Červenec 23, 20187 r Dobry den , mohu použít tyto mlhovky do rs nárazníku? Jsou s funkci corner , kterou ja na svoji octavii nemam .dekuji cena 1700 mi přijde dost dobra :-P https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e0941700a-mlhovka-prava-rs-skoda-23401.html
Červenec 24, 20187 r @Jirkacete@seznam.cz nemáš na RS Corner? To se dá tuším pouze dokodovat, kdyžatak mě někdo opraví nebo doplní. Ale každopádně, když jsem též sháněl, tak skoda-dily jsem si nechával v záloze, ale nakonec jsem sehnal z vrakoviště 800Kč kus
Duben 9, 20196 r Ahoj, chtěl bych se zeptat jak jste řešili umístění tažného oka když krytka na nárazníku na rs nepasuje jak u klasickýho nárazníku. Díky za odpovědi
Březen 10, 20205 r Tak dlho nikto nic nenapisal tak pripomeniem vlakno.... Cez vikend som menil naraznik zadný za RS. Viem že si si to už asi zistil @jiri192. Každopadne nemusis menit kabelaž na senzory. vsetko vyjde. Krytka ano je ina ako aj senzory treba prestriekat. Vyfuky som zatial RS nedaval takže sme museli zrezat z koncovky aby to malo cisty priechod splodin. Ešte predný. Už mam všetko k nemu takže to nastriekam poskladam a nasadím. Stále vaham ci sa neda pouzit spojler predny z obyc do RS. Keby mal niekto info budem rad. Upraveno Březen 10, 20205 r od fildo1994
Březen 10, 20205 r na srazech Octavia clubu si rikam: Kolik tech RSek, proboha, vyrobili. ze jich tam stoji tolik?? Jeden tam byl dokonce s 4x4 napisem. Rikam si parada, mrknu na podvozek. Ohnu se a tam ... velky prazdno a krcici se torzka ... tak nevim
Březen 13, 20205 r Dobrý den chlapi, dokážete poradit se zapojením mlhovek RS ve vozidle bez RS. Mám přední nárazník RS - komplet, ale mlha bude jiná než můj originál - štekry 2x. Umí někdo poradit díly a zapojení? P.S. Už nepotřebuji, mám vyřešeno. Vše maká, mlh, cornery, ostřiky. Upraveno Duben 13, 20205 r od vovik
Červen 9, 20205 r Chlapi, nemate nekdo zkusenost s prestavbou na RS a konkretne zapojeni a funkce mlhovek h8? diky H.
Červen 9, 20205 r Ahoj, mám. Zapojoval jsem si to i s ostřikovačema světel. Konkrétně přestavba H7 - adapt xenon + rs mlha/corner + ostřik. Jo a mlhovky jsou u RS H16 Upraveno Červen 9, 20205 r od vovik
Červen 9, 20205 r Ok, diky za rady. Ciste nahodou nekdo nema cislo dilu origo svazku oc3 rs (mr 2016) (mlhovka H7 Corner, ostrik, park.)?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.