jtfcobra Vloženo 11. Červenec 2017 Autor Vloženo 11. Červenec 2017 Aby to bylo stejně i vzadu Citovat
Plechus Vloženo 12. Červenec 2017 Vloženo 12. Červenec 2017 (editace) Dával jsem jen přední. Měl jsem interiér v černé kuži s bílou nití a povedlo se mi sehnat ve stejné kombinaci sedačky z rs, takže to v podstatě není poznat a nebyl důvod bastlit zadek (dle slov jednoho ze zainteresovaných mechaniků by to bylo skoro nemožné, rozdíly jsou moc velké-nevím co je na tom pravdy, dál jsem neřešil)- jediný rozdíl je teď v tom, že mám přední sedačky manuální, nikoliv elektrické. Funguje všechno- osvětlení nohou pro zadní cestující, airbagy, výhřev, kontrola obsazení sedadla..Zapojoval Rolbař. Až někam pojedu, můžu to nafotit, jestli chceš.. Editováno: 12. Červenec 2017, autor: Plechus Citovat
bujko7 Vloženo 2. Listopad 2019 Vloženo 2. Listopad 2019 (editace) Dobrý den, chtěl bych dát do svého SII facelift sedačky ze SIII sportline. Bude pasovat ? Má s tím někdo zkušenost ? Měl bych zájem jenom o přední. Jak by to bylo s elektrikou a výhřevem ? Mám komplet elektrické sedačky s pamětí i vyhřevem. Viz. Druhá fotka Editováno: 2. Listopad 2019, autor: bujko7 Citovat
bujko7 Vloženo 15. leden 2020 Vloženo 15. leden 2020 Dobry den, má někdo další ještě v SII sedačky RS ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.