Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sa mi zda ze dojazdy sli . pripadne nejaky navod skusal som aj navody co su na YouTube ale neslo mi to snimi teba vsetky okna naraz kalibrovat alebo najskor predne potom zadne ? 

Upraveno od m.a.r.e.k

Vyjedes s oknem úplně nahoru, pustis tlačítko a pak ho zmacknes do druhé polohy a asi 2s podrzis, pak sjet s oknem úplně dolu, zase pustit, zase druhá poloha a 2s držet. Takhle postupně všechny okna, podaří je irelevantní. Pak by dojezdy měli fungovat, a to je základní předpoklad pro tu dálku 

dik . skusim to v tyzdni 

• 1 rok později...
V 25. 12. 2022 na 14:28, whokerz napsal:

tak presne to se stalo ted i mi, O3 2013, klic najednou mrtvy ani neblikl, vymena baterie nepomohla

auto slo otevrit mechanicky pod tou krytkou kliky, i nastartovat, ale pokazde zacal rvat alarm, dle navodu se snad musi nastartovat do 10 sekund aby to nervalo

goglenim jsem se dostal az sem, a DIKY, to pomackani tlacitek fakt pomohlo, baterka nova, klic po chvili zacal blikat, ani synchronizace neni treba

taky myslim, ze jsem drzel delsi dobu (urcite vic nez 2 sec) otevreni dveri a kufru, ale pak jsme zkousel i drzet jina tlacitka, takze taky nevim presne tu kombinaci co zabrla ;) ale klic se rozjel

Zdravím, sestřina OIII má z ničeho nic stejný problém. Nepomohla výměna baterky a ani "chaotické" pomačkání tlačítek. Červená LED se nerozbliká.
Nenašel již někdo přesný algoritmus "RESET" klíčku nebo je tu někdo z Pardubic (+ okolí) kdo by uměl opravit?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.