ferda25 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Zdravím, mám dotaz je normální, že lze zadní část madla ve dveří u řidiče nadzvednout. Dneska jsem za ni zatáhnul směrem trochu jako nahoru a koukám, že se mi zvedala ta plastová hořejší část madla. Je to normální nebo mi ho někdo urval, když mi mazali táhla nebo co, aby mi nevrzalo okýnko při sjíždění??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 no...rozhodne by to tak byt nemalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Vrchná časť držadla je v časti vzdialenejšej od dverí zaháknutá do spodného dielu a potom sa zbytok zatlačí skrz kovové spony. Tak je kľudne možné, že ti to blbo zahákli alebo aj stratili niektorú z tých sponiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.