AMPER1 Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 V sobotu návštěva u Ferdy. Dokódováno: - asistent jízdních pruhů -automatické odsunutí elektrického sedadla po vypnutí zapalování po otevření dveří -Paměť na nastavení jízdních režimů - otevřít a zavřít kufr z větší vzdálenosti -možnost vypnutí denního svícení v menu Ještě jednou moc děkuji Ferdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom1976 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Ahoj, byl by prosím někdo schopný vypnout mi přes kódování start stop? Jaká je cena? Nejlépe Praha... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rychlostzabiji Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj...ano, to by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhDr. Jan Kubačák Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Zdravím všechny a mám prosbu. Nemáte někdo kompletní seznam možností toho co lze dokódovat na Kodiaqa RS r.v.2019? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 V 5. 5. 2017 na 11:01, ferda25 napsal: Co lze: protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+, air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop...... Ferdo, mohl bych se k tobě objednat? Rad bych trvale vypnul start stop, a nechal dokodovat ostatni vychytavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Je tu niekto, kto má plynový pedál zmenený na audi? Ak áno, cítite rozdiel? Ja to mám nastavené, ale reálne sa na odozve nič nezmenilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Mal som ale žiadny rozdiel tak som to vrátil na pôvodné nadstavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 (editace) Ahoj všem, mám dotaz. Kamarád si koupil Kodiaqa RS téměř v plný. Co tam lze ještě zajímavého dokódovat? Hlavně by chtěl prediktivní tempomat, půjde to stejně tak jako má Superb? @ferda25 Editováno: 25. Únor 2020, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knedlo Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Zdravím. Potřeboval bych radu, VAG v. 19.6 nejde mi nakodovat staging , může mi někdo poradit jak na to ? na adrese 1087 inscenace nelze změnit. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Zkoušel tady někdo caristu s MR2020? Muj kodiaq to ani nepozna i kdyz s SII funguje bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazakj Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 V 5. 5. 2017 na 11:01, ferda25 napsal: Co lze: protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+, air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop...... Ahoj, neporadil by někdo kde hledat nastavení "Aktivace zadní světla s denními" pro Kodiaq 2018, zadní světla jsou LED High, bohužel nastavení které jsme našel nic nezmění. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Další možné vylepšení - posunutí ACC na 210 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Je škoda, že odborník Ferda je tak daleko od nás :-( potřeboval bych někoho z okolí Liberce s kým by se dalo domluvit na nějakém nakódování. Bohužel tady o nikom nevím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 V 18. 9. 2019 na 12:24, Michal B. napsal: severní morava - opavsko @MaroCZ zkus přes SZ ......... @AMPER1 pokud máš kameru na čtení značek, tak nebude problém, jinak asi bude problém. Největší mistr na programování je @ferda25 ze Strakonic je ještě nějaká výbava, kromě čtení dopravních značek, který znamena tu lepsi kameru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Lane asistent. Jinak prediktivní ACC lze nyní už i Kodiaqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Ahoj, lze dokodovat i pokud nemam cteni dopravnich znacek? tj. ze by se ta lepsi kamera davala jeste k necemu jinemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Lane asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Ahoj, nevim jestli se nebudu opakovat s otázkou, ale jak je na tom dokódování určitých funkcí z pohledu záruky? Chtěl bych si pár věcí dodělat - např. to, že se při dešti nezavře panorama (jsem zjistil až teď při dešti :D) nebo komfortní nastupování by se mi taky moc líbilo. Dík moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Na zavieranie okien a panorámy nestačí len kódovanie, potrebná výmena dažďového senzora, viac info u Ferdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 aha, tak to dík za info, to jsem nevěděl, ale i tak bych si chtěl nechat něco dokódovat, takže moje otázka platí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Záleží jaký typ záruky řešíš...ta "zákonná" je 2 roky a vztahuje se jen na soukromé osoby a vše je jasně dané zákonem....vše ostatní je jen otázka dobré vůle ze strany prodávajícího. Tj. místo, dotazu zde bys měl spíš tuhle otázku řešit s prodávajícím(doporučuji písemně) a vyhnout se tím případným nepříjemnostem.... Pokud s tím bude mít prodejce problém, určitě by bylo vhodné zde zveřejnit jeho jméno, aby se takovém prodejci každý raději vyhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 no řešim tovární 5ti letou záruku a spíš mi jde o to, jak moc se můžou odvolávat na to, že do vozu někdo zasahoval a doprogramoval např. komfortní nastupování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Kodiaq & prediktivní ACC. Děkuji Ferdovi za perfektní práci ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Už jsem objednaný?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 (editace) V 13. 7. 2020 na 12:12, ferda25 napsal: Lane asistent. Jinak prediktivní ACC lze nyní už i Kodiaqa. jde prediktivni ACC dodelat i do Kodiaqa 6/2018 s Amundsenem? A pripadne i Laura? Diky za odpovedi. Editováno: 18. Červenec 2020, autor: Redfish Lane Assist mam vc. cteni znacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.