hajo17 Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Myslite ze by slo na octaviu 3 dorobit vyhrievany volant? mam multifunkcny s padli. co som cital tak uz octavia 3FL ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 16. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 ked zozeniem volant treba k tom este nieco? kable ci uz len staci nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Projdi si tady vlákna a zjistíš odpověď. Ferda25 to tu už někde psal a rozhodně nestačí jenom volant. Dodělávka by vyšla, pokud si to dobře pamatuji, na cca 20tis. Kč. Mám ho z výroby a nemůžu se dočkat zimy :)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 16. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 nemuzu to tady najit... nestaci jenom volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 (editace) @LukášCBR ti to už psal, volant nestačí. Editováno: 16. Červenec 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 16. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Volant a jednotku nic viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 17. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 no cislo volantu neviete? a ta jednotka to je ta co je pod volantom? mam multifunkcny s padlami na dsg aj s hlasovym ovladanim. aten kjonektor tento? http://allegro.pl/kostka-elektryczna-wtyczka-vw-audi-5q0972726-i6868810295.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricius15 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 zdravím, ak kúpim jednotku a druhý volant stačí to už len nakodováť či to má ešte niejaké ale ? http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-volant-multifunkcni/ http://www.skoda-parts.cz/produkty/jednotka-vyhrivany-multifunkcni-volant/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 (editace) Tento kroužek je pro O3 špatný, nic neřeší ani po výměně celého systému pro Valeo. Jinak je vždy nutné vyměnit i airbag. Editováno: 15. Září 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricius15 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 neviem preco po otvoreni to ukazuje superb, ale je aj to na octavku III najskor pre facelift, to už by malo byť rovnaké aj na pred faceliftom či ? http://www.skoda-parts.cz/kategorie/octavia-iii/?podkategorie=volanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 (editace) Já rozhodně nemystifikuji. Pokud si dodáš volant s airbagem, tak ještě počítej s investicí cca. 12.000,-(musí u O3 vyměnit ještě: páčky valeo, spínačku valeo, osazení na volantu pro valeo - standard v O3 je značka Kostal - tam je podpora tempomatu jen pro mf volant, tj. nelze použít kroužek od Kostalu s podporou výhřevu - nešel by tempomat nebo ACC) S Valeo kroužkem do softwaru 0245(v odkazu je jen software 0205) si můžeš u O3 nebo S3 taky nechat zdát o tempomatu(není podporován, shodný příběh jako u Kostalu) a i kroužek se software 0245 nemusí podporovat tempomat(ACC) a poznáš to jedině až ho zapojíš. Pokud objednáš ve Škodovce i vůči VINku vozu co to má, tak Ti stejně pošlou špatný, protože logistika to zatím nedokázala vyřešit(auta s výhřevem volantu se vyrábí "jen 10 měsíců") a to už se jim nevrátil jen jeden kroužek....asi jim to nevadí, že po čelní havárii vozy, kdy vystřelí airbag ve volantu nemají vlastně čím auto opravit. Editováno: 15. Září 2017, autor: ferda25 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Spoiler Klucí, co blázníte? Jaký vyhřívaný volant? To bych si nikdy do auta neobjednal..... Vy chcete držet v ruce něco asi takhle tlustého, koženého a teplého? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 (editace) Dnes jsem tuto fičúru konečně také vyzkoušel na své nové káře, je to opravdu příjemná vychytávka (a to nejsou žádné mrazy!), ohřev je takřka bleskový, volant hřeje ještě dlouho po vypnutí ohřevu, byť mě zatím volant povrchově nepřipadá tak pohodlný, jako ten u O2FL L&K. Bude to asi o zvyku :-) Editováno: 15. Září 2017, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Nicméně bych po pár dní provozu dodal, že jinak je volant nic moc, srovnávám s O2FL LK, tady je věnec volantu na můj vkus příliš tenký a s podivným povrchem, asi daň za to vyhřívání. Má někdo tip na vylepšení ? Zesílení věnce, možná nějaký perforovaný povrch, nenaruší se tím funkce vyhřívání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) No "Aleši", já O3 první gen. raději vynechal (a dobře udělal), takže netuším, jaký stejný povrch, ale vadí mě zejména ten tenčí věnec než u O2FL (3ramennný s DSG pádly) a ten zmíněný podivný povrch... Preferoval bych klasickou kůži, byť se může v létě trochu zpotit... Editováno: 18. Září 2017, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Možná hloupý dotaz, ale OIII RS 245 by měla mít v rámci malého koženého paketu vyhřívaný volant automaticky že? Já jen že to neumím najít kde to zapnout...Na displeji mi nějak chybí ikonka volantu která by tam podle návodu měla být. Začalo mrznout a docela by se to hodilo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Myslim ze to bylo za priplatek 3000, ale tady jsi v sekci Superb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Hledám v infotaimentu podle návodu ikonku na zapnutí ohřevu volantu, ale ne a ne ji najít. Tedy buďto hledám špatně, a nebo volant není vyhřívaný? Jedná se o RS245 rv2017. Vzhledem k tomu že v autě je malý kožený paket, tak jsem sázel na to že bude volant automaticky i vyhřívaný. Je to špatná úvaha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 [mention=113151]MarkuRS[/mention] - na otáčecím ovladači, kde je mimojiné i volič vyhřívaného skla, je tlačítko “MENU”, které když zmáčkneš, najdeš ikonu vyhřívaného volantu, skla, volantu, air care atp. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Nemělo by to být tady tedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Ano mělo. Zřejmě tedy nejspíše vyhřívaný volant nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 To mi přijde divné, pač v konfigurátoru Škoda, je v rámci malého koženého paketu právě i vyhřívaný volant. A kožený paket v autě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 V 19. 11. 2018 na 20:04, MarkuRS napsal: Možná hloupý dotaz, ale OIII RS 245 by měla mít v rámci malého koženého paketu vyhřívaný volant automaticky že? Já jen že to neumím najít kde to zapnout...Na displeji mi nějak chybí ikonka volantu která by tam podle návodu měla být. Začalo mrznout a docela by se to hodilo:) Možná hloupý dotaz, proč sakra děláš bordel na foru a nedodržuješ pravidla? SIII není OIII! Příspěvky přesunuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkuRS Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 před 14 hodinami, Pawouk napsal: Možná hloupý dotaz, proč sakra děláš bordel na foru a nedodržuješ pravidla? SIII není OIII! Příspěvky přesunuty. Pardon, holt stane se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.