ČudlR Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 před 9 hodinami, Mesith napsal: Rozhodně to vypadá líp a hodnotněji. Když vidím obyčejný světla u Rapida, tak se mi to moc nelíbí. Žárovky už sou out, dneska frčí ledky. Rikas zarovky jsou out, ale pritom jsou v tech novych svetlech porad vsude krom hlavnich :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 To je pravda. Myslel jsem to spíš tak obecně. To mě štve aji u Superba, že tam má pořád žárovky. Holt Škoda musí být horší jak VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 16. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Zadní Led lampy za 6000. Má někdo zájem pouze liftback. Kompletní jen vyměnit kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 20. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 Zadní Led prodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Mně našvalo, že jak jsem si připlatil za zadní led, tak je LED jen ten červený proužek světla. Zbytek jsou žárovky, které se díky kostičkám a zrcadélku z dálky jen tváří jako LED. To jsem se nestačil divit :-D Ale jsem po koupi našel v předu denní led u obyč světel. Což mi nikdo taky neřekl. Tak se to tím smazalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deravylavor Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Ahoj. Umel by nekdo dokodovat zadni led svetla na Rapidu facelift MR2018, aby nehazely chybu zarovky? Z Moravskoslezskeho kraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ahoj, kontaktuj uživatele MaroCZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deravylavor Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Děkuji, vyzkouším : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deravylavor Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Tak MaroCZ si se zadnimi LED svetly poradil. Diky za tip LukášCBR. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Není za co, rádo se stalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidFulnečák Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 kódovanie si upravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 V 26. 3. 2018 na 22:28, tom.i napsal: Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam To by mě zajímalo jak, mě to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidFulnečák Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 před 33 minutami, wirer napsal: kódovanie si upravil? Kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) jednotka 09, zmeniť typ zdroja svetla na LED. Carista to nevie, VCDS, SuperVAG, VCP a podobne to zvládnu Editováno: 25. Říjen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidFulnečák Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Kdyz jsem byl u znameho servisaka napichl to vysmal se mi ze skodovka to neumi otevrel nejake kody a řádky a jich tam bylo snad 1000 v nemcine a rikal ze to tam nekde je ale to je tak na pul dne zlouseni prepisovani tech radku aby to zmizelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 7 hours ago, Woody said: To by mě zajímalo jak, mě to nejde. Ja to mel tady v tomhle menu: LIGHTS - Tail lights bulb check - ENABLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidFulnečák Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 No jo jenze ja mam tapida 12.2017 kdo vi jak je to s tema ridicima jednotkama mi bylo receno skodovkpu ze ke kazdemu autu podle win jsou urcite kody anastaveni tim padem ani vymenou ridici jednotky bych si nepomohl tak uz fakt netusim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 S žárovkovými světly je ovšem u všech škodovek větší sranda při kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 (editace) Proste sa mu do toho nechce. Tiez som si musel zistit ako na full LED facelift pre F3. A funguje to. Navyse F3 malo ine zapojenie kablov. Dokonca ine pre kratku a ine pre kombi. Ziadna vymena jednotky nebola potrebna Editováno: 26. Říjen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakastl72 Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 V 25. 10. 2018 na 12:27, DavidFulnečák napsal: Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu ahoj taky o nich přemýšlím mam také bílou s černými doplnky Monte Carlo vypadá to super LED lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Ahoj pochlubím se taky výměnou zadních obyč světel za nové LED světla,která jsem koupil od zdejšího člena Lusta17. Tímto mu děkuju za super obchod a pokec. Dnes jsem světla namontoval a následně nakódoval a tady výsledek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Copak lusto, prodáváš auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Až bude chvilku čas dám vědět do svého vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.