Leden 14, 20187 r před 9 hodinami, Mesith napsal: Rozhodně to vypadá líp a hodnotněji. Když vidím obyčejný světla u Rapida, tak se mi to moc nelíbí. Žárovky už sou out, dneska frčí ledky. Rikas zarovky jsou out, ale pritom jsou v tech novych svetlech porad vsude krom hlavnich :-D
Leden 14, 20187 r To je pravda. Myslel jsem to spíš tak obecně. To mě štve aji u Superba, že tam má pořád žárovky. Holt Škoda musí být horší jak VW.
Únor 16, 20187 r Autor Zadní Led lampy za 6000. Má někdo zájem pouze liftback. Kompletní jen vyměnit kus za kus.
Březen 6, 20187 r Mně našvalo, že jak jsem si připlatil za zadní led, tak je LED jen ten červený proužek světla. Zbytek jsou žárovky, které se díky kostičkám a zrcadélku z dálky jen tváří jako LED. To jsem se nestačil divit :-D Ale jsem po koupi našel v předu denní led u obyč světel. Což mi nikdo taky neřekl. Tak se to tím smazalo :-D
Březen 25, 20187 r Ahoj. Umel by nekdo dokodovat zadni led svetla na Rapidu facelift MR2018, aby nehazely chybu zarovky? Z Moravskoslezskeho kraje.
Březen 26, 20187 r Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam
Říjen 25, 20186 r Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu
Říjen 25, 20186 r V 26. 3. 2018 na 22:28, tom.i napsal: Pokud mas OBDII a nainstalovanou Carista aplikaci v telefonu pripadne android radiu, tak neni problem si to udelat sam To by mě zajímalo jak, mě to nejde.
Říjen 25, 20186 r jednotka 09, zmeniť typ zdroja svetla na LED. Carista to nevie, VCDS, SuperVAG, VCP a podobne to zvládnu Upraveno Říjen 25, 20186 r od wirer
Říjen 25, 20186 r Kdyz jsem byl u znameho servisaka napichl to vysmal se mi ze skodovka to neumi otevrel nejake kody a řádky a jich tam bylo snad 1000 v nemcine a rikal ze to tam nekde je ale to je tak na pul dne zlouseni prepisovani tech radku aby to zmizelo ?
Říjen 25, 20186 r 7 hours ago, Woody said: To by mě zajímalo jak, mě to nejde. Ja to mel tady v tomhle menu: LIGHTS - Tail lights bulb check - ENABLED
Říjen 25, 20186 r No jo jenze ja mam tapida 12.2017 kdo vi jak je to s tema ridicima jednotkama mi bylo receno skodovkpu ze ke kazdemu autu podle win jsou urcite kody anastaveni tim padem ani vymenou ridici jednotky bych si nepomohl tak uz fakt netusim ?
Říjen 26, 20186 r Proste sa mu do toho nechce. Tiez som si musel zistit ako na full LED facelift pre F3. A funguje to. Navyse F3 malo ine zapojenie kablov. Dokonca ine pre kratku a ine pre kombi. Ziadna vymena jednotky nebola potrebna Upraveno Říjen 26, 20186 r od wirer
Prosinec 27, 20186 r V 25. 10. 2018 na 12:27, DavidFulnečák napsal: Dobry den, zakoupil jsem si zadni LED lampy na skodu rapid 2017 facelift. Predni LED s xenonem mam original zadni jsem ted namontoval a pise mi to “zkontrolujte koncova svetla” jak to vyresit? Ve skodovce mi rekli ze to nejde coz nechapu ahoj taky o nich přemýšlím mam také bílou s černými doplnky Monte Carlo vypadá to super LED lampy
Červen 27, 20205 r Ahoj pochlubím se taky výměnou zadních obyč světel za nové LED světla,která jsem koupil od zdejšího člena Lusta17. Tímto mu děkuju za super obchod a pokec. Dnes jsem světla namontoval a následně nakódoval a tady výsledek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.