Publikováno Květen 2, 20178 r Zdravím vás, poradíte mi někdo prosím ohledně hučení v interiéru, při zvednutí otáček nad cca 1000/min. Vše je vypnuté, jako klimatizace, radio atd. Při zařazení na D to děla stejné monotonní zvuk něják se nemění. Auto je zahřáté a navíc to děla ikdyž je studené. je to zvuk připomínající vysavač. Dám sem odkaz na YT kde jsem se snažil to natočit a snad to půjde i poznat. Motorizace: 1.6.TDi / 77kW ,DSG 7 r.v.2014 Prosím o rady. Předem děkuji. Upraveno Květen 2, 20178 r od Pawouk Upraven název tématu.
Květen 5, 20178 r Jo to by mě možná taky zajímalo, taky jsem si toho všiml (Motorizace: 1.6.TDi / 77kW , manuál.5st., r.v.2014). Ale tak nějak jsem to časem začal vypouštět. Snad to někdo vysvětlí
Květen 8, 20178 r Autor V 5/5/2017 na 20:00, skodamaniac napsal: Jo to by mě možná taky zajímalo, taky jsem si toho všiml (Motorizace: 1.6.TDi / 77kW , manuál.5st., r.v.2014). Ale tak nějak jsem to časem začal vypouštět. Snad to někdo vysvětlí Ve dvou autorizovaných servisech mi řekli, že je to normální prej to dělá čerpadlo. Ale mě to přijde trošku nezdravý zvuk. Strýc má tu samou motorizaci co píšete a nezaslechl jsem žádný takový zvuk.
Květen 9, 20178 r Uvidíme, mám to auto chvíli, takže jsem si sepsal pár věcí co chci opravit, na které už bylo dávno vydáno TPI a předám jim to tam včetně tohoto a uvidíme co mi na to řeknou.
Květen 10, 20178 r Autor V 5/9/2017 na 17:06, skodamaniac napsal: Uvidíme, mám to auto chvíli, takže jsem si sepsal pár věcí co chci opravit, na které už bylo dávno vydáno TPI a předám jim to tam včetně tohoto a uvidíme co mi na to řeknou. Přinám se, že to auto mám také chvíli, ale při koupi jsem to nezpozoroval. Nicméně budu moc rád, když napíšete poznatky z vašeho servisu co Vám řekli. Předem díky.
Únor 20, 20187 r Vyřešili jste to nějak? Auto mi dělá podobný zvuk. Původně jsem to přisuzoval DSG, ale až pak mi došlo, že to s převodovkou nesouvisí. Díky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.