Červenec 12, 20178 r Dával jsem jen přední. Měl jsem interiér v černé kuži s bílou nití a povedlo se mi sehnat ve stejné kombinaci sedačky z rs, takže to v podstatě není poznat a nebyl důvod bastlit zadek (dle slov jednoho ze zainteresovaných mechaniků by to bylo skoro nemožné, rozdíly jsou moc velké-nevím co je na tom pravdy, dál jsem neřešil)- jediný rozdíl je teď v tom, že mám přední sedačky manuální, nikoliv elektrické. Funguje všechno- osvětlení nohou pro zadní cestující, airbagy, výhřev, kontrola obsazení sedadla..Zapojoval Rolbař. Až někam pojedu, můžu to nafotit, jestli chceš.. Upraveno Červenec 12, 20178 r od Plechus
Listopad 2, 20195 r Dobrý den, chtěl bych dát do svého SII facelift sedačky ze SIII sportline. Bude pasovat ? Má s tím někdo zkušenost ? Měl bych zájem jenom o přední. Jak by to bylo s elektrikou a výhřevem ? Mám komplet elektrické sedačky s pamětí i vyhřevem. Viz. Druhá fotka Upraveno Listopad 2, 20195 r od bujko7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.