Publikováno Červen 12, 201015 r Zdravím, nevím jestli to tu uz nekde neni, pokud ano, omlouvam se, ale nenasel jsem. Mam v Octace 2 r.v.2005 radio Stream bez mp3, koupi Columbusu bych rad vyresil MP3, navigaci a obcas nejaky ten film. Poradite nekdo co k tomu vsechno budu potrebovat a popripade jaky columbus vybrat?
Srpen 9, 201015 r Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám
Září 4, 201015 r Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět? Díky
Listopad 13, 201014 r dobrý den.vyměnil jseml strema za columbus v OII r.v 2005 vše jede perfektně. akorát mám malý problém s tím že jak ho vypnu tak v něm pořad neco vrčí jak by pracoval hardisk a do rána mi to vybije baterii. Můžete mi poradit ? díky kuba
Listopad 18, 201014 r U OCT II 2010 - jsou potřeba nějaké vetší zásahy když bych chtěl vyměnit Columbus za Stream ? Někdo mi tvrdí, že pouze vytáhnu Stream, nacvaknu konektor do Columbuse a vše funguje ? Nevíte co je na tom pravdy ? Zda bude fungovat vše jak má ? Navi, klimatronic, senzory atd ... ? Děkuju ( snažil jsem se to tu najít, ale nic takového jsem nenašel ), pokus to tu někde je, tak se omlouvám
Listopad 19, 201014 r A kolik cca stojí anténa ? A kolik se pohybuje Columbus ... chci jen být v obraze... ! Cenu už mám, ale nevím zda není moc nebo málo . U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway.
Listopad 20, 201014 r Ceny Columba na Aukru - http://aukro.cz/list...&category=93912 Anténa origo - http://skodateile.cz...ny%20a%20kabely jinak já mám "ploutev" a dal jsem za ní bez prutu 500. Upraveno Listopad 20, 201014 r od karel21
Listopad 20, 201014 r OK a prosim Tě ve Škodovce mi tvrdí, že jí tam mám , protože jsem si ještě nechal dát handsfree ! Nevite zda je to možné ? A máte někdo zkušenosti jak to je se zárukou ? Neporuším jí nijak ?
Listopad 21, 201014 r Takze kazdy kdo ma Columbuse tak musi mit hnusnou antenu na strese ? Nebo kdyz je to rovnou ze skodovky tak je nejak jinak zabudovana.... ? Mám kamaráda co se tim nejakym zpusobem zivy a ten mi tvrdi, ze za 16 000 mi ji tam namontuje a vse bude fungovat. Ale nevim jaky zasah bude muset delat. On mi tvrdi, ze zadnou jen precvakne radio...
Listopad 21, 201014 r Bez GPS antény ti navi nechytne signál. Od Škodovky máš s navigací z výroby vždy ploutvoprut na střeše. Existuje interiérová GPS anténa. Dá se schovat pod palubku. Upraveno Listopad 21, 201014 r od j0ska
Listopad 21, 201014 r A funguje to ? A je to dost silný ? A jak to je se zárukou ? Nepříjdu o ni ? A funguje to, že kdyz vjedes do tunelu tak se to prepne na ABS cidla a funguje to dale... ? A jak je velky zasah na tu antenu ? Musi se rozebirat palubka ? Pokud je to nejaky veliky zasah tak to nechci ...! Už jste to někdo dělAL ???
Listopad 21, 201014 r ano má to tak 90% lidí co dodělávalo Columbuse!!! vyzkoušeno!!! Palubovka se nemusí rozebírat!
Listopad 21, 201014 r Takze to je v poradku !!! Parada ja jsem nechtel davat 65 000Kč. A tohle mi kamarad poradil , ze to funguje. A radio, climatronic, dvd proste je OK ! A zaruka se tim nepokazi ?
Listopad 21, 201014 r OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ?
Listopad 24, 201014 r Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednotku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď. Oct. r.v.2007 Upraveno Listopad 24, 201014 r od Aanonymous
Listopad 24, 201014 r OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ? 16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu? Upraveno Listopad 24, 201014 r od karel21
Listopad 24, 201014 r Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednodku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď Podle MR, ale většinou ano.
Listopad 25, 201014 r 16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu? JJ za 16L. Je to muj kamarad, ale nevim zda to je dobra cena . Protoze jsem nasel na netu nejakeho columba za 13L. JJ mam HF bluetooth.
Listopad 26, 201014 r Ale za těch 16L dostaneš od kamaráda jen Columba? Nebo i to ostatní co je potřeba včetně práce a kódování?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.