r_e_n_e Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Myslím, že za túto cenu vieš pozháňať na aliexpresse lepšie rádio a minimálne s 2GB RAM. Majú aj dovoz z krajín EÚ, takže neplatíš clo a ani daň. Win CE určite nie. To si rovno kúp originál. Android 10 a Google Play/Store. Môžeš si potom dať apky aké chceš... Napríklad Waze, YouTube, vlastný vzhľad... Atď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heřman99 Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 To nikdo nemá zkušenost s novým konkrétním rádiem z Číny ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heřman99 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Co tady tohle ? Vypadá to docela dobře. https://www.sbazar.cz/deal/detail/106478735-vw-skoda-android9-2gb-ramrdsnavigacewifiblcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttinka Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Zdravím, uvažuji o výměně originální jednotky Bolero ve svém S2 (2012) za nějaký modernější systém s Androidem. Chtěl bych něco co bude bez problému komunikovat jako originální jednotka s HF a ovládáním na volantu a hlavně na tom půjde normální navigace jako třeba Waze. Co jsem zatím koukal, tak nejvíce se mi líbí toto https://www.2din.cz/autoradia-skoda-superb-2/autoradio-geborn-android-agb830/, ale ta cena... 15 tisíc mi přijde už docela hodně. Z čínských radií mám trochu obavu a určitě nechci kupovat nic z Ali a spol. Existuje něco spolehlivého a funkčního v ceně řekněme do 10 tisíc co koupím tady v ČR se zárukou? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Ahoj, objednával jsem z Ali za necelých 6k i s dopravou z eu do cz včetně rámečku na sup2, 10 palců beztlačítkový , 8 jádro, 4 gb ram+64 gb rom,android 10,canbus,2x usb atd.,funguje naprosto bezchybně. Vůbec bych se nebál z chiny...tohle zmiňovaný není úplný noname ale docela dost velká značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 (editace) A čo tak trochu pohľadať v príspevkoch a nezakladať novú tému? https://forum.skodahome.cz/topic/140167-oem-radio-čína-do-superb-2/ @Pawouk Editováno: 6. Září 2020, autor: r_e_n_e 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttinka Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 před 13 hodinami, satoshi napsal: Ahoj, objednával jsem z Ali za necelých 6k i s dopravou z eu do cz včetně rámečku na sup2, 10 palců beztlačítkový , 8 jádro, 4 gb ram+64 gb rom,android 10,canbus,2x usb atd.,funguje naprosto bezchybně. Vůbec bych se nebál z chiny...tohle zmiňovaný není úplný noname ale docela dost velká značka. A mohl bych poprosit o typ nebo odkaz o co konkrétně jde :)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Ja jsem si koupil nedavno toto: https://www.aliexpress.com/item/32989037268.html -konektory pripraveny, ramecek bohuzel tento prodejce na sup2 nema,takze jsem poupravil pribaleny urceny na octavii 2, jinak da se koupit samotny ramecek primo na takoveto radio za 28usd... https://www.aliexpress.com/item/4000850182749.html ted v tydnu mi prijde jiny i s origo rameckem pro kamarada: https://www.aliexpress.com/item/4001033694269.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttinka Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Díky za odkazy. Docela se mi líbí to M400. Mohl bych pak poprosit o info jak šlape až dorazí? Hlavně jestli to spolupracuje tak jak má s multifunkčním volantem a HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Opäť nefunkčné RDS... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 u těch dražších rds je, navíc i dsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Áno... Len ani na videu a ani na obrázkoch to nevidno. Ja mám tiež na svojom RDS, ale nie na EÚ normy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Na fotce funkční rds na mém rádiu a ostatní fota jiné rádio které dnes přišlo i s rámečkem na sup2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttinka Vloženo 9. Září 2020 Sdílet Vloženo 9. Září 2020 Vypadá to dobře, jsem hodně na vážkách... :-). A jak je to s instalací? Je to "Plug&Play" a nebo je potřeba něco někde dodělat, případně v autě nastavit atd? Kompaktibilita s origo multifunkčním volantem je taky ok? Omlouvám se za lamský dotazy, ale zrovna toto je pro mě španělská vesnice a nerad bych koupil něco co mi bude fungovat taknějak napůl... :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 (editace) V 9. 9. 