LukášCBR Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 M_ike >Bohužel už to dávno takto nefunguje. Jak od prodejce, tak celního úřádu, kde už jsou na cenu 25usd hákliví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Aleši, budeš shazovat zadní nárazník sám, nebo přenecháš montáž autoriz. servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Taky mam objednano, melo by to jit bez demontaze narazniku, je to tam na par sroubkach + precvakat parkovaci cidla. Vypada to, ze ze spoda to tam je vsechno pristupny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Uvidime jak to bude vypadat na Aleskove "ctyrocku" mozna pujdu do toho taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Hezká práce. Vypadá to skvěle[emoji106]. Jak to nakonec dopadlo na ČP? Prošla zásilka, nebo si doplácel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Alesi,ako by si zhodnotil kvalitu dielu?Je to ozaj ako fabricke?Je to aj nejako logovane?Sadol ozaj uplne presne,ako prdel na hrnek? Vidim,ze predajca ponuka verziu aj pre Superb 3,skusil by som objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Tak to je parada. Super popis instalace, diky za nej. Ted se jeste vic tesim, az mi taky dorazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Tak už mám taky namontováno. Kvalita super, pasuje perfektne. Montáž otázka 15 minut. Prošlo bez cla, označeno jako gift/dárek 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 A ani bych se nedivil, kdyby ta chromová lišta vydržela déle, než originální lišty kolem oken. Každopádně na té červené je to krásný výrazný prvek[emoji106]. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Co som si vsimol, tak golf 7 FL ma tiez takyto difuzor, teda nie som si isty ci nema len po krajoch "atrapy vyfuku". Rozmyslam nad nim takisto, vyzera to fajn na Vasich autach..prave prisla vyplata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Ano, Golf ma skoro to same a Superb Sportline to ma taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Vypadá to perfektně,taky zapřemýšlím výhledově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Pročítám vaše příspěvky tak přikládám fotku mého golfu k porovnání jak vypadá provedení originál z Wolfsburgu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 A není ten chromový pás u VW silnější? Mně přijde, že na OIII je tenčí a vypadá to lépe, ne tak masivně - alespoň na fotkách určitě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinchCZ Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Zdravím, taky už mám nějaký ten měsíc na autě a sklízím jen samou chválu. Až teď jsem si všiml, že už si to taky někdo objednal. Já to mám z toho samého zdroje a platil jsem i clo. Dohromady cca 3600,- (pořizovací cena+clo+ČP doprava). Namontováno cca za 20 min. bez zvedáku a sundání nárazníku. Jen trocha šikovnosti a trpělivosti s vycvakáváním původního difuzoru. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 U VW fakt take bakelitove,u Skodovky neskutocne decentne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 @Aleš_BX He, jasně, už o tom také přemýšlím, tu ozdobnou chromlištu na hraně víka kufru (jako ty) tam také mám, tak budu muset asi dát i toto Aby LKčko bylo komplet :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Ahoj pánové, čínský difuzor je nádherný a octavii moc sluší dle vašich fotek. Příští týden také budu majitel octavie combi po liftu a tak už teď koukám, jak bych jí vylepšil. Můžu se zeptat všech co difuzor už mají, zda ho mají koupený od stejného číňana na aliexpresu a zda je na octavii 3 stejný difuzor jak pro sedan, combi i facelift? Moc děkuji za rady Tomáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 před 5 minutami, Aleš_BX napsal: ano, liftback i combi mají stejný difuzor... ato jak před FL tak i FL verze mají stejné difuzory.... prodejců je na Ali více, ale ten jeden to má z nejlepší cenu Děkuji za radu a ještě mám jeden dotaz. Když jsem otevřel ten odkaz z aliexpressu co je tady na fóru, bylo tam ve feedbacku pár fotek a komentář že je to špatný a neoriginální výrobek? Ty jsi to měl origo škoda a vše pasovalo jak má? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Bezva a neposlal by jsi mě odkaz přímo na toho prověřeného prodejce na Aliexpressu… Jo a ještě mě napadlo, když mám origo tažné zařízení, zda nedělají difuzor s dírou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Když si projedeš toto téma, zjistíš, že dotyčný, který ti zde právě odpovídá, vyřezával kvůli tažnému díru. Dokonce tu i vložil fotky. Prodejce nabízí pouze jednu verzi a to bez díry pro tažné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 To jsem četl, děkuji za upozornění, ale napadlo mě, zda někdo jiný třeba nenašel prodejce, který má variantu s přípravou pro tažné... Nebo v Číně nemají a neznají tažné zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Tomu autu to opravdu slusi. Btw. tusi nekdo, proč to u nas neni oficialne v nabidce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss001 Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Tak aj ja som nahodil tieto atrapy od Milotec a vyzera to super. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 V dnešní době, kdy se dá na Aliexpressu pořídit originální čínská verze, se Milotec jeví jako předražený kus stříbrného plastu. Na Aliexpressu se objevil už 2. prodejce této originální varianty. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.