Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 9 hodinami, Mesith napsal:

Rozhodně to vypadá líp a hodnotněji. Když vidím obyčejný světla u Rapida, tak se mi to moc nelíbí. Žárovky už sou out, dneska frčí ledky. :D 

Rikas zarovky jsou out, ale pritom jsou v tech novych svetlech porad vsude krom hlavnich :-D

To je pravda. Myslel jsem to spíš tak obecně. To mě štve aji u Superba, že tam má pořád žárovky.  Holt Škoda musí být horší jak VW. 

• 1 měsíc později...
  • Autor

Zadní Led lampy za 6000. Má někdo zájem pouze liftback. Kompletní jen vyměnit kus za kus. 

• Autor

Zadní Led prodáno. 

• 2 týdny později...

Mně našvalo, že jak jsem si připlatil za zadní led, tak je LED jen ten červený proužek světla. Zbytek jsou žárovky, které se díky kostičkám a zrcadélku z dálky jen tváří jako LED.

To jsem se nestačil divit :-D

Ale jsem po koupi našel v předu denní led u obyč světel. Což mi nikdo taky neřekl. Tak se to tím smazalo :-D

• 3 týdny později...

Ahoj. Umel by nekdo dokodovat zadni led svetla na Rapidu facelift MR2018, aby nehazely chybu zarovky? Z Moravskoslezskeho kraje.

Ahoj, kontaktuj uživatele MaroCZ.

Děkuji, vyzkouším : )

Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam ;)

Tak MaroCZ si se zadnimi LED svetly poradil. Diky za tip LukášCBR.

Není za co, rádo se stalo.

• 6 měsíců později...

Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu 

277C80E3-DA7C-4B5F-A580-1323EFF5FDC6.jpeg

3B27B2B2-3326-4C11-BAFC-2C1E2A3942FE.jpeg

kódovanie si upravil?

V 26. 3. 2018 na 22:28, tom.i napsal:

Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam ;)

To by mě zajímalo jak, mě to nejde.

před 33 minutami, wirer napsal:

kódovanie si upravil?

Kde ? 

jednotka 09, zmeniť typ zdroja svetla na LED. Carista to nevie, VCDS, SuperVAG, VCP a podobne to zvládnu

Upraveno od wirer

Kdyz jsem byl u znameho servisaka napichl to vysmal se mi ze skodovka to neumi otevrel nejake kody a řádky a jich tam bylo snad 1000 v nemcine a rikal ze to tam nekde je ale to je tak na pul dne zlouseni prepisovani tech radku aby to zmizelo ? 

7 hours ago, Woody said:

To by mě zajímalo jak, mě to nejde.

Ja to mel tady v tomhle menu:

LIGHTS - Tail lights bulb check - ENABLED

No jo jenze ja mam tapida 12.2017 kdo vi jak je to s tema ridicima jednotkama mi bylo receno skodovkpu ze ke kazdemu autu podle win jsou urcite kody anastaveni tim padem ani vymenou ridici jednotky bych si nepomohl tak uz fakt netusim ?

S žárovkovými světly je ovšem u všech škodovek větší sranda při kódování.

Proste sa mu do toho nechce. Tiez som si musel zistit ako na full LED facelift pre F3. A funguje to. Navyse F3 malo ine zapojenie kablov. Dokonca ine pre kratku a ine pre kombi. Ziadna vymena jednotky nebola potrebna

Upraveno od wirer

• 2 měsíce později...
V 25. 10. 2018 na 12:27, DavidFulnečák napsal:

Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu 

277C80E3-DA7C-4B5F-A580-1323EFF5FDC6.jpeg

3B27B2B2-3326-4C11-BAFC-2C1E2A3942FE.jpeg

ahoj taky o nich přemýšlím mam také bílou s černými doplnky Monte Carlo vypadá to super LED lampy

• 1 rok později...

Ahoj pochlubím se taky výměnou zadních obyč světel za nové LED světla,která jsem koupil od zdejšího člena Lusta17. Tímto mu děkuju za super obchod a pokec. Dnes jsem světla namontoval a následně nakódoval a tady výsledek.

106113079_2982985798485440_6555177748008236249_n.jpg

82291867_2982985831818770_784114238204974986_n.jpg

Copak lusto, prodáváš auto?

Až bude chvilku čas dám vědět do svého vlákna.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.