Publikováno Květen 19, 20178 r Mam dotaz. Nechal jsem si vymenit na Skode Octavia 2, sedan (facelift) se zadnim steracem vymenit zadni okno, ktere bylo stiple a navic tam pred tim zatekalo. Po oprave bylo zjisteno, ze tam zateka pod steracem, nespis nebylo dano lepidlo po cele delce. Otazka zni: 1) jak dlouho bude trvat vymena okna a zatvrdnuti lepidla, 2) jaky je stanoven cas (normo hodiny) na vymenu - tzn. Odriznuti okna, ocisteni, nelepeni lepidla s oknem na 5-te dvere a nasledne spasovani. Servis mi rekl, ze to udela na pockani, ale ja nehodlam na to cekat cely den. Vymenu provedlo Skoda servisni centrum Kosmonosy. Diky
Květen 20, 20178 r Myslim, že to bude obdobný jak u předního skla ne? Tj. podle tmelu, nejrychlejsi je myslim ready za cca. 4 hodiny od nalepeni + neco na pripravu a praci. Btw. s tim dnem bych se smiril - cim vic budes spechat tim vetsi je sance ze udelaj chybu.
Květen 21, 20178 r Autor Video-1.MOV Ja pozaduji nahradni vozidlo, ale bylo mi receno,... ze to stihnou jeste ten den!! Klidne at si to tam delaji tyden, ale chci kvalitu a nahradni vozidlo, coz nebudou chtit zapujcit!! Nehodlam tam cekat den, kvuli jejich neschopnosti.
Květen 23, 20178 r Autor Vyndavaji se pri vymene zadniho okna 5-te dvere z auta nebo se to sklo lepi primo v aute??
Květen 23, 20178 r Vlastní výměna je celkem rychlá - 30 minut? a lze ji dělat na autě. Jenže to pak musí minimálně pár hodin schnout. Zadní okno naštěstí není tak zatíženo kroucením karoserie jako přední - s novým čelním se dá opatrně jezdit po cca 3 - 4 hodinách, ale úplně zatuhlé je to až druhý den.
Květen 23, 20178 r Autor Jde mi o to, aby mi odrezanim strunou neposkodili lak okolo skla. U celniho skla je to totiz standart. A to nezavisle meneno na servisech. Me uz jednou bylo nalepeno, ale chlapcum sjelo na jedne strane dolu, takze bylo krive, ted pro zmenu nedaly po celem obvodu lepidlo:-(
Květen 23, 20178 r proto je lepší měnit skla v "autosklenářeství" než v autorizovaném servisu. Tam s tím nemají tolik zkušeností, i když ona to žádně extra věda není.
Květen 23, 20178 r Autor Tak veda to je:-) kdyz se jim to nedari. Jen me zajimalo, zda vyndaji 5-te dvere ci nikoliv,...
Květen 23, 20178 r Asi záleží na kvalitě aut. servisu, ale mě měnili prasklé přední a nic nepoškodili a neteče a při výměně pátých dveří u kombi vyřezávali staré a přelepovali na nové dveře a dokonce neponičili ani nalepenou vnitřní fólii na skle. Takže bych všechny autorizáky neházel do stejného pytle :-). A je opravdu lepší počkat delší dobu než to pak přelepovat znovu... S tím zapůjčením náhradního vozidla je to těžký, taky jsem s tím párkrát bojoval...
Květen 23, 20178 r Autor Ber to tak,... ze ti reknou, ze je to na pockani!! A ja se tomu zasmal v koutku duse. Vim, co se dela za chyby v rychlosti... proto jsem rikal, at mi daji na den nahr. vozidlo a to pry ne!! Pry to udelaji na pockani, ale ja tam cekat den nechci!! Je to o lidech!! Predstav si, ze mi tam tajne teklo 2 roky nez jsem to zjistil - pruchodkami, steracem , tak jsem doufal, ze opraveno a ono zase pod oknem, kde je sterac. Chci mit auto v poradku a bez nastipnutych skel a ohnute gumy nahore u okna. To je zpusobeno skladovanim,... jsem zvedavy, co s tim udelaji?? Slunicko ji z poloviny nenarovnalo.
Květen 23, 20178 r Mě když okno měnili, tak řekli, že si to tam radši nechají přes noc a ráno si auto můžu vyzvednout. Radši jsem jim ten čas dopřál a vše je ok. Na díl máš záruku 2 roky, na práci 1/2 roku. Občas jsem ji pohrozil stížností a vždycky jsme se nějak dohodli :-), ale jak píšeš, je to o lidech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.