotky. Auto za 2h dotové. Vyměněny desky i kotouče na zadních kolech. Účinek jde hnedka znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 (editace) Ahoj pridaj fotku aké dosky si dostal. Ak bez pliesku chod to znova reklamovať, do pol roka budú znova ko. Editováno: 6. Duben 2023, autor: dfga 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Ono u auta typu IV tie zadne brzdy musia trpiet este viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 před 5 hodinami, dfga napsal: Ahoj pridaj fotku aké dosky si dostal. Ak bez pliesku chod to znova reklamovať, do pol roka budú znova ko. No jelikož mam disky Pulsar, nic tam neuvidím za tím diskem....zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 V 4. 4. 2023 na 9:41, dfga napsal: 5G0698451A Ak by bola takato varianta aj pre model Scala,dal by som ich tam hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Mam už druhý rok a kotúče nádherné a hlavne to nepiska ako aftermarket. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.