Publikováno Květen 19, 20178 r Ahoj všem. Tak nám začalo teplo a mě zase starosti se startováním. Mám Fabii I 1.4 16V 74kW r.v.2000 a pokud stojí delší dobu na sluníčku, tak nestartuje. V zimě, na jaře i podzim bez problémů. Pokud nechám auto někde na parkovišti a pere na něj sluníčko, tak po otočení klíčku nesepne palivové čerpadlo. Pomůže stáhnout okna, nechat cca 5 -10 minut vyvětrat a pak ok. Podle mě nějaký problém v nějakém kontaktu nebo spoji u spínačky. Nesetkal se s tím někdo? Díky za každou radu nebo nasměrování.
Květen 21, 20178 r Mam presne fabku jak ty a delalo mi to vloni zacatkem leta uplne to samy. Vetrat sem teda nezkousel, ale po vymene teplotniho cidla to prestalo (meneno v cervenci). Taky sem cekal nejaky kontakt ci spinac cerpadla pri otevreni dveri...zatim vse OK, ale tepla teprve zacinaj tak uvidime Upraveno Květen 22, 20178 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje!
Květen 23, 20178 r Autor Ve dveřích červená světla svítí. Čidlo budu měnit ve čtvrtek, mám volno. Ale když jsem viděl ten přístup
Květen 23, 20178 r Autor VAG mlčí není tam jediná chyba. Kolega mi ještě doporučil známého, je to prý šikovný autolektrikář, zítra mu budu volat. Mám pořád podezření na nějaký blbý spoj u spínačky nebo palubky.
Květen 23, 20178 r To teplotní čidlo někdy blne ikdyž není ve Vagu žádná chyba,ale nevím jestli to bude tvůj případ. V jakém stavu máš kabelový svazek na levém nosníku v mot. prostoru?
Červenec 4, 20178 r ahoj mam fabii combi 1.4 a v horku take nestartuje muzete mi poradit na diagnostice bez problemu zavada nenalezena.moc diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.