Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem. Tak nám začalo teplo a mě zase starosti se startováním. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 a pokud stojí delší dobu na sluníčku, tak nestartuje. V zimě, na jaře i podzim bez problémů. Pokud nechám auto někde na parkovišti a pere na něj sluníčko, tak po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo. Pomůže stáhnout okna, nechat cca 5 -10 minut vyvětrat a pak ok. Podle mě nějaký problém v nějakém kontaktu nebo spoji u spínačky. Nesetkal se s tím někdo? Díky za každou radu nebo nasměrování.

Mam presne fabku jak ty a delalo mi to vloni zacatkem leta uplne to samy. Vetrat sem teda nezkousel, ale po vymene teplotniho cidla to prestalo (meneno v cervenci). Taky sem cekal nejaky kontakt ci spinac cerpadla pri otevreni dveri...zatim vse OK, ale tepla teprve zacinaj tak uvidime

Upraveno od Pawouk
Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!

• Autor

Takže čidlo teploty chladicí kapaliny? Zkusím vyměnit, snad to pomůže. Díky :)

No hodně štěstí! Co červená světla ve dveřích svítí?

• Autor

Ve dveřích červená světla svítí. Čidlo budu měnit ve čtvrtek, mám volno. Ale když jsem viděl ten přístup :o

Výměna čidla je v pohodě,ale nevím jestli to bude právě tím. Co Vag nepíše nic?

• Autor

VAG mlčí :mellow: není tam jediná chyba. Kolega mi ještě doporučil známého, je to prý šikovný autolektrikář, zítra mu budu volat.

Mám pořád podezření na nějaký blbý spoj u spínačky nebo palubky.

To teplotní čidlo někdy blne ikdyž není ve Vagu žádná chyba,ale nevím jestli to bude tvůj případ. V jakém stavu máš kabelový svazek na levém nosníku v mot. prostoru?

• 1 měsíc později...

ahoj mam fabii combi 1.4 a v horku take nestartuje muzete mi poradit na diagnostice bez problemu zavada nenalezena.moc diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.