vitezslav2 Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli někdo máte zkušenosti s výměnou oleje pomocí čerpadla.Vyplatí se ho kupovat?Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Jsou to vyhozené peníze. Jednoduší odsroubovat šroub a vypustit jak se to má. I pro motor to bude lepší. Já bych nejel do servisu kde olej odsavaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 26. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 (editace) V servisu ho odsávají?Já myslel že to dělaji klasicky vypouštěním.Jinak já si olej měním sám,ale viděl jsem na netu že to jde i čerpadlem za ,,pár korun",tak mne zajímalo jakej je efekt. A byla by to ,,před barákem na parkovišti" čistější práce :-). Editováno: 26. Březen 2017, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 No někde to určitě odsavaji. Ale aby si dostal ven všechen tak jedině šroubem. Já Teda olej sám měnil 4x mě ho za pár korun mění mechanik. Ale nenapadlo by ho kupovat si cerpadelko fakt to jsou vyhozené peníze a raději klasicky. I pro motor to bude lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 V ASO dělaji takhle : - mala vyměna oleju - půl hodiny servisové - velka vyměna oleju - 1,5 hodiny servisové . To je asi s odsanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Odsávanie má zmysel iba v prípade, že sa hadičkou dostaneš až na spodok olejovej vane a dokážeš odsať viac oleja ako keby si olej vypúšťal. Viac oleja dostaneš von iba v prípade, že sa hadicou dokážeš dostať nižšie ako je skrutka na vypúšťanie oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.