2020 na 13:01, ttinka napsal: Vypadá to dobře, jsem hodně na vážkách... :-). A jak je to s instalací? Je to "Plug&Play" a nebo je potřeba něco někde dodělat, případně v autě nastavit atd? Kompaktibilita s origo multifunkčním volantem je taky ok? Omlouvám se za lamský dotazy, ale zrovna toto je pro mě španělská vesnice a nerad bych koupil něco co mi bude fungovat taknějak napůl... :-). instalace druheho radia byla uplne "Plug&Play" ,jen vse zapojit do spravnych konektoru a hned fungoval canbus(obrazek otevrenych dveri,nastaveni klima atd.), tlacitka na volantu atd.,takze jen registrace na google kvuli marketu, prepnuti jazyku na cz a to je vse... jedina "vada" ze pribaluji kabel na antenu jen s jednim vstupem fakra, ale sup2 ma dva, takze je potreba dokoupit jeste redukci... Editováno: 12. Září 2020, autor: satoshi Doplněné foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttinka Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Tak to by bylo super, já osobně rádio neposlouchám vůbec, ale když je redukce... :). Jsem fakt hodně nahlodanej, protože originální Bolero mě čim dál tim víc štve a štve... :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) a jak to funguje s original soundsystem? jak se to resi? nebo oprvdu je to jen plug and play a zvuk opravdu hraje? Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satoshi Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 3 hodinami, Rudyno napsal: a jak to funguje s original soundsystem? jak se to resi? nebo oprvdu je to jen plug and play a zvuk opravdu hraje? tak s tím bohužel nemám zkušenost....ani nevím jak je soundsystem zapojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 5 hodinami, Rudyno napsal: a jak to funguje s original soundsystem? jak se to resi? nebo oprvdu je to jen plug and play a zvuk opravdu hraje? Nefunguje to. Sound system má digitální zesilovač a pokud nové rádio nemá digitální výstup, tak si nic neposlechneš (Superb II)..... Existuje nějaký převodník za 4.000,- Kč cca a ten to prý umí převést - nezkoušel jsem. Rádio z číny za 6 tis mi tři roky leží doma na skříni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BL1tz Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Zdarec, zjistil jsem jak zesilovač u Sound systému obejít, je zapotřebí originál rádio. 1. Nechat připojené originál rádio. 2. Odpojit baterii (nechat alespoň 20min. odpojenou) 3. Za odpojené baterie prohodit rádia. 4. Opět připojit baterii Hodí to zesilovač do nouzového režimu a funguje to. Napište zda vám to funguje. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirimac Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 před 17 hodinami, BL1tz napsal: Zdarec, zjistil jsem jak zesilovač u Sound systému obejít, je zapotřebí originál rádio. 1. Nechat připojené originál rádio. 2. Odpojit baterii (nechat alespoň 20min. odpojenou) 3. Za odpojené baterie prohodit rádia. 4. Opět připojit baterii Hodí to zesilovač do nouzového režimu a funguje to. Napište zda vám to funguje. 😉 Ahoj, tak to určitě vyzkouším. Mezi tím jsem zjistil, že tak napůl funguje i jiná věc. 1. Připojíš čína rádio, zapneš ho, necháš ho najet. 2. Sáhneš pod sedačku, odpojíš na cca 5 vteřin a znovu zapojíš konektor zesilovače (novějšího typu, já to mám v Superb II r.v.2009), tak to asi po 15ti vteřinách začne hrát. Problém je ten, že se to musí dělat pokaždé, když pustíš rádio, tedy alespoň u mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chendler Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Jak vam na cinskem radiu funguje radio?? Mam problem se signalem,strasne slabej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chendler Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 V 2. 8. 2017 na 17:56, jtfcobra napsal: Ahoj zasílám náhled jak vypadá radio z Číny v Superb 2 Nejlepsi prodejce v CR se zarukou 24 mesicu!! http://www.skoda-sklad.cz Android 9 a pristí tyden dam foto z android 10.0 nove navigace Funguje : - Multifunkcni volant - PDC senzory - Couvaci kamera - PLA - Maxidot - Climatronic - CAN komunikace Prosim te. Jak ti funguje,nebo fungovalo radio,signal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 (editace) V 3. 9. 2021 na 20:49, Chendler napsal: Jak vam na cinskem radiu funguje radio?? Mam problem se signalem,strasne slabej Potrebuješ toto: https://a.aliexpress.com/_msTwFCx Na čínske rádia sa pripája iba jeden konektor z dvoch antén na zadných oknách. Preto potrebuješ pripojiť aj anténu z druhého okna. Editováno: 11. Září 2021, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.