Publikováno Říjen 2, 200618 r Mám tento dotaz, u mojí Fabie když zapnu zapalování tak se mi nerozsvítí kontrolka motoru, taková ta check engine umístěná v levé polovině rychloměru. Mě to je jedno, ale kamarádka má Fabii roku výroby 02 a té se kontrolka rozžne a po chvilce zhasne. Moje škodivka je vyrobená 14.1.2000
Říjen 3, 200618 r Mám tento dotaz, u mojí Fabie když zapnu zapalování tak se mi nerozsvítí kontrolka motoru, taková ta check engine umístěná v levé polovině rychloměru.Mě to je jedno, ale kamarádka má Fabii roku výroby 02 a té se kontrolka rozžne a po chvilce zhasne. Moje škodivka je vyrobená 14.1.2000 Moje je vyrobená 12/2000 a taky se nerozsvěcuje
Říjen 3, 200618 r Asi jí ze začátku preventivně nezapojovali,,, aby zákazníci pořád nechodili na reklamace, když by svítila,,,
Říjen 3, 200618 r Asi jí ze začátku preventivně nezapojovali,,, aby zákazníci pořád nechodili na reklamace, když by svítila,,, To ti jako připadá vtipný, to cos napsal?
Říjen 3, 200618 r mám takový dojem že u tohoto motoru 1.4 8V není kotrola elektroniky motoru je to myslím i v návodu není to 100% informace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.