Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás,

poradíte mi někdo prosím ohledně hučení v interiéru, při zvednutí otáček nad cca 1000/min.

Vše je vypnuté, jako klimatizace, radio atd. Při zařazení na D to děla stejné monotonní zvuk něják se nemění. Auto je zahřáté a navíc to děla ikdyž je studené.

je to zvuk připomínající vysavač.

Dám sem odkaz na YT kde jsem se snažil to natočit a snad to půjde i poznat.

Motorizace: 1.6.TDi / 77kW ,DSG 7  r.v.2014

Prosím o rady. Předem děkuji.

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

Jo to by mě možná taky zajímalo, taky jsem si toho všiml (Motorizace: 1.6.TDi / 77kW , manuál.5st.,  r.v.2014). Ale tak nějak jsem to časem začal vypouštět. Snad to někdo vysvětlí :)

• Autor
V 5/5/2017 na 20:00, skodamaniac napsal:

Jo to by mě možná taky zajímalo, taky jsem si toho všiml (Motorizace: 1.6.TDi / 77kW , manuál.5st.,  r.v.2014). Ale tak nějak jsem to časem začal vypouštět. Snad to někdo vysvětlí :)

Ve dvou autorizovaných servisech mi řekli, že je to normální prej to dělá čerpadlo. Ale mě to přijde trošku nezdravý zvuk. Strýc má tu samou motorizaci co píšete a nezaslechl jsem žádný takový zvuk.

Uvidíme, mám to auto chvíli, takže jsem si sepsal pár věcí co chci opravit, na které už bylo dávno vydáno TPI a předám jim to tam včetně tohoto a uvidíme co mi na to řeknou.

• Autor
V 5/9/2017 na 17:06, skodamaniac napsal:

Uvidíme, mám to auto chvíli, takže jsem si sepsal pár věcí co chci opravit, na které už bylo dávno vydáno TPI a předám jim to tam včetně tohoto a uvidíme co mi na to řeknou.

Přinám se, že to auto mám také chvíli, ale při koupi jsem to nezpozoroval. Nicméně budu moc rád, když napíšete poznatky z vašeho servisu co Vám řekli. Předem díky.

• 9 měsíců později...

Vyřešili jste to nějak? Auto mi dělá podobný zvuk. Původně jsem to přisuzoval DSG, ale až pak mi došlo, že to s převodovkou nesouvisí. Díky!

• 3 roky později...

Vyřešili jste to prosím nějak? Mám stejný problém.

• 1 rok později...

Tak asi nevyřešilo, asi to jezdí..? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.